-
[quote=Astatin;365937]hacıex bu arada fener de 63.50 den 50 kaldıraçla şortlamışım farkında olmadan..elim klavyede kalmış...kısmet işte...heheeh[/quote]
Patron ,
Bugün sportif olmadığım için kendimi çook teprik ederim. Sen de istersen edebilirsin. Bi şey demem yaniiiii...:..::..:
-
[quote=The Tatar;365936]günlük periyot bakacak kadar iyi değil elimiz patron,üvvvv :(
tanktan tüfekten vurdun voliyi günlük periyota geçtin demek :)
tebrik ederim patron,darısı tüm 5 dk lıkçıların başına :..:[/quote]
yok abi, trade i tick barlarla yapıyorum:::::: sadece gıllanacak bir şeyler aradığım zaman, diğer periyotlara bakıyorum..:o:o yada pozisyonumu haklı gösterecek bir indik bir değer bir dat bir dokunuş bulana kadar farklı periyotlara bakıyorum:::::::::
spota gelince, orda sıkı temelciym..en az 1 saat en fazla 1 ay tutarım...endeksin tekniğine felan da bakmam...ne demiş eskileri endeks değil hisse alıyosun:::::::::
-
[quote=Astatin;365937]hacıex bu arada fener de 63.50 den 50 kaldıraçla şortlamışım farkında olmadan..elim klavyede kalmış...kısmet işte...heheeh[/quote]
Patron,
YUKARIDAN ÇARPMADILAR mı seni henüz?(Yemin meselesi):..:
-
[quote=Astatin;365939]yok abi, trade i tick barlarla yapıyorum:::::: sadece gıllanacak bir şeyler aradığım zaman, diğer periyotlara bakıyorum..:o:o yada pozisyonumu haklı gösterecek bir indik bir değer bir dat bir dokunuş bulana kadar farklı periyotlara bakıyorum:::::::::
spota gelince, orda sıkı temelciym..en az 1 saat en fazla 1 ay tutarım...endeksin tekniğine felan da bakmam...ne demiş eskileri endeks değil hisse alıyosun:::::::::[/quote]
Hisseleri ben de [B]Temel[/B]'e seçtiriyorum. İyi oluyor..;)
-
[quote=excali;365940]Patron,
YUKARIDAN ÇARPMADILAR mı seni henüz?(Yemin meselesi):..:[/quote]
iki gündür gün içi treydle gontrat sayıs arttırıyorum..şort filat şort filat...bildiğin piramit hesabı.... galdıraç oldu 5...çarparsa piramitten çarpar bir aççılış gapıyla...::: spottan adam mı çarpılırmış beaa:p
-
[quote=Astatin;365942]iki gündür gün içi treydle gontrat sayıs arttırıyorum..şort filat şort filat...bildiğin piramit hesabı.... galdıraç oldu 5...çarparsa piramitten çarpar bir aççılış gapıyla...::: spottan adam mı çarpılırmış beaa:p[/quote]
Spottan değil, lem. SPORT'tan...ehuhhee:D:D:D
-
yiyorlardı şortları ağırdan ağırdan...hehehehe..hacıex... senin poz ne yaw..hep kendimle dalga geçiyorum, az da senle dalga geçeyim fırsattan istifade..pışşttt...
-
[quote=Astatin;365944]yiyorlardı şortları ağırdan ağırdan...hehehehe..hacıex... senin poz ne yaw..hep kendimle dalga geçiyorum, az da senle dalga geçeyim fırsattan istifade..pışşttt...[/quote]
Pisilerle dalga geçilmez. "Kedi hakları" var..Şikayet ederim...:::
-
Aste baba , aste baba,
Çamlıkta define buldum:heheheh
-
[quote=Astatin;365944]yiyorlardı şortları ağırdan ağırdan...hehehehe..hacıex... senin poz ne yaw..hep kendimle dalga geçiyorum, az da senle dalga geçeyim fırsattan istifade..pışşttt...[/quote]
kolaymı patron öyle short yimeler falan ;)
77 bin üstü atış serbest bence..sat beklemeye geç anlamında yani gorkutmak gibi olmasın :D
-
[quote=excali;365945]1) Pisilerle dalga geçilmez. "Kedi hakları" var..Şikayet ederim...:::[/quote]
[quote=excali;365946]2) Aste baba , aste baba,
Çamlıkta define buldum:heheheh[/quote]
[quote=The Tatar;365948]3) kolaymı patron öyle short yimeler falan ;)
77 bin üstü atış serbest bence..sat beklemeye geç anlamında yani gorkutmak gibi olmasın :D[/quote]
1) pisiyle değil pozisyonuyla dalga geçecem..ule ne çalıştığın bankayı ne de pozunu söylüyon ayıp valla..bana sorsan hepsini derim vallah
2) defineye ne gerek var 45 den fener alaydınya
3) Haffilememiz lazım patron..Yataklı vagon da çok yolcu var..Ayaktakiler sorun deel onlar ara duraklarda iniyorda..yataklı vagon çok kalabalık..çokkk:::
-
uzunum,
76.925=kd
:confused:
-
[quote=The Tatar;365948]kolaymı patron öyle short yimeler falan ;)
77 bin üstü atış serbest bence..sat beklemeye geç anlamında yani gorkutmak gibi olmasın :D[/quote]
PAtron,
Palaya herşey kolay. Para onda. "Para peşin" diye başlayan bir söz var(Bu durumla ilgili) ;)
-
[quote=Astatin;365949]1) pisiyle değil pozisyonuyla dalga geçecem..ule ne çalıştığın bankayı ne de pozunu söylüyon ayıp valla..bana sorsan hepsini derim vallah
.......
[B](Yine konuşmuş bu kısımda)[/B]:::::::::
[/quote]
PAtron, hangi pangada hangi pozda çalışıyon?(Yukarıdaki sözünle ilgili olarak):D
-
Full short devam full short
-
Spot günün yükseğinden kapasa iyi olacak, vob kendi bilir. :D
-
[SIZE=7][COLOR=red]CRASH TÜM HIZIYLA YOLDA.dng.dng.dng.dng[/COLOR][/SIZE]
ha ha ha
-
Akşama yurtdışı düşer üstünede sabaha futurlar eksi oldumu tamamdır iş:)
1000 point eksi başlayabiliriz diyim:)
-
[quote=excali;365953]PAtron, hangi pangada hangi pozda çalışıyon?(Yukarıdaki sözünle ilgili olarak):D
(yine gızmış burada):D:D[/quote]
Hemen söyleyeyim,
1) Tüm mevduat bankaları ile iş ortakı olarak (türkçesi onlara iş yaparak:D) çalışıyorum:D:D:D:D
2) Ayrıca Garanti, Ziraat, YKB, Turkish ile müşterileri olarak çalışıyorum.dng
1 nılu alakdaki pozisyon, anlaşılacağı üzere "iş ortağı" pozisyonu:D
2 nolu alakadaki pozisyon ise "müşteri " pozisyonu:D:D
NOOOOOOLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTİİİİİİİİİİ:D:D
-
-
[quote=Astatin;365958]Hemen söyleyeyim,
1) Tüm mevduat bankaları ile iş ortakı olarak (türkçesi onlara iş yaparak:D) çalışıyorum:D:D:D:D
2) Ayrıca Garanti, Ziraat, YKB, Turkish ile müşterileri olarak çalışıyorum.dng
1 nılu alakdaki pozisyon, anlaşılacağı üzere "iş ortağı" pozisyonu:D
2 nolu alakadaki pozisyon ise "müşteri " pozisyonu:D:D
NOOOOOOLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTİİİİİİİİİİ:D:D[/quote]
PAtron,
Selçuklu'yu bilmem , ama sen sanki [B]milletvekili[/B] olabilirsin gibi geldi....dng.dng
-
way**..anında beta test..anında etki...İSTOPPP:...ne teknik ne de temel hiç bir gerekçeden değil .....işte ondan...
-
bi araba short olduk patronlar..
gayet müsterihim :)
-
[quote=saraylı;365950]uzunum,
76.925=kd
:confused:[/quote]
kd=76.950
tg ler alda...
sistem açısından çok zor bi günü karla geride bıraktım,
iyi akşamlar...
.brv.brv
-
HACIEX,
Şimdi olay şaka gibi ha... Yani ula metafizik mevzuların borsaya etkisi var düşüncesine inansam diyeceğim ki, yok abi çıkacağı için şeetmiyor, şeettiği için çıkıyor...hehehe..haydi eyi akşamlar...gecefe iflat.. metafizik mevzulara bakılırsa pis ralli var....fizik mevzular ise zaten öyle dedi..
-
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://mikoto.com.au/images/moneycat300.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-
Vay vay vaaaay
artık son yarım saat onbeş dakikalar önemli oldu:)
neyse
geceyede full short
herkeze iyi akşamlar
-
Saraylı hocam, uzun pozunuz devam ediyor mu acaba?
-
Uy nolmuş böyle ya, daha yeni gelebildim 76950 sop patlamış
bunada şükür
iyi aksamlar
-
[quote=nedim972;365982]Saraylı hocam, uzun pozunuz devam ediyor mu acaba?[/quote]
evt, 77.050 şartlı emir ,:)
uzun poz la girdim geceye...
sistem icabı...:)))
-
[quote=bull market;365838]Günaydın voborsa
dün kapanışta yanlışlıkla uzun kalmışım sabahtan full kısaya döndüm:)
full short devam full short:)[/quote]
hayırlı olsun
-
teşekkürler üstad..senle aynı pozda olunca biraz daha müsterih hissediyorum kendimi... :)
-
[QUOTE=mevsimevsim;365987]hayırlı olsun[/QUOTE]
Sağolasııın, bilmukabele Sn. mevsimevsim :)))
-
Günaydın,
Açılış umulandan dah agüçlü..Bu durumda ya FX ci Teoremi (beklenenden güçtü açtıysa sonra verecektir ayarı..eyle ya ranacak olsa aşşadan basar mal toplardı) ya da ben gördüğümü çalarım abi, güçlü görünüyırsa öyledir teoremi. du bakalım
-
[quote=saraylı;365971]kd=76.950
tg ler alda...
.brv.brv[/quote]
gnd..
aynı:rolleyes:
-
[COLOR=red]77.425-78.275-78.725[/COLOR]
--------------------------
[COLOR=seagreen]77.000-76.125-75.675[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
[COLOR=#2e8b57][/COLOR]
:rolleyes:
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar.
-
USDTRY FDOW düşüşünü ve derecelendirme kuruluşlarının, ABD nin kredi notunu düşürmeye hazırlanması haberini hiç sallamamış görüni..enterhasan
-
Dün işim olduğundan erken çıkmak zorunda idim.
kısaların yarısını 76650 den kapamıştım(peşin parayı görünce dayanamam)
diyer yarısını 76950 den şartlı emir yazmıştım işim bittiğinde ps başına geldim
uçmuşuz.
Saraylı abim bu yeni sistemin çok işe yarıyor.Ben aynısını uygulamayasamda,yakından takip ediyorum.çünkü benim sistem buna her zaman olmasada yakın sinyal veriyor.
bir kez daha emeklerine çok teşekkür ediyorum.Bize çok şey öğretiyorsun.
Önümüzdeki haftadan sonra yaklaşık 1,5 --2 ay vobu pek takip edemeyeceğim
yurt dışına çıkıyorum loptop servisde olduğu için ne yapacam bende bilmiyorum.
biraz vobdan uzak kafa dinlerim.
-
Sportif Oyun Makineleri......