-
yok abi saraylı patron kızmaz bize..biz bağımlı kalmış gaptrader larız...mazur görür bizi bu saatte..
hele bi toplanın şortcular organize suç ve psikolojik terör ekibi sizi....açılış deep olacak..
ha cerfine kızabilir...dün istifa etti daytade den ama istifasının kabul edildiğini duymadım ben..ne iş öyle gap traderlık felan....
-
he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..her an daytrade lisansını iptal edebilir:..::..:
-
Strategist patron, sen her gece flat girsene..:D bak sen kısalarını kapatmasaydın akşam dow böyle düşmezdi..:p
-
[QUOTE=Astatin;258881]he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..her an daytrade lisansını iptal edebilir:..::..:[/QUOTE]
yok abi saraylı patron kızmaz bize..biz bağımlı kalmış gaptrader larız...mazur görür bizi bu saatte..
hele bi toplanın şortcular organize suç ve psikolojik terör ekibi sizi....açılış deep olacak..
ha cerfine kızabilir...dün istifa etti daytade den ama istifasının kabul edildiğini duymadım ben..ne iş öyle gap traderlık felan....
-
[QUOTE=Astatin;258881]he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..[COLOR="Red"]her an daytrade lisansını iptal edebilir[/COLOR]:..::..:[/QUOTE]
evet evet lisansı iptal edilmeli.. baksan sembolik diye 1 kontrat bırakıyordur.. olmaz, racona ters..:..:
-
[quote=Astatin;258881]he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..her an daytrade lisansını iptal edebilir:..::..:[/quote]
selpatros,
bence cesaretini topla..açık açık de abi..benim gönlüm gaptrade de de, ama yine de topikde kalmak istiyorum de..anlayışlı bir patrondur saraylı, anlayacaktır seni:p:p misal ben gaptrader, geveze FİFA gözlemcisi statüsünde nicedir takılıyorum topiğe...çifte vatandaşlık falan gibi düşün abi..:D:D
-
saraylı abi bu dopiği açtığından beri bir defa mecburiyetten tam poz girdim ... onunda dışında ya flat ya sembolik ... ama son zamanlarda bi eğilim heves havaları falanda var yani ... onuda inkar edemem ... ehehuuhuhe:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;258885]selpatros,
bence cesaretini topla..açık açık de abi..benim gönlüm gaptrade de, ama yine de topikde kalmak istiyorum de..anlayışlı bir patrondur saraylı, anlayacaktır seni:p:p misal ben gaptrader, geveze FİFA gözlemcisi statüsünde nicedir takılıyorum topiğe...çifte vatandaşlık falan gibi düşün abi..:D:D[/QUOTE]
ahanda kafamı çelmeye çalışıyor .. gaptrade klubunden aramıza hainler .. girmiş .. hellim aplaya şikayet edelim atsın bence forumdan ... yok yok bu sefer kesin atsın yani ... :D:D:D
-
çok uykum var üüwwww.. gidip uyuyayım mışıl mışıl.. .uyk
dün gece kabuslar gördüm ,sabah kapattığım yerden kısalarımı yerine koyamayacağım korkusuyla gözüme uyku girmedi..:D:D
-
[quote=Astatin;258678]vob bugün ağustos kapanış tahminim 69350..yarınki açılış tahminim 68350...ağustos vadenin vade kapanışı tahminim 350..ehu[/quote]
kenarda dursun:D
-
[quote=selçuklu;258851]saraylı abi .. ew ile bir soru soracaktım abi .. itkilerde düzettme dalgaları % kaç olabilir en az ... cılız 2. ve 4. dalgaların genel olarak anlamı olabilirmi .. itkinin gücüyle falan ilgili .... ?[/quote]
selçuklum geldim,
bir itkide özellikle kuvvetli bi trend başlayacaksa,misal 2.dalgayı,küçük dalga derecesinde belli belirsiz bile yapabilir,bi running flat yapar ,anlamazsın bile...ben 2.dalgayı sayamadğım bi sürü itki gördüm...:(
normalde
%23.6 ila %61.8 arası normal oranlarken bunun bir kural olmadığı hatırlanmalı...:)))
-
.. anladım abi cevap için sağol ... .. saygılar hörmetler saraylı abi .brv.brv.. ...cümleten iyi geceler uykum geldi .. üvvvvv .. :o:o
-
[quote=selçuklu;258878]şimdi saraylı abi gelip .. fırçayı çekecek .... üvvv .. abi hep astatinin suçu boşa atılsın demiyorum ben yani .. atılsın yani .. yok yok atılmasın iyi adam astetron patron .. üvvvv ...[/quote]
[quote=Astatin;258880]yok abi saraylı patron kızmaz bize..biz bağımlı kalmış gaptrader larız...mazur görür bizi bu saatte..
ha cerfine kızabilir...dün istifa etti daytade den ama istifasının kabul edildiğini duymadım ben..ne iş öyle gap traderlık felan....[/quote]
[quote=Astatin;258881]he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..her an daytrade lisansını iptal edebilir:..::..:[/quote]
[quote=selçuklu;258883]yok abi saraylı patron kızmaz bize..biz bağımlı kalmış gaptrader larız...mazur görür bizi bu saatte..
ha cerfine kızabilir...dün istifa etti daytade den ama istifasının kabul edildiğini duymadım ben..ne iş öyle gap traderlık felan....[/quote]
[quote=jerfin;258884]evet evet lisansı iptal edilmeli.. baksan sembolik diye 1 kontrat bırakıyordur.. olmaz, racona ters..:..:[/quote]
[quote=Astatin;258885]selpatros,
bence cesaretini topla..açık açık de abi..benim gönlüm gaptrade de de, ama yine de topikde kalmak istiyorum de..anlayışlı bir patrondur saraylı, anlayacaktır seni:p:p misal ben gaptrader, geveze FİFA gözlemcisi statüsünde nicedir takılıyorum topiğe...çifte vatandaşlık falan gibi düşün abi..:D:D[/quote]
[quote=selçuklu;258887]saraylı abi bu dopiği açtığından beri bir defa mecburiyetten tam poz girdim ... onunda dışında ya flat ya sembolik ... ama son zamanlarda bi eğilim heves havaları falanda var yani ... onuda inkar edemem ... ehehuuhuhe:D:D:D[/quote]
geldim işte yakaladım sizi suçüstü!!!
bizde fırça mırça yok abla ve abiler,
burası" konuşan canım Türkiyem topiği",
daytraderları olduğu gibi swing ve position traderları da ve gaptrader diye bi kategori varsa onu bile bağrımıza basarız...:..:
ordan istifa edrsiniz buraya gelirsiniz,burdan istifa edip oraya geçersiniz,kazanın da naparsanız yapın yani....kom
selçuklunun daytrader lisansinı ,ömürboyu vize yaptım ...:..::..:
nası isterseniz öyle trade edin ama yine de yazabilirsiniz tabi,misal ben de daytrade ediyom ama swingçileri daha çok ilgilendiren dalga yapısını da söylüyorum...:)
neşeniz daim olsun....brv:..:.brv:..:.lelele
-
keske biz ky ler için arada varsa spottaki kagıtlardanda soz edilse.bizim sucumuz ne vob bilmiyoruz diye:)
hissiyatı kuvvetli [B]ky[/B]
-
[quote=aviator99;258273]verilerden sonra azıcık yukarı sonra hopbala aşağı.hissiyat of ky:)[/quote]
bir ky olarak ne cizgi.ne grafik ne bar ne çizik bilmediğim halde kendimle gurur duydum:))
bide arada kagıt duysam spottan:))
-
Oh be çok güzel şeymiş yaw flat kalmak... Şöyle bir bakıyorum da uzun bir süredir seans içi de dahil flat olmamışım hiç... Hep poz kapatırken tersini de aynı anda açtığım için 7/24 pozisyondayım... Arada bir kafayı dinlemek lazımmış... Aracı kurumum endişelenmiştir, az sonra ararlar... :)
Ah şimdi şöyle bir sizce Temmuz kaç puandan kapanır anketi olsaydı da bugünden oylasaydık... :)
-
cümleten gunaydın...dönüşünü TOBO ile yapan dow ,şimdiki trend dönüşünü de OBO ile mi yapacak acaba...9835 dow(spot) için önemli ...herşey aşağı yönde..teknık,sistem,yurt dışı...dun ööleden sonrakı yukarı sert hareket çok ama çok acımasızdı..sinirlerine hakim olan ve ne olursa olsun sistemine gene de uyan kazandı...
uzatmıım...
herkese hayırlı senaslar..
-
günaydın deytreydırs ve gaptreydırs...bol kazançlar...(ve tabi ki kraşieynseync)
-
yaw
arkadaslar...su kopekbalıı seysıne bakan var mı...ben de artık gercek trade etmek istiorum...:))çok başarılı bi trade gıbı duruo anlattıklarından adamın...madenı bulmus sanırsam..:))
-
-
[quote=aviator99;258905]bir ky olarak ne cizgi.ne grafik ne bar ne çizik bilmediğim halde kendimle gurur duydum:))
bide arada kagıt duysam spottan:))[/quote]
bence sen bu topic'teki VOB kelimelerini GARAN olarak düşün.
al sana kağıt! :..::..:
[quote=ATHLON;258913]yaw
arkadaslar...su kopekbalıı seysıne bakan var mı...ben de artık gercek trade etmek istiorum...:))çok başarılı bi trade gıbı duruo anlattıklarından adamın...madenı bulmus sanırsam..:))[/quote]
adaş, küpekbalığı olmak kolay. 89 liraya bakar. onu buldummu tamamdır, trilyonlar seni bekliyo.
iş ki 89 lirayı bul...:D
-
he bu arada, benim göstergelerim dowun düşüşünü de onaylamadılar henüz. :)))
herkese günaydın, bol kazançlar...
-
[QUOTE=unlimitted;258919]he bu arada, [COLOR="Red"]benim göstergelerim dowun düşüşünü de onaylamadılar henüz[/COLOR]. :)))
herkese günaydın, bol kazançlar...[/QUOTE]
sen göndersene bana o göstergelerini.. gevşemiş civatalarını sıkayım göstergelerinin..:..::..:.dng
-
günaydın ve hayırlı seanslar .. yeni vade yeni şans :))
-
[quote=jerfin;258921]sen göndersene bana o göstergelerini.. gevşemiş civatalarını sıkayım göstergelerinin..:..::..:.dng[/quote]
valla bikaç kişi daha sıkmaya kalktı onların vidalarını.
sonrası malum .dng:D:D
güstergelerimin üstüne toplanmış ayuları hatırlan mı çirfin...hatırlan tabe canııııııııııııııım, birisi de sendin. :D:D:D
-
ve işte geçen sefer ki voborsa buluşmasından kareyı avatarım yaptım...zevkıne düşkün,rahat insanlardır bizim voborsa ahalisi..:))
sağ baştan sayıorum...
astetom,celcuki,adaşım,yavızhan,emekdar,jelibon,,kanaatkar,stropatrom,camın arkasından gizlice izleyen saraylı patroms,ben de ayakta servis yapanım gayri..buluşmada bıle benı çalıştırmışlardı..uwww...ne gbuluşmaydı..o zaman kontrat 40 mecidiye idi...1buçuk akçe de borsa payıydı..pehhh:))
-
günaydın vede bol kazançlar.
-
[QUOTE=unlimitted;258923]valla bikaç kişi daha sıkmaya kalktı onların vidalarını.
sonrası malum .dng:D:D
güstergelerimin üstüne toplanmış ayuları hatırlan mı çirfin...hatırlan tabe canııııııııııııııım, birisi de sendin. :D:D:D[/QUOTE]
he hatırlamamız mıyım.. ben ayu postumu giydiğimden bu yana piyasa 4000 puan düştü ve senin göstergeler hala onay vermiyor..::: piyasa 10.000 puan düşünce mi onaylayacaklar acep..:D:D.kom
-
benim gostergelerimde dunku kapanısta bıle abey assa gıdecek yerım kalmadı ha sektım ha sekecem diye kapattıydı lakin bugun gapla birlikte sanrım yeri iki kere yalayacaklar.. sonrasında ya yanmış ayu gibi zıplayacak yada hissiyatını kaybedip yerde serili kalacak ..
sistemler mi ? saatlik satta 2 gündür .. harici olarak % 100 geri alış seviyesine degip dönüşte %61.8 seviyesini dün yakalamaya çalıştık lakin o da olmadı .. şuan %50 geri alış seviyesinde agustos vade kapanışı.. - gapla birlikte %38,2 seviyelerine gidecektir tutunabilirse ne mutlu aksi takdirde yolumuz uzun :))
cümleten bol şans :))
-
[quote=jerfin;258927]he hatırlamamız mıyım.. ben ayu postumu giydiğimden bu yana piyasa 4000 puan düştü ve senin göstergeler hala onay vermiyor..::: piyasa 10.000 puan düşünce mi onaylayacaklar acep..:D:D.kom[/quote]
şş atma kız, adil ol.:..:
güstergeler kafasına 2.000 puan yedi diye ilk ben söylüyom burda zaten.
haziran vadede 70.900'den 71.625'e yükselişi de onaylamadıklarını ve o yüzden 71.625'ten şort olduğumu yazdığımı ne çabuk unuttun daha 1 hafta bile olmadı..dng
neyi onaylamıyorsa söylüyoz. yükselişleri onaylamadığında da söylüyoz.
benim göstergelerim boğa ruhlu değil ki. güsterge. adı üstünde.
güsteriyo :D
-
[quote=ATHLON;258924]ve işte geçen sefer ki voborsa buluşmasından kareyı avatarım yaptım...zevkıne düşkün,rahat insanlardır bizim voborsa ahalisi..:))
sağ baştan sayıorum...
astetom,celcuki,adaşım,yavızhan,emekdar,jelibon,,kanaatkar,stropatrom,camın arkasından gizlice izleyen saraylı patroms,ben de ayakta servis yapanım gayri..buluşmada bıle benı çalıştırmışlardı..uwww...ne gbuluşmaydı..o zaman kontrat 40 mecidiye idi...1buçuk akçe de borsa payıydı..pehhh:))[/quote]
Ne günlerdi be... Bu buluşmamızdan hemen bir sonraki gün Viyana kuşatmasının başarısız olduğu haberi gelmişti, sabah gap'inde 20 altın kaybetmiştim.... üvvvv....
-
[QUOTE=unlimitted;258929]şş atma kız, adil ol.:..:
güstergeler kafasına 2.000 puan yedi diye ilk ben söylüyom burda zaten.
haziran vadede 70.900'den 71.625'e yükselişi de onaylamadıklarını ve o yüzden 71.625'ten şort olduğumu yazdığımı ne çabuk unuttun daha 1 hafta bile olmadı..dng
neyi onaylamıyorsa söylüyoz. yükselişleri onaylamadığında da söylüyoz.
benim göstergelerim boğa ruhlu değil ki. güsterge. adı üstünde.
güsteriyo :D[/QUOTE]
ayu ruhum adil olamıyor işte unlimitim..:..::o
bak, senin göstergende ayu ruhlu olsa nasıl seveceğim onu.. hep yükselişleri onaylamasın bak nasıl iyi anlaşıyoruz onla..:))):)))
-
selpatros, Hellpatros uzun zamandır yok..hayırdır başına bişimi geldi acaba..iyi gızdı Hellpatros
-
cümleten günyadın .. üvvv .. geç kalktım ..
-
-
[quote=ATHLON;258924]ve işte geçen sefer ki voborsa buluşmasından kareyı avatarım yaptım...zevkıne düşkün,rahat insanlardır bizim voborsa ahalisi..:))
sağ baştan sayıorum...
astetom,celcuki,adaşım,yavızhan,emekdar,jelibon,,kanaatkar,stropatrom,camın arkasından gizlice izleyen saraylı patroms,ben de ayakta servis yapanım gayri..buluşmada bıle benı çalıştırmışlardı..uwww...ne gbuluşmaydı..o zaman kontrat 40 mecidiye idi...1buçuk akçe de borsa payıydı..pehhh:))[/quote]
günaydın,:)
dikkat edilirse ben,camın arkasından ; içtimai halet-i ruhiyeyi temaşa ediyorum;trade etmeden önce,...:..:
-
[quote=selçuklu;258936]cümleten günyadın .. üvvv .. geç kalktım ..[/quote]
Patron ....
[COLOR=white]Abi şimdi avatar iyi hoş, işeyen bebe olarak kullanıyoruz da...Şu an beeb olduğu için aybolmuyor tabi ama bebeler büyüyo malum..Yani diyeceğim o ki, bir sabah bebe nin ergenlik çağına girdiğini tüm forum aynı anda görmesin öğrenmesin yani..aybolur bir miktar kanaatimce[/COLOR]..:):rolleyes::p
bence yani:::
-
ooowwww mondiyo...kraşieynseync..teyst bul fileş...
-
Günaydın hayırlı işer arkadaşlar
yeni vade herkeze bol kazanç getirir inşallah.
-
[QUOTE=Astatin;258941]Patron ....
[COLOR=white]Abi şimdi avatar iyi hoş, işeyen bebe olarak kullanıyoruz da...Şu an beeb olduğu için aybolmuyor tabi ama bebeler büyüyo malum..Yani diyeceğim o ki, bir sabah bebe nin ergenlik çağına girdiğini tüm forum aynı anda görmesin öğrenmesin yani..aybolur bir miktar kanaatimce[/COLOR]..:):rolleyes::p
bence yani:::[/QUOTE]
hehheee .:D.. bişey olmaz patron ya ... büyümeyen bebe o .. ::::::