pala uzlaşma istiyor.....önce son çıkışın parasını verin sonra oynayualım diyor...
13.50..ye kadar yataydayız galiba.........bir haber olmazsa..yurt dışı dalga yapmazsa..
Printable View
pala uzlaşma istiyor.....önce son çıkışın parasını verin sonra oynayualım diyor...
13.50..ye kadar yataydayız galiba.........bir haber olmazsa..yurt dışı dalga yapmazsa..
CIN BASBAKAN YARDIMCISI: YUNANISTAN'IN BORC SORUNLARINI ASACAGINA INANIYORUZ
-MATRIKS-
[I]yok yahu......[/I]
[I]dezenfermasyona devam......[/I]
mavi destek çalışıyor..500 ün altına inilmedikçe yukarıyı zorlarlar kibim
[IMG]http://i48.tinypic.com/2h7mjwz.png[/IMG]
71,500 altına gelmedigi surece 73,000 menzildedir
sinyal konusunda [B]bir sinyal.....[/B]
bugünde yeni tepe yaptık........bugün veya bu ay sinyal gelebilir...
bugünkü sinyal.....dünkü en düşüğün [B]69.450[/B] altında kapanması olacaktır...
çok düşük ihtimal ama bilmekte fayda var......
yarın aranızda olmayacağım....sonraki günlerde arada bağlanmaya çalısacağım...
[quote=boz ayı;238938]çok kısaca yazıyorum...detaylara daha sonra gireriz.........
pala değişik kurumlardan hem longg...hem şortt pozisyon açıyor....
günlük gidelim...sonra aylık veya vade ile gideriz....
günlükte elinde 5.000 long....ve 5.000 şort biriktiriyor....değişik kurumlardan..
maliyet aynı.........[/quote]
[quote=boz ayı;238935]ilk bilmemeiz gereken pala.nın ileri opsiyon teknikleri uyguladığı.........
bu konuyu etraflıca anlatacağım.....makas kontrolü bu sayede çok kolay...
yurt dışında çok uygulanan..her piyasada kar max..yapan.....özellikle kontrollü
piyasada kazancı patlatan sistem.....
[B]türkçesi pergel stratejisi.......[/B][/quote]
[quote=boz ayı;238939][I]piayasa herhangi bir yöne gitmeye eğilim gösterirse..(.haber..yurtdışı.[/I]
[I]veya canı isterse )...örneğin yukarı istiyor......o zaman açtığı şortları[/I]
[I]alarak kapatıyor..burdan zarar yazarken diğer taraftan kar yazıyor..[/I]
[I]ve gittiği yönde oluşan açıkları biçiyor..........ilk bakışta kar .zarar eşit[/I]
[I]görebilirsiniz..ama bu çok etkili bir metoddur......çook para getirir...[/I]
[I]ayrıca kontrolü size verir...sadece makas 500 puan...[/I][/quote]
[quote=boz ayı;238942]siz yazdıklarıma APS ..ve spot kontrolü...büyük para....haberlere önce ulaşmayı
ilave edin........
yurt dışında çalıştığım zamanlar bu sistemi kullanan fon yöneticilerini bilirim....
kontrollü piyasada çok büyük para verir....[/quote]
[quote=boz ayı;238943]günlük pastaya bakıp efg..nin maliyetini hesaplamak yanlıştır........
günlük pastaya bakıp long veya şort demek yanlıştır...........
karşı ayağı vardır........sistem böyle çalışır....
ama arada fake atmak..ve deşifre olmamak için taktik değiştirmeler olur....[/quote]
[quote=boz ayı;238972]şu andaki pastayı bir arkadaşım koyabilirse üstünden gidelim..
efg...4.300 long... sanko...2.700 şort...
taksim 2.000 şort.......
varsayalım ki karşılıklı....hepsi pala...............
pala dünden longgg geldi.....şimdi burdan aşağı longları kapatsa fiat ne olur...
pala zarar eder mi....yoksa şorttaki iki kurum çook kar mı eder..???[/quote]
[quote=boz ayı;238975][I]veya tam tersi......şorttaki iki kurum kısalarını kapatırsa......[/I]
[I]pala her durumda kazanır.................açıklar her durumda panik yapar..[/I]
[I][B]bunun adı pergel........[/B][/I][/quote]
Teşekkürler boz ayı
selam, yukarı trend bozulmuş değil...
gel temmuz gel....
[quote=anonimm;252626]Teşekkürler boz ayı[/quote]
[I]teşekkürler sn..anonimm...:)[/I]
[quote=halojen;252627]selam, yukarı trend bozulmuş değil...
gel temmuz gel....[/quote]
[I]sen oralarada tatil yap....biz burda savaşalım..oohh....[/I]
[I]halojen kardeşim top sende hala....tepeler yükseliyor ve sinyal yok henüz.[/I]
[I]bu akşam tatile gidiyorum....[/I]
[I]zaman analizim topu senden 28 haz..da isteyeceğimi söylüyor....[/I]
[I]izleyelim.............:)[/I]
[quote=boz ayı;252633][I]sen oralarada tatil yap....biz burda savaşalım..oohh....[/I]
[I]halojen kardeşim top sende hala....tepeler yükseliyor ve sinyal yok henüz.[/I]
[I]bu akşam tatile gidiyorum....[/I]
[I]zaman analizim topu senden 28 haz..da isteyeceğimi söylüyor....[/I]
[I]izleyelim.............:)[/I][/quote]
[I]zaman daralıyor....ve 72.000 test edildi.........artık yataya tahammül yok.[/I]
[I]volatilite olmalı.....[/I]
Sistem geçici sat vermeye başladı azcık kısaldım
775 den 2/5 şort..ya bir okazyon buldum yada papazı buldum..tamamen histemik
[QUOTE=Astatin;252644]775 den 2/5 şort..ya bir okazyon buldum yada papazı buldum..tamamen histemik[/QUOTE]
Benim sistem 750 den kalıcı sat verdi fake çıkmaz inşallah
[quote=Astatin;252644]775 den 2/5 şort..ya bir okazyon buldum yada papazı buldum..tamamen histemik[/quote]
Bu nasıl iş arkadaş ya... Biz sana özenip sistemci olduk sen gittin kökten histemci oldun çıktın... :..:
[quote=Strategist;252654]Bu nasıl iş arkadaş ya... Biz sana özenip sistemci olduk sen gittin kökten histemci oldun çıktın... :..:[/quote]
:D:D
Patron, yukarı buyuk bar yaparken yani hüülülülü alırlarken, CMF ve MFI aynı hızla aşağı gidiyorsa dayanamam şortlarım...zaafım..neediyim:D..üstelik tam da seanslık direncdi orası..üww..açılış barı ile oluşan NUNU larda cabası...zemin iyiydi yani
[IMG]http://i45.tinypic.com/5yxpv8.png[/IMG]
[quote=Astatin;252658]:D:D
Patron, yukarı buyuk bar yaparken yani hüülülülü alırlarken, CMF ve MFI aynı hızla aşağı gidiyorsa dayanamam şortlarım...zaafım..neediyim:D..üstelik tam da seanslık direncdi orası..üww..açılış barı ile oluşan NUNU larda cabası...zemin iyiydi yani
[/quote]
Patron yeni yaptığım bir hindikatör (adını da Hindik koydum) :) de seni destekliyor. Özellikle gün sonuna doğru 0 gösterirse bir sonraki sabah - gap, 3 gösterirse bir sonraki sabah + gap ihtimali çok artıyor. Öğleden önce seni destekler şekilde 0'a düştü ve oradan devam ediyor.
Histemim ise 72.000 bir kez daha test edilmeden bitmez bu rüya diyor ama... Dur bahalım ne olacak... Bu hindik birkaç hafta kendini ispat ederse kesip etinden sistem yapacam... :)
[quote=Strategist;252661]Patron yeni yaptığım bir hindikatör (adını da Hindik koydum) :) de seni destekliyor. Özellikle gün sonuna doğru 0 gösterirse bir sonraki sabah - gap, 3 gösterirse bir sonraki sabah + gap ihtimali çok artıyor. Öğleden önce seni destekler şekilde 0'a düştü ve oradan devam ediyor.
Histemim ise 72.000 bir kez daha test edilmeden bitmez bu rüya diyor ama... Dur bahalım ne olacak... Bu hindik birkaç hafta kendini ispat ederse kesip etinden sistem yapacam... :)[/quote]
kemiksiz kısımlarından bana da ayır 1-2 kilo..üww..ahada papaz geliyor
Saatlik sistemim de zero işlem long devam... 15'lik sistemlerimin bu hafta tespit ettiğim zaafiyetlerini düzeltene kadar sadece 60'lığa uyuyorum. Zaten iş güç de çok, rahat oluyor sadece saatte bir bakmak. Para trendde kazanılıyorsa bu da trendleri yakalıyor, yatayda da hepsi çarpılıyor zaten, illa düşük zaman dilimli sistem kullanmaya gerek yok. :)
625 flat..okazyon 175 pivanmiş..bereket vere..ehu
koçyiğitler döndü dolaştı yine mohaç ovasında 71500 seviyelerinde kapışmaya başladılar...EMA28 boğaların yardımına geldi desteki güçlendirmek için..fekat CMF ve MFI daki zayıflık hiç hoş değil..TGG yeniden 2, ve new turn on the way diyor..pis vuruşma geliyor haaaaaa....
[IMG]http://i49.tinypic.com/28jlj0k.png[/IMG]
400 den kapandım
pariteyi basıp asaga zorluyorlar, ancak dow acılısıyla yukarı gidecez.
dolarda 1,5737 onemli direnc
Züstem short çaktı... üvvv... Kaderi önceki short sinyalleri gibi olmaz umarım.... üvvv....
Saat 15 barıyla 60 dk lık göstergelerden bazıları sat verdi buralardan
yani 71200 yukarı döndürmezlerse asa baya yolu var
[quote=boz ayı;252519][B]makas.T.A..[/B]
[B]DESTEK...70.950....DİRENÇ....72.550........[/B][/quote]
öne alalım...........:..:
[quote=boz ayı;252577]71.550..şort...............[/quote]
[I]70.950....... şort.cover................lelele[/I]
Long live Histem&&Sistem Alliance...az bi waterlooo...ah selçuklu patron ah..tam senin ortamların..izne çıkcek zamanı buldun .üwww
[IMG]http://i47.tinypic.com/6jk4sk.png[/IMG]
ehhh... tatil parasıda çıktı azıcık.......
artık tatil moduna girdim........
ISPANYA MERKEZ BANKASI: ZOR DURUMDAKI BANKALAR HAZIRAN SONUNA KADAR BIRLESMEZSE HAREKETE GECECEGIZ
-MATRIKS-
vay be...tamda benim zaman analizime oturuyor...........
[quote=boz ayı;252539]67.000den başlayan bu çıkış...eski tepe 75.000 geçilmeden trende dönüşmez..bana göre..oyun planım buna kurulu..elim açık oynuyorum....
67.000..72.000...çıkışının geri alım oranları.....[B]70.850.[/B]...70.100..69.500..[/quote]
[I]sabah yazmıştık....pala 23.6 durdu....bu sefer toplam çıkışın 23.6 sı..[/I]
[I]bekliyordum.........70.800....oldu...50 puan saptı...tutturamadım...:..:[/I]
güncellenen pivot........71.650..................
72.000 kolay yer değildir....burayı çok önemsiyorum....
burası uçuş boşlukları ile geçilmeli...hesaplarım öyle......
geçilemezse...gerekeni yaparım....
ama daha zamanı var....sinyal durumları..
FRANSA MALIYE BAKANI: IMF BASKANI'NIN ISPANYA ZIYARETI FRANSA VE ITALYA'YI ZIYARETI GIBI
FRANSA MALIYE BAKANI: IMF BASKANI'NIN ISPANYA ZIYARETI FRANSA VE ITALYA'YI ZIYARETI GIBI
-MATRIKS-
[I]korkuya bakın.......korku dağları aşmış.......[/I]
ECB BASKANI TRICHET AVRUPA HUKUMETLERININ ISPANYA'YA YARDIM KONUSUNDA GARANTI VERMESINI ISTEDI
ECB BASKANI TRICHET AVRUPA HUKUMETLERININ ISPANYA'YA YARDIM KONUSUNDA GARANTI VERMESINI ISTEDI
-MATRIKS-
[I]madem sorun yok o zaman bu ne.......ayrıca garanti verilmedi mi..??[/I]
[I]NEDEN..???[/I]
[I]durum karışacak...ay sonu parti var galiba.....[/I]
[I]ben tatilden dönerim..partiyi kaçırmam......[/I]
[I][B]BOĞA KANI PARTİSİ..............[/B][/I]
ispanyaya garanti verilmediği için ispanya ortaya çıkmıyor..garantiyi alsa aynı
yunanistan gibi ortaya çıkacak.......peki garantiyi neden vermiyorlar..ispanya saklanıyor.
ışığı gören geliyorda ondan....arkada bekleyenler var....başta bizin SYLVYO...
ha ha haaa...
FITCH/BOTAN BERKER: COK BUYUK BIR DEGISIM OLMAZSA BIR YIL ICINDE NOT DEGISIMI OLMAZ - CNBCE
-MATRIKS-
[I]neden olmaz....efendim seçimler var ..falan filan....şort olmama rağmen bu asparagas..[/I]
[I]neden olmuyor...ABD..istemiyor....israel..den dolayı....politikada ve ekonomide [/I]
[I]satranç oynanıyor....TÜRKİYE hak ettiği notun altında yıllardır...............[/I]
not artışı banko gibiydi..taki israel olayı olana kadar.........
şimdi uluslararası politik satranç oynanıyor....g.20 önemli.........
ABD'DE SANAYI URETIMI VERILERI ACIKLANACAK
ABD'DE TSI 16:15'TE MAYIS AYI SANAYI URETIMI VERILERI ACIKLANACAK.
BUNA GORE BIR ONCEKI AY YUZDE 0.8 ORANINDA ARTAN SANAYI URETIMININ
MAYIS AYINDA YUZDE 1 ORANINDA ARTTIGI TAHMIN EDILIYOR. OTE YANDAN
BIR ONCEKI AY YUZDE 73.7 OLAN KAPASITE KULLANIM ORANININ ISE MAYIS
AYINDA YUZDE 74.5 SEVIYESINE YUKSELDIGI ONGORULUYOR.
-MATRIKS-
[I]bakalım sanayi üretimi nasıl.........konut verisinden iyi olmasını beklerim...[/I]
iyi veride 71.400..71.650 aralığına atak olabilir.....olursa KISA açacağım.........
yazıldım........
71.250...kısa...........................