117 Kayıtlı online
üye var forumda katılım çok az oldu ankete :(
istifa ediyorum başkanım hüühühüh
Printable View
117 Kayıtlı online
üye var forumda katılım çok az oldu ankete :(
istifa ediyorum başkanım hüühühüh
kanalizasyon anketi dow göçüp kapandıktan sonra shortcular çoğalmasın numaradan :D:D
ankete plzzzzz ankette oy verene magnum gold + kim kardashain imzalı tshirt :) sponsor astatin
kim kardashain videosu için tıkla :D:D:D:D
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5737[/URL]
dıkla üste tıkla paris hilton moviess free :D:D:D:D:D
------------
az sonra banlanacağum :D:D:D:D
[QUOTE=a.kaya;290460]oğuzhan senin sistem sadece SAT sinyalimi veriyor kardeş bu 4000 puanlık çıkışta hep sat mı dedi ;) suçu sisteme atıyosunda bizim huyumuz hep bu demi:..: kazanınca ben kazandım kaybedince sistemin yüzünden .dng[/QUOTE]
a kaya yazını yeni gördüm.
Ya sistem bir buçuk aydır kalbura dönünce sistemi bakmayı bıraktım piyasa
biraz düzelsin ondan sonra bakacam.Şimdi eski düzen işlem yapıyorum.Ama
serdede ayılık var ya elim longa gitmiyor.Zaten longda beni sevmiyor .Baktım
sistem bugün gene satta bi mok olursa suçu ona atarım dedim.
Hazır mısınız goçlarrrr..üüühühüh
[quote=Astatin;290605]Hazır mısınız goçlarrrr..üüühühüh[/quote]
neye hazırmıyız asti,çıkısa mı cokuse mi
[quote=last trader;290606]neye hazırmıyız asti,çıkısa mı cokuse mi[/quote]
Yarına:o:o:o Yarın PALA için süper kan dökme günü olabilir, şu koşulla; Anketteki durum genel olarak KY pozunu yansıtıyorsa, bir artı gapla o şortlar kapanır hatta longa geçer...ordan bir daha aşağı basarsa "ahada PALA kandırmış bizi, cuma trend bitmiş deyip, o longlar da patlatılır v.s. v.s. yani anket KY pozunu yansıtıyorsa PALA için yarın psikolojiye oynamak için mükemmel bir gün....Bu arada longcularda baya artmış :) :)
Bence, şortcularımız gereğindne fazla karamsar, longcularımız ise gereğindne fazla iyimser mevcut koşullar altında..tabi FDJ herşeyi değiştirebilir
[quote=Astatin;290607]Yarına:o:o:o Yarın PALA için süper kan dökme günü. Anketteki durum genel olarak KY pozunu yansıtıyorsa, bir artı gapla o şortlar kapanır hatta longa geçer...ordan bir daha aşağı basarsa "ahada PALA kandırmış bizi, cuma trend bitmiş deyip, o longlar da patlatılır v.s. v.s. yani anket KY pozunu yansıtıyorsa PALA için yarın psikolojiye oynamak için mükemmel bir gün....Bu arada longcularda baya artmış :) :)
Bence, şortcularımız gereğindne fazla karamsar, longcularımız ise gereğindne fazla iyimser mevcut koşullar altında..tabi FDJ herşeyi değiştirebilir[/quote]
tabi pala var mı yok mu sorusunun cevabı acısından da onemlı bır gun yarın?
[quote=eloy;290608]tabi pala var mı yok mu sorusunun cevabı acısından da onemlı bır gun yarın?[/quote]
ben PALA'dan
a)gün içi kısa vadeli hareketler söz konusu olduğunda; paranın gücü ile pozisyon ayarlayan ve/veya kar yapan parayı
b)orta ve uzun vadeli hareketler söz konusu olduğunda ise, daha analitik çalışan ve "asimetrik enformasyondan-bilgi edinmede eşitsizlik" den de faydalanan akıllı parayı,
anladığımı söylemiştim.. KY nin en yanlış hareketleri yaptığı zaman diliminin seansın ilk yarım saati olduğu düşünülürse (gap kumarının getirdiği stres) yarınki açılış hareketi PALA nın a) da belirtilen yüzünü gösterecektir bize.
Dolayısıyla PALA nın varlığı yokluğu sorusunun yanıtı açısından benim için bir şeyi değiştirmiyor olacak:)))
[quote=eloy;290608]tabi pala var mı yok mu sorusunun cevabı acısından da onemlı bır gun yarın?[/quote]
Pala var, bize yakın oturuyor, hatta oturduğu apartmana ismini bile vermiş bir ara resmini çekip koyayım. :..: Yalnız apartmana şöyle bir bakınca biraz çulsuz gördüm pisikolojiye oynuyor olabilir. :D
9:15'i beklemeye gerek yok, ben Pala'nın varlığını şimdiden hissetmeye başladım. Ne iş yerindeki bilgisayarımdan veri alabiliyorum, ne de evdeki bilgisayara uzaktan bağlantı yapabiliyorum... Bugün ekran izleyemeyeceğim galiba... Pala yine yaptı yapacağını... üvvvv...
Zaten farketmez, en azından Çarşamba gün sonuna kadar ZİŞD gitmeyi planlanlıyorum... Tüm ekranlar tüm işlemler Pala'nın olsun... Ben gıpraşmam da silkelenmem de... :)
Hiç olmazsa vob.org.tr'deki grafla idare edeyim bugün... Böyle bakınca fırsatlar çok net belli oluyor yaw... Bundan sonra hep bununla mı trade etsem ne yapsam... Keep it simple... :) Alttaki kırmızı çizgi kırılınca short poz artırırım... :)))
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
bol kazançlı haftalar.