-
[quote=indregandi;210535]gandi sırası geldiğinde ağayı yukarıdan almaya gidecektir, teorisini zaman dilimleri üstüne oturtmuştur, 30 luktan başlar, günlüğe kadar zaman dilimleri ile ilgilidir, her zaman diliminin kendi içinde bir pazarı olduğunu düşünmektedir, her zaman dilimi bir pazar oluşturdktan sonra bir üst dilime geçerek silinir ve zaman olarkta uzaklaştığı ölçüde bağımsızlaşır, .......
geçen haftaki uzun yazıyı bu yüzden yazdım,.........analiz başarısı oldukça iyiydi,.....
bu güne uyarlarsak pazar sadece 30 lukta şu an için var,(5, 10 bunlar zaten her daim mevcut),....60 var, 120 var ve günlük var, şu an da sadece 30 dayız,...60 lıkta oluşacak gibi, çünkü çok açıldı ve kazığa müsait halde,.......[/quote]
yani günlük bazda 63450 kırılana kadar tepki yükselişindeydik, bunun öncesinde verilen fake (boğa tuzağı), 63450 ile 62525 arasından sağlandı, bunda paund, grace, ermeni tasrısı ve tarım dışı kullanıldı, cuma günü tarım dışı algılatılarak, içerideki siyasi başarısızlık tarım dışına yükseltilerek ötelenmiş oldu, dikkatler yurt dışına çekildi ve bunda başarı sağlandı,....
geçici al sinyali geçici sata dönüştü ancak, tarım dışı ile günlükte al sinyali onaylandı, .......
bu yüzden cuma yeni pazar oluştu, artık onaylanmış al sinyali üzerinden yeni pazarlara bakacağız, şansımız zayıf relatif güçtür, buradan şanslıyız, ancak 67 ve üstünde relatif güç düzelecek,.......
bu olana kadar 63450 cörtümü korurum,.................
-
arka sayfalarda yazdıklarım....olumsuzluklar...düşüşler gerçekleşirken....
yunan borsası yukarı olabilir....sakın şaşırmayın.........
heryer aşağı yunan yukarı olabilir...yine şaşırmayın....
ha ha haaa...
-
64800 5 dakikalık destek yeresi bozum,......
üstü 64900 de şu anda satışta,
-
zaman dilimleri destek ve dirençleri,
günlük
63450 cuma kırıldı
61975
120lik,
63325 cuma kırıldı
62525
60 lık
63100 cuma kırıldı
62525
30 luk
65175 bu gün oluştu,
63400
günlük relatif aralığımız ise
65212 - 64121,
-
bir durum tespiti....
ben ve bozo aynı anda short acmaya basladık...
bozo ilk shortunu 62 800 de actı...ben 62 850 actım....
fark suydu...
ben komple girarak 63 000 ortalama ile short oldum...ve 64 000 de beni indirdi....
bozo...daha muhafazakar mala az az girdi....bugün itibarıyla...bozo...yüzde 80 mal du ve maliyeti...64 800 de...
dikkat edin....bozoyu asagı gecmiyor....64 750 lerde...yarattıgı her shortcuyu sistemde tutuyor....
-
dışarısı gevşedikce spotu tutuyor....bu ağşama yukarıyı destekliyor.....bu bölgede işlem yapılmaz....bekliyorum.....
-
[quote=eksper;210564]dışarısı gevşedikce spotu tutuyor....bu ağşama yukarıyı destekliyor.....bu bölgede işlem yapılmaz....bekliyorum.....[/quote]
64121 altı bize çalışır exper, ancak genede 63450 beklenmeli,.......nasılsa cörtüz ve bu değerlere para yapacağız, öte yandan ağnın hedefinde 65212 var 65212 değerlerinin üstünde cört düşünebilirim,......
-
elimizde ne var....
iki gurup shortcu var...bunların bi kısmı...63 000 ortalamada short....ikinci gurup short ise su anda acılıyor....
bu iki gurubun istikbali....ve kaderi....PEK PARLAK DEGİL....
63 000 LERİ ÖNCE KESECEKTİR....bu 66 000 ila 66 800 ler arasıdır....
-
iki saatlik bir iş için ayrılmak zorundayım, herkese başarılar,.....
-
[quote=jani;210568]elimizde ne var....
iki gurup shortcu var...bunların bi kısmı...63 000 ortalamada short....ikinci gurup short ise su anda acılıyor....
bu iki gurubun istikbali....ve kaderi....PEK PARLAK DEGİL....
63 000 LERİ ÖNCE KESECEKTİR....bu 66 000 ila 66 800 ler arasıdır....[/quote]
birde borsacı özgür grubu var, bunlar 61500 den üstat,....
-
[quote=jani;210563]bir durum tespiti....
ben ve bozo aynı anda short acmaya basladık...
bozo ilk shortunu 62 800 de actı...ben 62 850 actım....
fark suydu...
ben komple girarak 63 000 ortalama ile short oldum...ve 64 000 de beni indirdi....
bozo...daha muhafazakar mala az az girdi....bugün itibarıyla...bozo...yüzde 80 mal du ve maliyeti...64 800 de...
dikkat edin....bozoyu asagı gecmiyor....64 750 lerde...yarattıgı her shortcuyu sistemde tutuyor....[/quote]
[I]cani adına son günlerdeki en doğru ve önemli tespit.....[/I]
[I]pala en iyi slow trader maliyetini bilir..ve onu şorttan indirmek [/I]
[I]için çalışır....2-3 gün buna çalışabilir....ve 300-500 puan rüşvet[/I]
[I]teklif eder...planı olmayan slow trader bunu kabul edebilir......[/I]
[I]bozz plana sadık kalacaktır.....ve teklife hayır diyecektir...[/I]
[I]üstüne 2 postada geçirecektir......[/I]
-
slm üstadlarımm hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunarım.bu hafta e/ d da neler olabilir birde ona bakabilirmisiniz?çok yoğunsunuz ama fırsat olurda paylaşırsanız ziyedesiyle memnun olurum.saygılar...