[quote=nunu;333704]yok, ben oyle seylere inanmam, surasi bi kapansin gibi. avrupa kapandiktan sonra duserse baska bisey icin dusuyordur.[/quote]
Abla,
dow önümüzdeki bir yıl içinde bir gün düşer mi?.dng
Printable View
[quote=nunu;333704]yok, ben oyle seylere inanmam, surasi bi kapansin gibi. avrupa kapandiktan sonra duserse baska bisey icin dusuyordur.[/quote]
Abla,
dow önümüzdeki bir yıl içinde bir gün düşer mi?.dng
[quote=Strategist;333706]Beni hiç tanımamışsın... 83.025 :) :)[/quote]
palayı tahrik etmek yasağ hemşerim,tabelayı okumadınmı girişte :..:
Hepsiburada.com kırık çıkan ürünümün parasını tam bir ay sonra yani bugün iade ediyor. Kendilerini bu hızlarından dolayı tebrik ediyorum... İstirham ederim...
Konuyu Toplam 159 Üye okuyor. (42 Kayıtlı üye ve 117 Misafir) [SIZE=2][U][COLOR=blue]kayahan[/COLOR][/U], [/SIZE][SIZE=2]çömez[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]The Tatar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kertenkele99[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]DURU[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobran[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]nedim972[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]fXci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]antaresist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ketenhelva[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kanaatkar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Tosun[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adako[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]a.kaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ATHLON[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]flexy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]doruk91[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cırcır[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dahule34[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mde[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]seagate[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]al bundy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tortumlu25[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]clark[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]buffet[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Altan[/SIZE]
[quote=The Tatar;333702]ya dün ucuz raporu yayınladım ya +.
hani dido :::[/quote]
[IMG]http://www.bahcevan.com/images/Aycekirdegi.jpg[/IMG]
sistemler accuk zerar yapınca zırlamayalım gari üvvv
[quote=enorton;333715]Hepsiburada.com kırık çıkan ürünümün parasını tam bir ay sonra yani bugün iade ediyor. Kendilerini bu hızlarından dolayı tebrik ediyorum... İstirham ederim...[/quote]
teprik ederim+.+.
[quote=excali;333693]Sistemden cocuum olsum isteorum...dng[/quote]
5 dk lıktan olsun,zıpır-zıpır daha bi sevimli olur :::
[quote=padişah;333716]Konuyu Toplam 159 Üye okuyor. (42 Kayıtlı üye ve 117 Misafir) [SIZE=2][U][COLOR=blue]kayahan[/COLOR][/U], [/SIZE][SIZE=2]çömez[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]The Tatar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]uufuk[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kertenkele99[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]DURU[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobran[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]nedim972[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]fXci[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]antaresist[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ketenhelva[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kanaatkar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Tosun[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adako[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]a.kaya[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ATHLON[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]flexy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]doruk91[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]cırcır[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dahule34[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]mde[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]seagate[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]al bundy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]tortumlu25[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]clark[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]buffet[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Altan[/SIZE][/quote]
Abooov. Bizim saftan bir uzmanı gördüm sanki..
[quote=excali;333721]Abooov. Bizim saftan bir uzmanı gördüm sanki..[/quote]
gözlerini kapat, pardon [B]shortlarını[/B] kapat öyleyse.dng.dng
[quote=excali;333721]Abooov. Bizim saftan bir uzmanı gördüm sanki..[/quote]
rengi tutturamamissin:..:
[QUOTE=excali;333721]Abooov. Bizim saftan bir uzmanı gördüm sanki..[/QUOTE]
Crash diye yazısı olduunda haber verde shortları kapayalım bu sefer...
Şakaya gelmiyo analizleri:)