günaydın.
bol kazançlar..
Printable View
günaydın.
bol kazançlar..
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]14 Eylül Salı[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GER Toptan Satış Fiyatları (y/y) (Ağu) 9:00 %4,9 %5,3 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GBP DCLG Konut Fiyatları (y/y) (Tem) 11:30 %9,9 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP TÜFE (y/y) (Ağu) 11:30 %2,9 %3,1 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP Perakende Fiyat Endeksi (y/y) (Ağu) 11:30 %4,6 %4,8 Yüksek[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Eğilim) (Eyl) 12:00 14,5 15,8 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR İşgücü Maliyetleri (y/y) (2Q) 12:00 %2,1 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U]GER ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Eğilim) (Eyl) 12:00 10 14 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD NFIB Küçük İşletme İyimserlik Endeksi (Ağu) 14:30 88,1 Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [COLOR="red"] USD Perakende Satışlar (Ağu) 15:30 %0,3 %0,4 Yüksek [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Kırmızı kitap 15:55 Düşük[/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik (Eyl) 17:00 43,6 Düşük [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İş Dünyası Stokları (Tem) 17:00 %0,5 %0,3 Düşük[/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [COLOR="red"] 2. Çeyrek GSYH (10:00) [/COLOR] [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar.[/B][/SIZE][/FONT]
günaydın..
bol kazançlar...
veriden sonra ufak çaplı partiye bir satış geldi.bakalım satışın gücü ne kadara kadar devam edecek
1.2860 destek diyorum.kırılırsa 1.2834 var
passat
vobta yukarı momentum hala gücünü koruyor.
seyrediyoruz bakalım
passat
voba satış gelmiyor.daha yolu var anlaşılan yukarıya
alsammıki yahu.içinden bir his al diyor ama.neyse
bir fikri olan varmı.
passat
[B][SIZE=4][COLOR=black]ALDATIYORSAM SEBEBİ VAR!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Alışveristen sonra evine dönen kadın, [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]kocasını yatakta genç ve güzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Ortalığı dagıtmaya kalkışacağı sırada kocası onu durdurur. "[/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]..Şöyle aciklayabilirim..." der.. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]"Eve donerken bu zavalli kizi gordum. Cok yorulmustu. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Onu arabama aldım. Karnı da acıkmıştı, [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]o yüzden onu eve getirdim ve senin buzdolabında unuttugun rostoyu pisirdim. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Kızın ayakkabıları delinmişti. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Modası gecti diye artik giymedigin ayakkabılarından bir çift verdim ona. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Üşümüştü, o yüzden sana dogum gününde aldıgım [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]fakat rengini begenmedigin icin hic giymedigin suveteri ona verdim. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Kizin pantolonu parca parca olmustu, [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]artık senin kalçalarının sığmadıgı bir pantolonunu da verdim. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]Tam çıkmak uzereyken bana [/SIZE][/B]
[B][SIZE=4]"Karınızın artık kullanmadıgı baska birsey var mi bu evde?" diye sordu.. [/SIZE][/B]
[COLOR=red][B][SIZE=4]ve işte buradayız..[/SIZE][/B][/COLOR]
süpermiş
[quote=PASSAT;288344]süpermiş[/quote]
[URL="http://i51.tinypic.com/25fj6af.jpg"][IMG]http://i51.tinypic.com/25fj6af.jpg[/IMG][/URL]
Bencede...
Parikte hazretleri uçağın kapısına ellerini dayamış aşağı bakıyor...
Master,bas tekmeyi ma baadine,bıraksın kendini hava boşluğuna...
Eşrefsiz Tom fukara sümüğü gibi yapıştı çizgiye...höst lem...
[quote=EMEKDAR;288583]Parikte hazretleri uçağın kapısına ellerini dayamış aşağı bakıyor...
Master,bas tekmeyi ma baadine,bıraksın kendini hava boşluğuna...[/quote]
Pariktenin annesi rüyasında,pariktenin parşütünün açılmadığını görmüş,yzb.ı sakın değiştirme paraşütünü....