[quote=cozbek83;286997]günaydınlar...Bol kazançlar...[/quote]
Günaydın Gaffırım,
Direkli pijamaların yakışmış,üzerine buva derisi,füme renkli montunuda giysen tam süper olacak...:)
Printable View
[quote=cozbek83;286997]günaydınlar...Bol kazançlar...[/quote]
Günaydın Gaffırım,
Direkli pijamaların yakışmış,üzerine buva derisi,füme renkli montunuda giysen tam süper olacak...:)
77.600 kısaları actım stop noktam 77.900 haydı hayırlısı
Çapın merkez bankası başkanı: ABD ekonomisinin görünümü beklediğimizden daha zayıf ...basından..
Tencere dibin kara...
[quote=emekdar;287010]çapın merkez bankası başkanı: Abd ekonomisinin görünümü beklediğimizden daha zayıf ...basından..
Tencere dibin kara...[/quote]
:)
ne olacak bu amerıkann halı:))
AB/Barosso: Çıplak açığa satışı yasaklamayı planlıyoruz...basından
[B]Giydirip[/B]mi sattıracaklar acaba...:::
77.200 yolcusu kalmasın arkada emektarın yanında boş bır koltuk var benım yanım dolu:) ne dersın syn emektar 77.200 cok mu ıyımsr konuştum
Piyasada efg cok ıyı bır ındikatör
[quote=EKONOMİST;287014]77.200 yolcusu kalmasın arkada emektarın yanında boş bır koltuk var benım yanım dolu:) ne dersın syn emektar 77.200 cok mu ıyımsr konuştum[/quote]
Hay Allah....bende 72.700 okuyorumda,düşünüyorum..:)
77200 itin olsun,ayakkabından su içsin inşallah....:::
[quote=EMEKDAR;287018]Hay Allah....bende 72.700 okuyorumda,düşünüyorum..:)
77200 itin olsun,ayakkabından su içsin inşallah....:::[/quote]
:))))))))
[quote=EKONOMİST;287019]:))))))))[/quote]
Sizce burada neden ısrar ediyoruz..kartopumu oluyor acep..?
emektar abi 78 oldu shortların finansmanı nerden gelii :)
[quote=seagate;287023]emektar abi 78 oldu shortların finansmanı nerden gelii :)[/quote]
Sorma.. artık imamda yeter demeye başladı...gözüme eskisi gibi bakmıyor,şüpheci bakışlar atıyor...
Utanmaya başladım aslında...ama şunuda ima ediyor...senin yuvarlak çötenin de diyip desteğini veriyor ama..sonu nereye varacak bende bilmiyorum..
Bayram geliyor..bakalım cemaat çok olurda,toplanan para miktarı yüksek olur inşallah...:cool:
Bu arada bir tezim var,gerçekleştirmeye çalışıyorum...inşallah başaracağım....T..C