[QUOTE=padişah;365885]Merhabalar arkadaşlar.
hacıgayahanı özlediniz mi? ben özledim inanın.
Şimdi gelip şöyle dese...
[B][B]
Naptın patron sen ya daha yeni sort olmuştuk kontratlar bile soğumadı daha
bekle biraz[/B][/B]
Printable View
[QUOTE=padişah;365885]Merhabalar arkadaşlar.
hacıgayahanı özlediniz mi? ben özledim inanın.
Şimdi gelip şöyle dese...
[B][B]
Naptın patron sen ya daha yeni sort olmuştuk kontratlar bile soğumadı daha
bekle biraz[/B][/B]
rastgele patronlar,iyi seanslar !
77 bin üstündeki sıkıntı dünden bugüne yadigar :)
kontrollü bir realize yaşanıyor gibi olsada,76200 - 75600 bandı menzile girmiş olabilir..
son shortu aldıktan sonra,
son durumum long, stop iki kere aşağı denedikten sonra, 3. olursa patlayacak,....yakına yazdım, ,önceki iki aşağı geliş şimdilik sigortası stobumun, [B][I]fdji toparlarsa[/I][/B] hedef 77300 günlük denge o da patlarsa 78 yakınlarına doğru gidecem,.....ya stop patlayacak, yada puvan alacaz kısmet artık,
dıtatar patron..gorkutmak gibi olmasın ama 55000 falan kapatsak süper olacak... dont miss megatrends pliz...
moskovadan selamlar buyuk trader lar...
:))
domodedeova havaalanı cok guzel..:)
[quote=ATHLON;365899]moskovadan selamlar buyuk trader lar...
domodedeova havaalanı cok guzel..:)[/quote]
umarım güzel yerleri paylaşırsın athlon,....ukrein de çok güzel, resimli olsun....+.
cümleten selam lar topiğe, az önce kaza kurşunu attık, emme yabancı yer deyil:..:
[quote=Astatin;365895]dıtatar patron..gorkutmak gibi olmasın ama 55000 falan kapatsak süper olacak... dont miss megatrends pliz...[/quote]
Günaydın VOBORSA,+.+.
Aste baba, aste baba,
Sermayeyi KEDİYE YÜKLESEN iyi olacağdı....dng.dng.
Ben taşırım senin maniyleri...lelele
[IMG]http://grza.net/GIS/MoneyCat.jpg[/IMG]
[quote=ATHLON;365899]moskovadan selamlar buyuk trader lar...
domodedeova havaalanı cok guzel..:)[/quote]
Patron,
[B][U]"Servis"[/U][/B] var mı? Ben de geliim. ::::::
[quote=saraylı;365881]kısayım...
kd=77.050[/quote]
hala kısayım ,ihlal oldu ama tg ler satta...
[quote=indregandi;365900]umarım güzel yerleri paylaşırsın athlon,....ukrein de çok güzel, resimli olsun....+.
cümleten selam lar topiğe, az önce kaza kurşunu attık, emme yabancı yer deyil:..:[/quote]
oturdum tireyd edıom patron..az sonna aktarmayla st.peterburga geccem...
elımde nargıle..onumde ekran..
mıllet bakıo bu naapıo deyu..:))
Aste baba aste baba,
Bugün pek sportif bir gün değil sanki??. Ben sportif olmayayım diyorum bugün...+.+.+.
demin vob 60 lık grafı atescıye gosterdım noolur dıye sordum..:))
krash tum hızıyla yolda dedı...:)
[quote=ATHLON;365904]oturdum tireyd edıom patron..az sonna aktarmayla st.peterburga geccem...
elımde nargıle..onumde ekran..
mıllet bakıo bu naapıo deyu..:))[/quote]
5dk sonra İstanbul'a bile geçersin patron(Öteki eline CİN şişesini alırsan).dng.dng
[quote=excali;365905]Aste baba aste baba,
Bugün pek sportif bir gün değil sanki??. Ben sportif olmayayım diyorum bugün...+.+.+.[/quote]
laf sokmayalım pliz...:p sportiflerdeki 10000 kaldıraçlı şort pozu ben hemen gapanış öncesi bjkları 4 gademe, fenerleri 1 gademe alttan kavırladım..hatta üstüne 100000 galdıraçla da lonkkladım.dng
ayrıca şike var..fifa müdahale etti, gupalara gatılımı onayladı...bu arada 10000 kaldıraçlı fene rlonklarıda az önce kapattım..floridada villa aldım ucuzdan:..: gerçi argdaşlar "morkıç" krizi part2 yakında vizyona girecek az bekleyeydin dediler ama ben haydan gelen huya gider dedim galdı öyle:D
[quote=excali;365907]5dk sonra İstanbul'a bile geçersin patron(Öteki eline CİN şişesini alırsan).dng.dng[/quote]
patron tamam 4 gündür bangacı değilim süsü vermek için öğleden sonra geliyon foruma..peki inandık bangası deelsin..artık sabahları gelebilirsin..özlüyoss seniii..:D
[quote=excali;365907]5dk sonra İstanbul'a bile geçersin patron(Öteki eline CİN şişesini alırsan).dng.dng[/quote]
diver elımde carlsberg var patron...2 yı ıcıorum...>:))
hala burdayım ama merak etme..:))
sabah uçava bınmeden kapandıım uzularla flat dewam...
ama yon asavı gıbı
600 altı pıs bozar...
[quote=Astatin;365908]laf sokmayalım pliz...:p sportiflerdeki 10000 kaldıraçlı şort pozu ben hemen gapanış öncesi bjkları 4 gademe, fenerleri 1 gademe alttan kavırladım..hatta üstüne 100000 galdıraçla da lonkkladım.dng
ayrıca şike var..fifa müdahale etti, gupalara gatılımı onayladı...bu arada 10000 kaldıraçlı fene rlonklarıda az önce kapattım..floridada villa aldım ucuzdan:..: gerçi argdaşlar "morkıç" krizi part2 yakında vizyona girecek az bekleyeydin dediler ama ben haydan gelen huya gider dedim galdı öyle:D[/quote]
Aste baba, aste baba,
Hangi dizinin [B][U]"Senaristi"[/U][/B] sendin???
Teprik ederim.+.+.
aftlopedro,
Türkiya dan bakınca, hala taban olmamamızı çok şaşırtıcı buluyorum şahsen...Moskov dan nasıl görünüyor aceba ...
[quote=Astatin;365912]aftlopedro,
Türkiya dan bakınca, hala taban olmamamızı çok şaşırtıcı buluyorum şahsen...Moskov dan nasıl görünüyor aceba ...[/quote]
piyasa yapıcı mı tutuo nedır..ben de annamadım...
dur şu albert e bı soram doçeden..:)
[quote=saraylı;365903]hala kısayım ,ihlal oldu ama tg ler satta...[/quote]
amma psikopat dalgaymış be,:::
adamla dalga geçer gibi bi hali var,
şölee bi adam gibi kırılmıyo bi tarafa...:confused::p
tam 76.775 detseğinde şimdi..
[quote=excali;365911]Aste baba, aste baba,
Hangi dizinin [B][U]"Senaristi"[/U][/B] sendin???
Teprik ederim.+.+.[/quote]
İntik serisi filmlerinin senaryoları bana aittir. En son "İntik Para Peşinde" yi yazmıştım.dng.dng.dng.dng.dng
[quote=Astatin;365909]patron tamam 4 gündür bangacı değilim süsü vermek için öğleden sonra geliyon foruma..peki inandık bangası deelsin..artık sabahları gelebilirsin..özlüyoss seniii..:D[/quote]
Aste baba Aste baba,
1 kasa balık olsaydı , iyi olacağdı. Balık kokusuna geliioomm. Sabah, balık kokusu olmuyo bu aralar pek. Av sezonu bitmiş herhalde??:::
Aftlopedro,
Sana bir soru; Şincik ABD senatosu bu Q3 (jedi nin dönüşü, 3 üncü pasaral genişleme) ü onaylarsa, oluşacak durumu maksrosal ve takrosal açıdan yorumlar mısın?
a) Paralar garşılıksız olduğundan ve daha da bollaşacağında borsalar ralli, gold ralli
b) Q3 geldiğine göre durum veri hayli rezil demekki..uzatmaları oynuyoruk..altın gol gelir, ayular gol olur....Güvenzsizlik..Borsalar graş, gold run
c) somtin elz
[quote=Astatin;365917]Aftlopedro,
Sana bir soru; Şincik ABD senatosu bu Q3 (jedi nin dönüşü, 3 üncü pasaral genişleme) ü onaylarsa, oluşacak durumu maksrosal ve takrosal açıdan yorumlar mısın?
a) Paralar garşılıksız olduğundan ve daha da bollaşacağında borsalar ralli, gold ralli
b) Q3 geldiğine göre durum veri hayli rezil demekki..uzatmaları oynuyoruk..altın gol gelir, ayular gol olur....Güvenzsizlik..Borsalar graş, gold run
c) somtin elz[/quote]
Aste baba,
Borçlanma sınırı problemi olduğundan dolayı QE3 yapamıyor olabilirler mi??;)
[quote=excali;365919]Aste baba,
Borçlanma sınırı problemi olduğundan dolayı QE3 yapamıyor olabilirler mi??;)[/quote]
Sınırı koyan kimse kaldıracakta odur...Zaten sınır dolmamış olaydı, senatoya sormazlardı hemite....dng
bu arad hala taban olmamamız takdire şayan..tavan olursak şayan kere şayan takdire şayan olur
[quote=Astatin;365895]dıtatar patron..gorkutmak gibi olmasın ama 55000 falan kapatsak süper olacak... dont miss megatrends pliz...[/quote]
77 bin üstündeki stres 76 bini hatta biraz daha altını test etmeden boşalmayacak gibi geliyore patron,sende gorkmayasın sakın :..:
ama 55 bin falan gorkunç rakkamlar,tırsmamak elde değil yani :)))
sözlerime son verirken başarılı tradeler diliyorum patron :D
patron..
abd borclanmak zorunda...başkan da dediydi dun zatı...
buna kendılerı taa 2008 den sonna karar verdıler..artık gerı donus yok...
mevcut ıstıhdam ve sanayı uretımı datalarını başka turlu,besleyemez...ya tutarsaya dewam...
elindeki dolar gücü,en onemlı sılahı..
neden?
cunku o basıo...
ve baskasına satıo...amacı kalkınmak deıl aslında ya da toparlamak...
2008 den sonna elının altına aldıgı emergınglerdekı dolarlarını (kı 2 senedır fecı basıp surdu) garantı altına almaya calısıo..sadece bu...
o yuzden bu karar basarılı olursaisadece mevcut durum korunur..rallı mallı olmaz...pıs yataylar dewam eder...
yors sinsırılii:))
[quote=The Tatar;365922]77 bin üstündeki stres 76 bini hatta biraz daha altını test etmeden boşalmayacak gibi geliyore patron,sende gorkmayasın sakın :..:
ama 55 bin falan gorkunç rakkamlar,tırsmamak elde değil yani :)))
[B][COLOR=red]sözlerime son verirken başarılı tradeler diliyorum patron[/COLOR][/B] :D[/quote]
Sözlerine başlarken birşey dilememişsin , patron. Ayb oluyor....dng.dng
Altın TL olarak mühim bir direncine gelmiş, yarın direnci gapdırmasını temenni ediyoruz. :..:
kısa ıptal...flat dewam...top ortada..:)
[quote=excali;365926]Sözlerine başlarken birşey dilememişsin , patron. Ayb oluyor....dng.dng[/quote]
asker mektubu gibi olsun istemedim patron ondan öyle şeyettim :::
ııhh..taban olmayacak bu..ve sen bunun nedeninni biliyorsun hacıexxxxxxxx
Dıtatar,
Günlükteki money flow ve C money flow ranik görüntüsünden çok tırsıyorum..üwwww..
76,675 altında günlük kapanış olmazsa ayem veri hayli (highly) tırsıngen
[quote=Astatin;365931]ııhh..taban olmayacak bu..ve sen bunun nedeninni biliyorsun hacıexxxxxxxx[/quote]
Düşüş içün [B][U]fazlalıklar [/U][/B]var sanki , patron??:::
fıs fıs fıs 3,5 3,5 3,5..... panikleyen arkadaşlara bir miktar metanet göstersinde bulunayım dedim.............hehehe
[quote=Astatin;365932]Dıtatar,
Günlükteki money flow ve C money flow ranik görüntüsünden çok tırsıyorum..üwwww..
76,675 altında günlük kapanış olmazsa ayem veri hayli (highly) tırsıngen[/quote]
günlük periyot bakacak kadar iyi değil elimiz patron,üvvvv :(
tanktan tüfekten vurdun voliyi günlük periyota geçtin demek :)
tebrik ederim patron,darısı tüm 5 dk lıkçıların başına :..:
hacıex bu arada fener de 63.50 den 50 kaldıraçla şortlamışım farkında olmadan..elim klavyede kalmış...kısmet işte...heheeh