eeee şimdi ne olcak yvd açılışı 8 ay 69500 yvd kapanışı 68725 spot30 ise 68770 şimdi 8 au açanlar kafadan yarın eğer bi terslik olmassa 775 puan karlı mı olacak açılışta hiç vd başlarına dikkat etmemiştim :) nasıl hesaplıyorlar
Printable View
eeee şimdi ne olcak yvd açılışı 8 ay 69500 yvd kapanışı 68725 spot30 ise 68770 şimdi 8 au açanlar kafadan yarın eğer bi terslik olmassa 775 puan karlı mı olacak açılışta hiç vd başlarına dikkat etmemiştim :) nasıl hesaplıyorlar
[quote=Astatin;258794]tırsmıyor değilim....ağustos vade spot makası 700-800...yvadeye bastıkça bastı...hadi gelin hepiniz ağustosda şortlayın der gibiydi pala...tırstım vallaha....kısaları bir miktar azalttım..herkese iyi akşamlar..ankete oy verin lütfen[/quote]
sence pala mı yoksa piyasanın ta kendisimiydi şortlayanlar asti hocam bu pala Shrek gibi bi hayali bi dev gerçekte yok demi :..::..::..:
bu kazığı unutamamm heralde üwwwwwwwww ühühühühü
69425 lönk -> 69725 oldü dedik iyi kapar pehhhh
uzlaşmadıydım hiç heves edim dedim
300 pivan kar vardı
uzLAŞMA 68700 725 PİVAN ZARAR ÜWWWWWWWWWWWWWWW
TOTALDE 1000 düşüş üwwwwwwwwww 15 dakka üwwwwwww böyle
gün sonu kar zarar
24 tl kar üwwwwwwwwwwwww
ühühühühühü
------------
palaya tüm zenci kabilelerini armağan ediyorum en kaslısından
temiz anket .. astatinin anketten virüz bulaşıyomuş ..
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5569[/url]
[QUOTE=a.kaya;258801]eeee şimdi ne olcak yvd açılışı 8 ay 69500 yvd kapanışı 68725 spot30 ise 68770 şimdi 8 au açanlar kafadan yarın eğer bi terslik olmassa 775 puan karlı mı olacak açılışta hiç vd başlarına dikkat etmemiştim :) nasıl hesaplıyorlar[/QUOTE]
yarın agustos vade kaçsa yakın vade onu gösterir..mesela agustos aynı açsın
69500 olsun
yakın vadede yukarı fark kadar gap olur..800 puanlık gap olur...
sistemli arkadaşlar haziran performansını akşam yapıştıralım..
bunun mantığı hakkında yorum yapacak olan var mı..
[url]http://www.kopekbaligiteknigi.com/index.html[/url]
[quote=abka;258814]sistemli arkadaşlar haziran performansını akşam yapıştıralım..[/quote]
MTX dekilerde PUAN testi yapıştırsınlar MS cilerle aynı format olsun böylece...Ayrıca üşnemeyenlerde Haziran ayı consecutive haşırtıda pivan olarak yazarsa sevinirim
Yeni vade hepimiz için hayırlı olsun.Zararda olanlar, zararlarını çıkarıp kara geçsin.Karda olanlar daha fazla kazansınlar inşallah.
[quote=abka;258809]yarın agustos vade kaçsa yakın vade onu gösterir..mesela agustos aynı açsın
69500 olsun
yakın vadede yukarı fark kadar gap olur..800 puanlık gap olur...[/quote]
iyide spot 68770 kapamış hesaplama spot30 falan dikkate alınarak olmuyormu sonuçta haziran vd son kapanışı 68770 oldu.
[QUOTE=abka;258817]bunun mantığı hakkında yorum yapacak olan var mı..
[url]http://www.kopekbaligiteknigi.com/index.html[/url][/QUOTE]
Kitabı Satın Alanların Yorumları kısmında yorum yazanlar yorumları nasıl ulaştırmışlar acep :D insan siteye yorum mekanizması kodlar en azından inandırıcı olsun deyüü ... eger o yorumlar gerçekten yapıldıysa inandırıcılığı olmuyor beyle :::
[QUOTE=a.kaya;258821]iyide spot 68770 kapamış hesaplama spot30 falan dikkate alınarak olmuyormu sonuçta haziran vd son kapanışı 68770 oldu.[/QUOTE]
spota hiç bakmaz..agusto yarın ilk bar ne ise oraya doğru gap olur..yani kesinlikle yakın vadenin ilk barı,agustosun ilk barıdır..
:..:[quote=abka;258817]bunun mantığı hakkında yorum yapacak olan var mı..
[URL]http://www.kopekbaligiteknigi.com/index.html[/URL][/quote]
bakalım adamlar 3 ay için düşüş bekliyorlar endekslerde gerçi bende bekliyorum ama bakalım onların ki tutacakmı göreceğiz
köpekbalığı olmuş.
ve bunun tekniğini sırf amme hizmeti için 89 liraya millete satıyor öyle mi?
soru 1: amme hizmeti yapacaksan 89 lira niye?
soru 2: amaç amme hizmeti değil de para kazanmaksa, bulduğun teknikle 5bin lirayı 1 ayda (minimum) 10'a katlamak gibi bir fırsatın var. bi 5'lik bulamayacak durumdaysan sorunun başına tekrar dön. 3 kere döndüysen, bırak kuyruğunu kovalamayı...
sonuç: borsada keşfedilen tekniklerin, taktiklerin, sistemlerin, indikatörlerin, ve bu tür şehir efsanelerine inanacak keklerin sonu asla gelmeyecektir...
sevgili queen aplanın lafı tam bu durum için denk gelmektedir:
"bedava peynir sadece fare kapanında olur..."
herkese iyi akşamlar...
ETR sistemi ağustos vade için kapanışta:
:rolleyes:
[IMG]http://i48.tinypic.com/w9jjhi.jpg[/IMG]
saraylı abinin taktiğiyle
525 üstünde oturunca 575 uzadım.
9500 de tıkanınıca725 verdim.
tekrar ın da vade sonu malı ky yıktılar hesabı vede spottaki para çıkışı üstüne 725 vede 950 arası maaliyetleri.taaa senas sonu 68,700 verdim ğüzel bir gündü aranızda olmaktan sizleri okumaktan grur duy. tşkler.
piyasalar kötü olacak diye dolarda longladım.
dolarla alakalı bir yorum var mı.saraylı abi.
saygılar.
[quote=*Fatih_HAN_11*;258840]saraylı abinin taktiğiyle
525 üstünde oturunca 575 uzadım.
9500 de tıkanınıca725 verdim.
tekrar ın da vade sonu malı ky yıktılar hesabı vede spottaki para çıkışı üstüne 725 vede 950 arası maaliyetleri.taaa senas sonu 68,700 verdim ğüzel bir gündü aranızda olmaktan sizleri okumaktan grur duy. tşkler.
piyasalar kötü olacak diye dolarda longladım.
dolarla alakalı bir yorum var mı.saraylı abi.
saygılar.[/quote]
Fatih,
memnun oldum,
STR sistemine alışabilirsen iyi olur,
dolarla ilgili diyeceğim ,biraz geri çekilme beklentim var,sonra yukarı...yanılabilirim tabi...
STR sistemi ; dün 1200 puan ,bugün 1500 puan civarı karda;.brv
[IMG]http://i47.tinypic.com/2z856kh.jpg[/IMG]
Arkadaşlar bu akşam Daytrader tablosunu ,vade değişimi nedeniyle yayınlamıyorum,
MS en yakın vadeyi aldığı için,
yarın akşam verecem inş...
T..CT..C
Gorenler olmustur fark edemeyenler icin hatirlatayim matriksin son 2.69 versiyonunda sistem testerda overall puan olarak gostermesi secilebiliyor.(sistem üzerinde bulundugunuz bara kadar kac puan getiri sagladi.
Grafikteki overall degeri puanı ifade ediyor eskiden bu secenek yoktu.
Seceneği aktif hale getirmek icin system testerda ilgili sistem secilir >simulasyon> ileri acilan pencerede puan testi onundeki tik secili olmalidir.Sag alt koseden bu ayari default yapabilirsiniz.
saraylı abi .. ew ile bir soru soracaktım abi .. itkilerde düzettme dalgaları % kaç olabilir en az ... cılız 2. ve 4. dalgaların genel olarak anlamı olabilirmi .. itkinin gücüyle falan ilgili .... ?
arkadaşlar SPX şu anda kaçtan işlem görüyor ?.. sanırım bende değerler yanlış görünüyor..
[quote=jerfin;258856]arkadaşlar spx şu anda kaçtan işlem görüyor ?.. Sanırım bende değerler yanlış görünüyor..[/quote]
1036,09 (22:34)
ooowww mondiyo...kraşieynseync
fdow tehlikeli yerelere geldi....:eek::eek:
baskı var bence dowda .. ağır baskılı aynı zamanda küskülü .. fraktalik bir o kadarda .. crashesagneli .... üvvv ...:o
ooowww mondiyo...kraşieynseync
spotla arasındaki 1000 puan makası da hesaba katarsak sabah açılış kaç olur acaba..:)
ooowww mondiyo...kraşieynseync.lelele.lelele
[quote=jerfin;258862]spotla arasındaki 1000 puan makası da hesaba katarsak sabah açılış kaç olur acaba..:)[/quote]
yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
ağustos 69.500 kapattı spot 68.770.
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.
baskı var bence dowda .. ağır baskılı aynı zamanda küskülü .. fraktalik bir o kadarda .. crashesagneli .... üvvv ...:o
mondiyo ... kraşieynseync..wooooo
[quote=TÜRKOĞLU;258868]yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.[/quote]
aha da nadir bulunur beyaz peçeli pambih gelmiş....he doğru diyon..2 aylık faize %2 desen normal bi fark...... ha eğer -1000 olsaydı ne diyecektik, p,yasa negatif beklentileri fiyatlıyor..sözün özü makasın **...herkes neyi alıp satıyorsa onun grafına baksın:D:D
arkadaşlar SPX şu anda kaçtan işlem görüyor ?.. sanırım bende değerler yanlış görünüyor..
yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.
fdow tehlikeli yerelere geldi....:eek::eek:
[quote=Astatin;258871]aha da nadir bulunur beyaz peçeli pambih gelmiş....[B]he doğru diyon[/B]..2 aylık faize %2 desen normal bi fark...... ha eğer -1000 olsaydı ne diyecektik, p,yasa negatif beklentileri fiyatlıyor..sözün özü makasın **...herkes neyi alıp satıyorsa onun grafına baksın:D:D[/quote]
ben demiyom lem MTX ten baktım teorik fiyat 69.436 deyu :p
[quote=Astatin;258874]yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.[/quote]
cevap verdikya yukarda..daha ne tekrarlayıp duruyon..eüzü.boks.
şimdi saraylı abi gelip .. fırçayı çekecek .... üvvv .. abi hep astatinin suçu boşa atılsın demiyorum ben yani .. atılsın yani .. yok yok atılmasın iyi adam astetron patron .. üvvvv ...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;258868]yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.[/QUOTE]
spotla puan farkı 730 değil, 729.41..:p:p
iyi de teorik fiyata ne bakıyorsun pambık.. daha önceki vadelerde teorik fiyata göre mi işlem görüyordu ?.. yukarı trendin güçlü olduğu zamanlarda bile eksi makasla yeni vadenin başladığını görmedik mi?..piyasadaki genel havaya göre oluşuyor makas..
yurtdışı göçerken normal mi sence 730 puan artı makas ??.. .dng