Az longuma az long ekledim yola lonK la devam dedim zannımca tip tepe avcılığının sırası deil! Trend is my friend düsturuynan öhü! :..: :D
Printable View
Az longuma az long ekledim yola lonK la devam dedim zannımca tip tepe avcılığının sırası deil! Trend is my friend düsturuynan öhü! :..: :D
cümleten ıyı akşamlar
tüm dostlara günaydın,son mesajıma bakarsak kımse foruma gırmemış heralde, bıraz canlandıralım forumu.....herkeze bol kazançlar iyi bir gun olur ınşallah bugun
[quote=EKONOMİST;286977]tüm dostlara günaydın,son mesajıma bakarsak kımse foruma gırmemış heralde, bıraz canlandıralım forumu.....[B][COLOR=red]herkeze[/COLOR] bol[/B] [B]kazançlar iyi bir gun olur ınşallah bugun[/B][/quote]
Günaydın herkese...
Zeki MÜREN Ayularıda görürmü diyorsun yani...:)))
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
bol kazançlar
[quote=emekdar;286979]günaydın herkese...
Zeki müren ayularıda görürmü diyorsun yani...:)))[/quote]
inşallah:) kısa dan yana pek umudum yok benım bugun spot acılsın uzun kollayacam,baksana suan pıyasanın dusmeye nıyetı yok ayrıa bugun yarın yukarı hareket beklemek normal olur esas boga kıyımı refarandumdan sonra :))
[quote=EKONOMİST;286993]inşallah:) kısa dan yana pek umudum yok benım bugun spot acılsın uzun kollayacam,baksana suan pıyasanın dusmeye nıyetı yok ayrıa bugun yarın yukarı hareket beklemek normal olur esas boga kıyımı refarandumdan sonra :))[/quote]
Tilki hikyeleri dinledimde;üç hikayesi var tilkinin,üçü de tavuk üzerine...:::
şimdilik bekleyelım bugun agır toplar hangı tarafa yıgılacak bır gorelım dun efg tgb solda ıym snk sag taraftaydı bugun efg nereye yıgılırsa oraya sokulmak lazım
günaydınlar...Bol kazançlar...
Içimden bır hıs bugun 78.000 gecılırse yarın 79.000 kadar bır alım dalgası olabılecegını soyluyor ama........:):)
Parıteyıde saldılar aşagı
Efg 1000 kontrat sattı bugun satış yonunde olacak gıbı