-
[quote=Astatin;300352]hehehe..dün Jedi şövalyesi Hasan GURTULMUŞ (eyi analisttir) ve Jöli Şövalyesi Yiğit in brogramına denk geldim memü..Gurtulmuş diyorduki, ons bazında dow hala bedava...:::::: şaşırdım valla biraz..belkide doğru ama, dedimki kendi kendime, iyide her enstrumanın bedava görüneceği bir başka enstruman bulunabülür..neyse..kapattaım bu konuyu..üühühü.dng[/quote]
he flash graşdadan 1 gün önce eyle dediydi sonra -9 olduydu :D:D tuzak gurmuşlar jediların üstüne oyniyiler üwww üwww
-
hadji memü,
şeyle bir 90100 e filan verde longları yerine koyalım
-
Astet,
Güzel girdin, erken gavırdın.
Hedef feza dostum. Daha var idi.
-
malesef patron verme yok daha almaya yeni başliyi gaptırsınmı adam.. ha spot gapalıyken numero çekebiliyi malesef :D:D ahahahha
-
[quote=sazan;300358]Astet,
Hedef feza dostum. Daha var idi.[/quote]
Hörmetler SAZAN qural,
Mezarcılık edeyim diyorum, ucuzdan yerien korum filan..bir de öğleden sonra seans izleyememe durumu olabilirdi.. o açıdan...üühühühü
-
şimdi 90 a kimse pahalı demiyi 2 sene sonra 50ye felan gelirse kimse almaz demedi deme ibrahim :D:D mal aynı mal ühühühühü çok enterasanıma gelyiiiir vesselammmmmm
-
İş bankasını da ikişer ikişer çiziyorlar..
-
450 den lonk..ü[url]www..üst[/url] bol bandın **..
-
vobda olsam .. 90500 kısalır ... 90650 ye istop yazarıdm ... ühühühü . üvvvv
-
iş-c 7.00 yaktı garan hala 8.80
-
[quote=Astatin;300364]450 den lonk..ü[URL="http://www..üst"]www..üst[/URL] bol bandın **..[/quote]
Hülem şimdide geç girdin.::::::
-
[quote=sazan;300368]hülem şimdide geç girdin.::::::[/quote]
. :::: .. bencede :D:D:D
-
-
bencede astatin.. :D:D ahaha
-
[quote=sazan;300368]Hülem şimdide geç girdin.::::::[/quote]
[quote=selçuklu;300369]. :::: .. bencede :D:D:D[/quote]
Siz EW ciler..çetemisiniz illumanitimisiniz şebekemisiniz nesiniz arkedaş..:::::::::
sisteme daktığım 600 puandan, maliyet yükseltiğim 200 puanı mahsup edin...:::
-
300dende long ula...2/5 oldum
-
[quote=seagate;300372]bencede astatin.. :D:D ahaha[/quote]
bence de.kom.kom:D:D..
yaw hep diyprum şu bol bandlara negatif divercıns yapmadığı sürece bakma diye...dayanamıyorum yine yapıyorum..baktım fiyat yapıştı banda..aha dedim run-away..sonra yapışii elimize..üühühü..:D
-
[quote=sazan;300358]Astet,
Hedef feza dostum. Daha var idi.[/quote]
SAZAN ural...üühhühüü..abi fezamız olacaktı....yoksa fezacıkmıydı o..üwww
-
altın az pilav longladım .. ilk parti .. toplam 5 parti olacak ...
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/951.png[/IMG]
-
[quote=selçuklu;300378]altın az pilav longladım .. ilk parti .. toplam 5 parti olacak ...
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/951.png[/IMG][/quote]
patron..bence biraz erken oldu:D:D
şaka bir yana..haftalığa bi baksana patron..boll banda...:p
-
-
nedense çok ama çok sert bi satış dalgası gelecek gibi hissediyorum ama sadece örümcek hislerim deli gibi :::bu hafta düşüş haftası olacak bence :..: sallıyom sadece
-
[quote=a.kaya;300383]nedense çok ama çok sert bi satış dalgası gelecek gibi hissediyorum ama sadece örümcek hislerim deli gibi :::bu hafta düşüş haftası olacak bence :..: sallıyom sadece[/quote]
tüh..keşek kapamasaymışık lonklları:::
-
astatin abi şimdi palayı düşünsene abi ekranda okuyo felan nası indirdim astatini diyo kızlara esprik yapiyii kızlar yanında felan üwww gülişiyiler felan ahahaha
-
fdowdada longladım ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/973.png[/IMG]
-
[quote=seagate;300385]astatin abi şimdi palayı düşünsene abi ekranda okuyo felan nası indirdim astatini diyo kızlara esprik yapiyii kızlar yanında felan üwww gülişiyiler felan ahahaha[/quote]
:::::: hakkı adamın...gülmek..
ve hakettim ben disiplindne çıkarak...bol band neymiş ya...bol bandın **....dng
-
[QUOTE=Astatin;300381]patron..bence biraz erken oldu:D:D
şaka bir yana..haftalığa bi baksana patron..boll banda...:p[/QUOTE]
yemişim bollu patron .. iyi işte boll .. açılmış .. rally mode on .. :o:o:o:o ...
-
[quote=Astatin;300382]200 istop..ingaaa[/quote]
gene yanlış :..: yukarı vururlar şimdi de
-
sonraki işlemlerimi söylemeyem bari memü...hheheheh..sendemi PALA nın forumları izlediğini düşünüyorsun..daha doğrusu sende mi, forumları bile izleyen PALA isimli, tekil monoblok bir özne olduğunu düşünüyorsun..ahahaha..konoli
-
[QUOTE=selçuklu;300378]altın az pilav longladım .. ilk parti .. toplam 5 parti olacak ...
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/951.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;300387]fdowdada longladım ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/973.png[/IMG][/QUOTE]
iki pozda . güzel yerelerde açıldı gibime geliyor ... ikiside karda şuan .. ... bakalım kısmet .. .. ühüühüh :o:o
-
[quote=a.kaya;300391]şimdi de yanlış :..: yukarı vururlar şimdi de[/quote]
300 olduktan sonra dedem de der....dng peki 250 long için geç mi, yada erken mi? ayrıca yataydan çıktık mı kayabossssssss:D
-
[quote=Astatin;300392]sonraki işlemlerimi söylemeyem bari memü...hheheheh..sendemi PALA nın forumları izlediğini düşünüyorsun..daha doğrusu sende mi, forumları bile izleyen PALA isimli, tekil monoblok bir özne olduğunu düşünüyorsun..ahahaha..konoli[/quote]
yok patron kızları çaarmış hava atmak için yanında şöw yapiyi etkiliyi kızları o açıdan kızlardı önemli olan :D:D abi düşünsene tüm kartlara hakimsin üwww ne istersen o oliyi godmode gibi :D:D:D
-
[quote=seagate;300398]yok patron kızları çaarmış hava atmak için yanında şöw yapiyi etkiliyi kızları o açıdan kızlardı önemli olan :D:D abi düşünsene tüm kartlara hakimsin üwww ne istersen o oliyi godmode gibi :D:D:D[/quote]
benim avatar seninkini döver:o:D
-
şort sinyali bekliyorum artık haftalıkta ve günlükte [B]uv li 2 li tepe[/B] yaptık sert bi düşüş gelmesi lazım :o he giderse 93500 e bi 3000 puan daha yukarı olabilir ancak ihtimali çok az.
-
90500 de cörtlesemiydik yoksa üwwwww :( :(
-
[quote=a.kaya;300400]şort sinyali bekliyorum artık haftalıkta ve günlükte uv li 2 li tepe yaptık sert bi düşüş gelmesi lazım :o [COLOR=red]he giderse 93500 e bi 3000 puan daha yukarı olabilir[/COLOR] ancak ihtimali çok az.[/quote]
:..::..::..::..::..::..::..:
abi 93500 e gidince bir 3000 daha mı olabilir, yani 96500..yoksa 93500 e gidince zaten 3000 daha gitmiş mi oluıyor demek istedin:D
-
tahminim altında zıplama olabilir ama .. fdowda bir kaç saat yatay bekliyorum ... ..sonra global olarak .. bir yükseliş .. zıplama ... bunlar senaryo tabi .. terside olabilir .. ama beklentimi yazdım ..... kesinlik yok ..:o:o:o
-
[quote=Astatin;300402]:..::..::..::..::..::..::..:
abi 93500 e gidince bir 3000 daha mı olabilir, yani 96500..yoksa 93500 e gidince zaten 3000 daha gitmiş mi oluıyor demek istedin:D[/quote]
asti bak bi altta selçuklu patron da benzer bi yorum yapmış ama ona bi şey demiyon he bu arada ciddiyim bak 2 li tepe yaptık ve 10000-15000 puanlık yüksek oktanlı bi düşüş bekliyorum :..: ama sistem cortlayana kadar cort yok tabi
-
dow long cover flat .. .. altın duruyor ...
-
selpatros için xauusd 60 dk..
PUPU hoş..alçalan trend kırılırsa ki mavi ile gösterilen 1358-59 seviyelerinin kırılması ile olur, 1364 rahat görünüt..amma orası güçlü beaah..pupup yu abartayım derse aşağıda 1350 leri test edip yukarı dönme ihtimalide var...ühühü
[IMG]http://i56.tinypic.com/adnpcz.png[/IMG]