71350 short
Printable View
71350 short
bugün şort açanlar..dünden şort olup kapanmayanlara pala ceza olsun diye
makası + 500 yaptı.......
[quote=boz ayı;252361]bugün şort açanlar..dünden şort olup kapanmayanlara pala ceza olsun diye
makası + 500 yaptı.......[/quote]
[I]insaf falan demeyin...burası onun çiftliği.......babasının dükkanı...[/I]
[I]isterse 2.500 yapar....aman ha................[/I]
pala ile tanışacağız galiba, 71,150 den short açmıştık :(
sabah tuzağı görmesek resmen oyulduk..kabak gibi...
ama ihtiyar gözlerim gördü.....görmeyenleri kesiyor şimdi..acımadan...
elimizde yol haritasıda var.......ama şort aç kapa yapabilirdim görmesem...
ve palada beni oyardı...
[quote=atakir;252364]pala ile tanışacağız galiba, 71,150 den short açmıştık :([/quote]
[I]daha tanışmadın demek.....neyse herşeyin bir ilki vardır..[/I]
[I]poz..küçük sanıyorum...tecrübe olur ..inşallah geri alışı yaparda ilk[/I]
[I]tecrübede para kaznırsın...:)[/I]
boz abi ve topik sakinlerine selamlar..
71 üzerinde hala bir sinyal oluşumu gözlenmiyor... ben artık buralarda volatilitenin artmasını bekliyorum... biraz daha gidebilir... benim için önemli olan önceki tepenin (70.975) aşılmasıydı, bu oldu... geriye sinyal kaldı...
henüz öyle birşey yok... yeni tepe beklemediğimi tekrar belirteyim...
boz abi, yukarı çekerek insanları zirve beklentisine sokabileceklerini konuşmuştuk..... uygulanıyor... :D
kolay gelsin efendim...
en son şortumu karlı kapatmak istiyorum......sabahkini zararla kapattım...
olmazsa geceye 1/4 KISA gireceğim.....unutmayın ben slow traderım..
[quote=halojen;252371]boz abi ve topik sakinlerine selamlar..
71 üzerinde hala bir sinyal oluşumu gözlenmiyor... ben artık buralarda volatilitenin artmasını bekliyorum... biraz daha gidebilir... benim için önemli olan önceki tepenin (70.975) aşılmasıydı, bu oldu... geriye sinyal kaldı...
boz abi, yukarı çekerek insanları zirve beklentisine sokabileceklerini konuşmuştuk..... uygulanıyor... :D
kolay gelsin efendim...[/quote]
+.
top sende hala svg..dostum...arada yaz .....özletme kendini...
şartlar tamamdır..sinyal konusunda hemfikir oluruz inşallah.....
o zaman topu bana vereceksin......
[quote=halojen;252371]boz abi ve topik sakinlerine selamlar..
kolay gelsin efendim...[/quote]
80 85 olmuyoruzmu şimdi :D
iş psikolojik boyutta gidiyor bir süredir... teknik işlemediğine göre ... :)
[quote=boz ayı;252377]+.
top sende hala svg..dostum...arada yaz .....özletme kendini...
şartlar tamamdır..sinyal konusunda hemfikir oluruz inşallah.....
o zaman topu bana vereceksin......[/quote]
inşalah boz abim, yalnız işte ay sonuna dek sürebilir.... herşey konuştuğumuz gibi abi... değişik bir şey yok...
nisan 2008 icra ediliyor... harita belli projeksiyon net...
slow trader 65binden uzunda bekliyor hala... ne kazandı yav bu slow...gıcık oldum :D
:..:[quote=boz ayı;252355]şortçu kıyımı başladı......
şort açan vatan hainlerini kıtır kıtır kesiyorlar.........[/quote]
[I]neden durduk.....20 dak..önce yazdım..şu anda alanlar sabahki ve dünkü şortçular..[/I]
[I]onları kesiyorlar.......kıtır kıtır......:..:[/I]
Dostlara selamlar.. .lelele
İş yoğunluğundan piyasayla fazla ilgilenemiyorum, sistem takip ediyorum. Sistemsiz takılsaydım da şu kırmızı çizgi kırılmadan short'lamazdım... Geç olsun, garanti olsun... :)
Sn Halojen senden sinyalin gelişini bekliyor olacagız ancak,
pala bu bir son ayar gerek bence..
o da su gorunumu var bende az yukarı gidip beklenen seviyenin ustune atıp milleti
uzunlatcak beklenen senaryo iptal oldu hesabına ordan, 1 tur asaga sortculara gaz verme hikayesi..
herkes shortları giyince piyasa yukarı cekip havuzu bosaltacak.. marjinler gelirken eski zirvede oluruz,
ne oldu bitti derkene uzerine atar bu pala... ardından bir asaga daha veriri, herkes yukarı beklerken selale gelir kanımca...
bende de pala senaryosu budur...
yasayıp dogrusunu gorecegiz..
zaman da cok fazla yok gibi..
[quote=Strategist;252386]Dostlara selamlar.. .lelele
İş yoğunluğundan piyasayla fazla ilgilenemiyorum, sistem takip ediyorum. Sistemsiz takılsaydım da şu kırmızı çizgi kırılmadan short'lamazdım...[B] Geç olsun, garanti olsun...[/B] :)[/quote]
aynen öyle abi, gerek yok tepe avlamaya.. nasısa kucağımızda pela.. :..:
ilginc bir gozlem daha var +14,121 pozisyon artısı var kontratta, oysa sabaha gore -6-7,000 poz kapatmıslar uzunlardan ... yani nette mal cakılıyor..
cok dikkatli olmak gerek.. mayınlı arazideyiz
[quote=halojen;252381]iş psikolojik boyutta gidiyor bir süredir... teknik işlemediğine göre ... :)[/quote]
haklısın abi palanın piyasasında teknik meknik işlemiyor+.
[quote=caylakboga;252390]Sn Halojen senden sinyalin gelişini bekliyor olacagız ancak,
pala bu bir son ayar gerek bence..
o da su gorunumu var bende az yukarı gidip beklenen seviyenin ustune atıp milleti
uzunlatcak beklenen senaryo iptal oldu hesabına ordan, 1 tur asaga sortculara gaz verme hikayesi..
herkes shortları giyince piyasa yukarı cekip havuzu bosaltacak.. marjinler gelirken eski zirvede oluruz,
ne oldu bitti derkene uzerine atar bu pala... ardından bir asaga daha veriri, herkes yukarı beklerken selale gelir kanımca...
bende de pala senaryosu budur...
yasayıp dogrusunu gorecegiz..
zaman da cok fazla yok gibi..[/quote]
wala nasıl yapar bilemem sn.caylakboga... ama yeni tepe olmaması gerektiğini nedenleriyle çok yazıp çizdim... artık bakıcaz, dediğim gibi volatil olabilir bundan sonrası...
benim tercihim son anda aşağı trende dahil olmak.. pat diye bir anda başlayamaz şelale...hiçbir zaman başlamadı.....
suyu bulandırınca balıkları daha net avlıyorlar.. onumuzdeki vade degişiminden once baslamaz diye dusunuyorum ama.. ne olur belli olmaz gene de..
[quote=halojen;252397]wala nasıl yapar bilemem sn.caylakboga... ama yeni tepe olmaması gerektiğini nedenleriyle çok yazıp çizdim... artık bakıcaz, dediğim gibi volatil olabilir bundan sonrası...
benim tercihim son anda aşağı trende dahil olmak.. pat diye bir anda başlayamaz şelale...hiçbir zaman başlamadı.....[/quote]
[quote=halojen;252392]aynen öyle abi, gerek yok tepe avlamaya.. nasısa kucağımızda pela.. :..:[/quote]
valla palamı bızım kucagımızda benmı palanın pek anlayamadım 70300 malıyetlı shortlarla :)
[quote=caylakboga;252400]suyu bulandırınca balıkları daha net avlıyorlar.. onumuzdeki vade degişiminden once baslamaz diye dusunuyorum ama.. ne olur belli olmaz gene de..[/quote]
vob açıldığından beri vade ortasında yada sonunda şelale başlamadı...
burdan temmuz gelmeden düşersek max 10-15 gevşer... benim aradığım min %30'luk bir düşüş...
ama belli olmaz dediğiniz gibi... istatistik sonuçta... geçmiş bilgi..
POZİSYONLAR AYARLANMADAN selale baslamıyor genelde..
yurt dısında bir kotumserlik gelmeden bizde satıs bile zor.. ama mal dagıtımı derseniz onu gayet guzel yapiyorlar...
döviz gevşemiyor 2 gündür... dikkat edin... bu bile başlı başına temkinli olmak gerekliliğine işaret ediyor...
Cümleten iyi aksamlar geceye fılat
zirveden kapattık...günün en yükseğinden...
kapanış rakkmına bakın..ne kadar tanıdık[B]..71.400......[/B]
pala ya burayı okuyor..yada biz palayla aynı şablonu düşünüyoruz.....
iyi akşamlar arkadaşlar.... katkısı olan dostlara teşekkür ederim...
71.250.....şortlarla geceye kısa....
poz..1/4.............
iyi akşamlar.........
graf ve sisitem bendekii [IMG]http://i50.tinypic.com/6508li.png[/IMG]
Gün boyu piyasaları incelemediğimden ancak şimdi bakıyorum. VOB çok kritik bir yerden kapatmış.
ralli & gol
[quote=Astatin;252434]ralli & gol[/quote]
Patron Pala bu gap'ler yüzünden psikolojimi öyle bir bozdu ki Dow'un bu durumuna rağmen hala acaba yarın gap yer miyim diye tir tir titriyorum... üvvvvv...
[quote=Strategist;252436]Patron Pala bu gap'ler yüzünden psikolojimi öyle bir bozdu ki Dow'un bu durumuna rağmen hala acaba yarın gap yer miyim diye tir tir titriyorum... üvvvvv...[/quote]
İtiraf ediyorum..PALA bugünde beni tirtir titretti. Sabah şort gap karını histemli cebe koymasam sanırım titremekle kalmaz altima da işeyebilirdim.Çünkü hemen peşisıra PALA 500 puanı geri aldı.. Sistemin most consecutive rekorunu egale ettiği iki günde ( 3 peşpeşe hatalı sinyal -1700) son al sinyali 70450 itibariyle ben zero pointdeydim (sisteme göre +1750):D:D ve 70450 long sinyaline de uydum... sonuç: arada bir histem sosu iyi olayi....dng sonuç: DOW ikili tepe/zirve olur, VOB zirve yeniler..:..::..: ralli olur gol olur:D (şimdilik)..abartıyorum debiki
[quote=Astatin;252437]sonuç: DOW ikili tepe/zirve olur, VOB zirve yeniler..:..::..: ralli olur gol olur:D (şimdilik)..abartıyorum debiki[/quote]
Abartmıyor olabilirsin patron. O kadar Yunanistan'dı Macaristan'dı Euro'ydu şuydu buydu estiler gürlediler, Dow'u 2-3 günden fazla 10.000'in altında tutamadılar.
Bunlar bile yetmiyorsa daha ne olacak da düşecek diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu kadar felaket habere rağmen bu kadar güçlü piyasaları düşürebilmek için daha ne tür bir haber gelecek merak ediyorum.
[quote=Strategist;252439]Abartmıyor olabilirsin patron. O kadar Yunanistan'dı Macaristan'dı Euro'ydu şuydu buydu estiler gürlediler, Dow'u 2-3 günden fazla 10.000'in altında tutamadılar.
Bunlar bile yetmiyorsa daha ne olacak da düşecek diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu kadar felaket habere rağmen bu kadar güçlü piyasaları düşürebilmek için daha ne tür bir haber gelecek merak ediyorum.[/quote]
yokmpatron, ben "şimdilik" diyerek abartıyorum..::: yoksa yeni zirve on the way:..:
İran ne gune duruyor :)
[quote=Strategist;252439]Abartmıyor olabilirsin patron. O kadar Yunanistan'dı Macaristan'dı Euro'ydu şuydu buydu estiler gürlediler, Dow'u 2-3 günden fazla 10.000'in altında tutamadılar.
Bunlar bile yetmiyorsa daha ne olacak da düşecek diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu kadar felaket habere rağmen bu kadar güçlü piyasaları düşürebilmek için daha ne tür bir haber gelecek merak ediyorum.[/quote]
Yeri gelmişkene bukadar guclu olusumuzu anlatmak isterim..
adamin biri doktora gitmiş, muayene etmişler , bobrek ,cigerler, kalp bitmiş
ne yapsınlar adamın omru belli demişler ki en sonunde bu hasataya hayatı
şirin gozukmek için bir morfin yapalım, boylece adam kendini mutlu hisseder...
morfin etki de etmeyecegi zaman gelene kadar adam yuruyup kosmak hatta
yarıslarda basa guresmek istermiş. ancak zamanı gelip te etkisi gecince adam
anlamıs ki durumu vaziyeti,, tek secenek organların degisimi...
acilen morfinden
sonra taze dinc soylemleri olan temiz zarar gormemiş ic organlar bulunmus
vucuda adapte olup uyum saglayana kadar... uyum zamanı vermişler...
işte boyle bir hasta ve mutluluk İndira gandi ile sona eren mutluluk olur demişler:)
günaydın....
hayırlı işler..bol kazanölar dilerim.
71.900....kısa ...
1/2 poz...............
gunaydınlar,,
bugunku gorulecek seviyelerle, zannedersem dususu trendi ve kalıpları şimdilik en azından biraz ertelenecek gibi.. 72,700- 73,000 fiyat seviyelerine dikkat etmek gerek..
paritede 1,255 hedef haline geldi
usd ytl de 1,5570 hedefi var..
herkese bol kazanclar