-
[quote=Astatin;352197]Şinci herkes EURUSD uçacaka kaçacak eski zirvesini geçecek demeye başladığına göre, gerçek tarafda ise yaz ortasına doğru ABD den de faiz arttırımları gelme ihtimali yükseldiğine göre eurusd de graşış beklemek mantıklu olabilür mü? Ulu bilge Strobearyüs ne der bu konuda aceba[/quote]
Eski bir Tanzanya atasözü der ki: "Piyasanın geleceğiyle ilgili herhangi bir beklenti sahibi olacağına paranı sobaya at yak en azından ısısından faydalınırsın" :)))
Değişik bir ifadeyle: Sana bişey olmasın... :..:
-
Nisan vade AP - 8000
Haziran vade AP + 10000
Poz taşıma operasyonları başlamıştır. Bundan sonra her türlü abidik gubidik hareket beklenebilir. Hayırlı olsun. :)))
-
en klasiğinden TA...indikler poha sariyi...tek gıllandığım nokta indiklerin poha sardığı dönemde hacmin çok az olması....amam yine de 83400 atlında gapanış olursa bugün ben graşik bir gelecek beklerim günlükte..
[IMG]http://i56.tinypic.com/2dqm5ms.png[/IMG]
-
[quote=Strategist;352201]Eski bir Tanzanya atasözü der ki: "Piyasanın geleceğiyle ilgili herhangi bir beklenti sahibi olacağına paranı sobaya at yak en azından ısısından faydalınırsın" :)))
Değişik bir ifadeyle: Sana bişey olmasın... :..:[/quote]
:D:Düühühühühüüh...beni bunalıma sokma strovardiusssuspectus...
e hacı geçmiş geçmiş, geçmiş hakkında düşünerek para gazanılmıyor..:D gelecek hakkında düşünerek de para gazanılmaz diyosun... e sistemlerin de ** lar 1-2 aydır...:D:D terketmek lazım alemleri diyosun:::
-
Bu arada XAUUSD 1600 ü geçseydi evleneceydim hsiılat yapmak için, amma şimdi vazgeçtim....
Evlilik için destek = XAUUSD Direnç = 1600 heheheh
-
[quote=Astatin;352204]e hacı geçmiş geçmiş, geçmiş hakkında düşünerek para gazanılmıyor..:D gelecek hakkında düşünerek de para gazanılmaz diyosun... e sistemlerin de ** lar 1-2 aydır...:D:D terketmek lazım alemleri diyosun:::[/quote]
Beni zaten anlasa anlasa Asitronbaba anlar diyordum zaten... :..:
-
[quote=Astatin;352206]Bu arada XAUUSD 1600 ü geçseydi evleneceydim hsiılat yapmak için, amma şimdi vazgeçtim....
Evlilik için destek = XAUUSD Direnç = 1600 heheheh[/quote]
Al sana en babasından makro: Hindistanda evlilik sezonu geldiğinde dünyada altın fiyatları coşuyor... :..:
[url]http://www.currentbusinessnews.net/indian-wedding-season-increases-demand-for-gold/[/url]
-
astetom le senin ekran kaç inç
-
Hımmm..kötü hafta...Klasik TA yapıştırdık graş eğimli, anında 100 puan ralli yaptı..üühühüh... FB averajla şampiyonluk koltuğuna oturdu...FB şampiyon olursa dıtatar ın çenesinden duramayık..dur ban peşin peşin dalga mı geçeyim de : "şşş dıtatar...bu haftaki şampiyonluğun gıymetini bil..geçen yıl ki geçici şampiyonluğunuz 2 dakika sürdüydü, bu en az 1 hafta sürecek"..hehheheh..bize her yer graşka
-
[quote=Strategist;352209]Al sana en babasından makro: Hindistanda evlilik sezonu geldiğinde dünyada altın fiyatları coşuyor... :..:
[URL]http://www.currentbusinessnews.net/indian-wedding-season-increases-demand-for-gold/[/URL][/quote]
efet..Evlilik olayı gold için enteresan bir dinamik...Evlilik sezonu olunca fiyatlar artıyor amma boşanma sezonunda fiyatlar düşmüyor..:..:şike var haci bu işte...
-
[quote=unlimitted;352210]astetom le senin ekran kaç inç[/quote]
hacı o ne biçim soru kalıbı::::::..
neyse şimdi sen deyince iç çarprazı ölçtüm cetvelle ..40 cm..inçini sen hesap et..bu arada cetvelide 4 yıldır bir kere bile kullanmamıştım ama masada duruyordu ne hikmetse..demek bugün içinmiş..:D:D
-
Dolar balıklar gibi zıplıyor...
-
[quote=Astatin;352213]hacı o ne biçim soru kalıbı::::::..
neyse şimdi sen deyince iç çarprazı ölçtüm cetvelle ..40 cm..inçini sen hesap et..bu arada cetvelide 4 yıldır bir kere bile kullanmamıştım ama masada duruyordu ne hikmetse..demek bugün içinmiş..:D:D[/quote]
sorularımı kalıplara sokmamaya özen gösteriyorum :..:
hey maşşallah. ben de bakıyorum senin şu gönderdiğin antin kuntin onca indik başka türlü bir ekrana sığacak gibi değil yaw :D
-
[quote=unlimitted;352216]sorularımı kalıplara sokmamaya özen gösteriyorum :..:
hey maşşallah. ben de bakıyorum senin şu gönderdiğin antin kuntin onca indik başka türlü bir ekrana sığacak gibi değil yaw :D[/quote]
sana bişi olmasın:D
-
Bir paritelerdeki aksiyona bak, bir de VOB'a bak.. Sermayenin büyük kısmını Forex'de değil VOB'da tutmak gitgide daha anlamsız hale gelmeye başladı.. :mad:
-
[quote=Strategist;352218]Bir paritelerdeki aksiyona bak, bir de VOB'a bak.. Sermayenin büyük kısmını Forex'de değil VOB'da tutmak gitgide daha anlamsız hale gelmeye başladı.. :mad:[/quote]
piyasalık hali düzelir:::
-
bu ay sistemler açısından çok iyi olabilirdi. iyi başlamıştı çünküm. devamı gelmedi gısmet.
-
[QUOTE=cırcır;352220]bu ay sistemler açısından çok iyi olabilirdi. iyi başlamıştı çünküm. devamı gelmedi gısmet.[/QUOTE]
Önümüzdeki aylara bakalim
Kışın sonu bahardir, yatayin sonu trend
-
evet benim sistem nisan ilk hafta +5.400 puandı gel görki hepiciği buhar olmuş durumda.şu ana kadar sistemi +3/5 bin olan arkadaşlar varsa teprik ederim.bende yok valla billa.ama cumaya kadar olur mu bilmem :rolleyes:
[quote=cırcır;352220]bu ay sistemler açısından çok iyi olabilirdi. iyi başlamıştı çünküm. devamı gelmedi gısmet.[/quote]
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;352223]evet benim sistem nisan ilk hafta +5.400 puandı gel görki hepiciği buhar olmuş durumda.şu ana kadar sistemi +3/5 bin olan arkadaşlar varsa teprik ederim.bende yok valla billa.ama cumaya kadar olur mu bilmem :rolleyes:[/QUOTE]
Su an itibariyle nisan ayi performansi -2700 içerdeyim
-
benimkide -275 puan ama bakarsan aslında korkunç +5.400 den geldi buraya.yani peşpeşe zararlı tradeler var.ben bu kadar berbat bir ay beklemiyordum.çünkü zaten martta yeterince yatay piyasa vardı.mart ayı bile daha iyiydi.benim sistem +5.250 yapmıştı.bu ay berbat ötesi oldu malesef.artık kalan 3-5 günde ekmek çıktı çıktı yoksa çöp olmuş bir ay boşuna ekran başında geçen günler.
[quote=Kanaatkar;352224]Su an itibariyle nisan ayi performansi -2700 içerdeyim[/quote]
-
''nissan abd de 195 bin 991 aracını geri çağıracak '' yazısını ilk bakışta
nissan vadede 195 bin 991 poz diye okuyordum :)
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;352225]benimkide -275 puan ama bakarsan aslında korkunç +5.400 den geldi buraya.yani peşpeşe zararlı tradeler var.ben bu kadar berbat bir ay beklemiyordum.çünkü zaten martta yeterince yatay piyasa vardı.mart ayı bile daha iyiydi.benim sistem +5.250 yapmıştı.bu ay berbat ötesi oldu malesef.artık kalan 3-5 günde ekmek çıktı çıktı yoksa çöp olmuş bir ay boşuna ekran başında geçen günler.[/QUOTE]
Mental da son durum şu son gunlerden sonra 2200 pıvan karda :::
işlem sayısı 46
13 karlı
33 zerarlı
-
sistemi karda olan başka arkadaşlarda vardır mutlaka.yanlız değilsindir :D
sistemi zararda olanların bu ay yanlız olmadığı kesin.:p
[quote=fXci;352227]Mental da son durum şu son gunlerden sonra 2200 pıvan karda :::
işlem sayısı 46
13 karlı
33 zerarlı[/quote]
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;352229]sistemi karda olan başka arkadaşlarda vardır mutlaka.yanlız değilsindir :D
sistemi zararda olanların bu ay yanlız olmadığı kesin.:p[/QUOTE]
Gecen yil sistemi uygulamaya baslarken gecmiş 2 yilin aylik ortalamasina bakmiştim yaklasik 3000 puan cikiyordu ki bazi aylar eksi kapanmasina ragmen bu yilda 4 ayın toplamina baktiğimda ortalamayi saglamiş gorunuyor. İstediğimiz bir durum değil evet ama olmasi gereken oluyor gecmişteki gibi o yuzden ciddi bir sorun yok.
-
Sabah hareket olacak diye sevinmiştim hala yatayda süründürüyorlar...üüü
-
-
[quote=perfectt;352234]bugün burası çöker...[/quote]
Burası derken server ı kastetmiyorsun değil mi patron?.dng
-
endeks ve vob tercihimdir :)
-
[quote=TÜRKOĞLU;352229]sistemi karda olan başka arkadaşlarda vardır mutlaka.yanlız değilsindir :D
sistemi zararda olanların bu ay yanlız olmadığı kesin.:p[/quote]
benimki +6000 den +3000 e kadar geriledi. herbişey düşülmüş net.
bu sistem al-sat dönmüyor arada flatlıyorda.
-
ben elimdeki 4 sistemi, tüm yazılım, entellektüel, görsel ve hakkında geyik yapma haklarını geçen ay başı (23600 TL - KDV) yani 20,000 TL ye sattığım için anlaşma gereği sistemlerim hakkında konuşmuyorum...ühühühühühühüh
le şaka bir yana, meşhur sistem satıcılarından o paraları verip sistem alanlar şimdi ne haldalar acaba..yazık valla pikachu
-
Ayın 6'sında yazmıştım bunu:
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=348983&postcount=28397[/url]
Portakal rengi sakallı dedeyi dinlememiz lazımdı... :..:
-
-
[quote=Strategist;352241]Ayın 6'sında yazmıştım bunu:
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=348983&postcount=28397[/URL]
Portakal rengi sakallı dedeyi dinlememiz lazımdı... :..:[/quote]
tamam dinleyelim. yatay ne zaman bitecek dede?:..:
-
[quote=cırcır;352244]tamam dinleyelim. yatay ne zaman bitecek dede?:..:[/quote]
Gece tekrar rüyama girerse sorarım... :..:
-
dede basitçe haberler iyiyse sat, kötüyse al demiş sanki :o
-
sanki 84.275'e kadar ralli olacak :..:
-
[QUOTE=Kanaatkar;352230]Gecen yil sistemi uygulamaya baslarken gecmiş 2 yilin aylik ortalamasina bakmiştim yaklasik 3000 puan cikiyordu ki bazi aylar eksi kapanmasina ragmen bu yilda 4 ayın toplamina baktiğimda ortalamayi saglamiş gorunuyor. İstediğimiz bir durum değil evet ama olmasi gereken oluyor gecmişteki gibi o yuzden ciddi bir sorun yok.[/QUOTE]
Ben geçen yıl saatlik sistemim olan GG yi kullanmaya başladığımda 2005 şubattan 2010 şubata kadar olan sürede aylık ortalaması 4000 puandı ve hiç zararlı ayı yoktu. Ben kullanmaya başladım ve 4 ay bu ortalama devam etti. Mayıs ayında 6000 küsür puan yaptı ve daha sonra haziran 0, Temmuz 0 çekti. Ağustosta 3500 zarar yaptı. Eylül 2000, ekim 10 bin kar yaptı dedim tekrar ortalamasına dönecek sanırım... Sonra kasım 0, aralık 0 çekti ve enson ocakta -7000 yaptı ve ben de pes dedim...
Ben bıraktım şubatta 2000 kar, martta 1000 zarar yaptı bu ay da şuanda 5000 puan zararda :(
Tekrar başa dönecek olursam MS ve Matrikste vob açıldığından beri yani 2005 şubattan bu yana test yapmıştım, hiç zararlı ayı yoktu. Ortalaması 4000 puandı. Ve şuanda 12 aylık getirisi 1500 puanda... Aylık değil, toplam 1500 puanda... Eskiden yılda 50-60 bin getiren sistem geçen sene nisan 26 dan bu sene nisan 26 ya 1500 puanda... Üstünde konuştuğum puanlar onbinde 2 kom düşülerek hesaplanmış puanlardır bu arada... Piyasa değişiyor, zaten hep değişmişti... yine değişecek ama bu içinde bulunduğum süreç geçmiş 4-5 yıla göre sanki çok farklı... Özellikle saatlikler açısından...
sistemi eskiye göre daha getiren ya da aynı puanları getirenler vardır elbet ama benim gözlemim bu şekilde...
Not: Mesela Pascal 20dk Ocak 21 den buyana net 38 bin puanda... Ancak kasımdan ocak 21 e kadar -15000 yapmıştı...
-
Aramızda hiç;
- Ses mühendisi (ciddi soruyorum la..mix olaylarından felan anlayan)
- Digital görüntüleme cihazları hakkında (misal şu digital albümlerdeki basit teknolojiden bahsediyorum, yoksa avatar çekirecek halimiz yok) iyi derecede bilgisi olan
arkadaşlar var mı?
-
[quote=Astatin;352257]Aramızda hiç;
- Ses mühendisi (ciddi soruyorum la..mix olaylarından felan anlayan)
- Digital görüntüleme cihazları hakkında (misal şu digital albümlerdeki basit teknolojiden bahsediyorum, yoksa avatar çekirecek halimiz yok) iyi derecede bilgisi olan
arkadaşlar var mı?[/quote]
sen bu gidişle kitabı çıkaramadan single çıkaracan bak demedi deme patron :D