[QUOTE=borsa8447;348108]Sayın halojen al sinyali devam mı??[/QUOTE]
aksi olursa belirtirim,evet devam.. bugün biraz meşgulüm... yazamayacağım..
Printable View
[QUOTE=borsa8447;348108]Sayın halojen al sinyali devam mı??[/QUOTE]
aksi olursa belirtirim,evet devam.. bugün biraz meşgulüm... yazamayacağım..
bu sıkışmanın sonunda yukarı sert bir hareket olmalı
[QUOTE=clark;348133]bu sıkışmanın sonunda yukarı sert bir hareket olmalı[/QUOTE]
bakalım abi nasip kısmet...en azından zarar etmem bu uzun pozisyondan.. ne kadar getirirse artıkın..
olabilecek en kötü şartlarda trade ediyoruz...sinyal sonrası okkalı feykler oldu...ve işlemler de fazla kazançlı değil...
daha kötüsü olamaz...artık bi yöne kopup para kazandırması lazım...
[quote=halojen;348218]olabilecek en kötü şartlarda trade ediyoruz...sinyal sonrası okkalı feykler oldu...ve işlemler de fazla kazançlı değil...
daha kötüsü olamaz...artık bi yöne kopup para kazandırması lazım...[/quote]
77600 ile yanındayım halojen, longları kapatmadıysan tabii ki.:)
[QUOTE=padişah;348224]77600 ile yanındayım halojen, longları kapatmadıysan tabii ki.:)[/QUOTE]
duruyor uzunlar.. ama kapanış 77.975 altında olmamalı.. yoksa flat olabilirim..
[quote=halojen;348227]duruyor uzunlar.. ama kapanış 77.975 altında olmamalı.. yoksa flat olabilirim..[/quote]
eyvallah dostum, bakalım ne olacak............
spot artı bile kapatır belki ama makastan dolayı vob dediğin seviyelerde kapanır mı bilemem.
geceye her şartta uzun...ama bugünkü kapanış 77975 altında olursa fazla yukarı potansiyeli olmayabilir...haftaya gene sat kelebeği oluşur kanımca 78bin üzerinde..
[quote=halojen;348252]geceye her şartta uzun...ama bugünkü kapanış 77975 altında olursa fazla yukarı potansiyeli olmayabilir...haftaya gene sat kelebeği oluşur kanımca 78bin üzerinde..[/quote]
bugün ve yarın buralarda oyalanacak sanki.
haftaya endeks 67-68000 leri geçerse o zaman ver elini VOB 95000...
[quote=padişah;348258]bugün ve yarın buralarda oyalanacak sanki.
haftaya endeks 67-68000 leri geçerse o zaman ver elini VOB 95000...[/quote]
vala ben bin puana razıyım..:)...zayıf kapanışa doğru gidiyoruz...
şu hareketler zaten bundan sonra sert hareketler olacağına işaret...gene midemizi bulandıracaklar 3-5 puan için...hayırlısı bakalım..çare yok..
[quote=halojen;348259]vala ben bin puana razıyım..:)...zayıf kapanışa doğru gidiyoruz...[/quote]
zayıf göstersin ki herkes satsın, longta bekleyen kalmasın.
pala işi biliyor.
[quote=halojen;348262]şu hareketler zaten bundan sonra sert hareketler olacağına işaret...gene midemizi bulandıracaklar 3-5 puan için...hayırlısı bakalım..çare yok..[/quote]
78*** menzile girdi, kademelerde görülmeye başladı, olumlu durum:yü::yü:
al kelebeği sonrası ısrarla aşağı basıyorlarsa sert çıkar.... bu hep böyledir..
nasıl ki geçen sat sonrası inatla yukarı sürdüler ve sonrasında mb kararlarıyla tek barda çökerttilerse
canları oyun istiyor yani...
[quote=halojen;348273]al kelebeği sonrası ısrarla aşağı basıyorlarsa sert çıkar.... bu hep böyledir..
nasıl ki geçen sat sonrası inatla yukarı sürdüler ve sonrasında mb kararlarıyla tek barda çökerttilerse
canları oyun istiyor yani...[/quote]
12 Eylül referandumu sonrası gibi bir durum olmalı:yü::yü::yü:
kötü kapanışa gidiyor...geceye uzun...fazla puan beklentim yok.. 500-1000 civarı..
iyi akşamlar..
bu ısrarlı alım sürerse bir al sinyali daha oluşabilir...
günaydın...
günaydın herkese hayırlı cumalar
[QUOTE=halojen;348330]bu ısrarlı alım sürerse bir al sinyali daha oluşabilir...
günaydın...[/QUOTE]
alım kesildi,yeni sinyal yok.. eskisiyle idare edicez :)
uzuna devam...istihdam datasına da uzun..alayına uzun. :)
[quote=halojen;348392]uzuna devam...istihdam datasına da uzun..alayına uzun. :)[/quote]
kısa denemesi yaptım, 100 puana fitim......
artık bugün 77.975 üzerinde kapanış olmalı... aksi durum yukarıyı şüpheye sokar..
kelebek gene iş başında... :)...kazançlı bir treyde daha götürüyor...
ama bu sefer fazla feyk yapmadı...575 puancık...
hay bin kunduz, az daha çıkarsa stop.
100 puan alayım derken 300 puan gidiyordu neyse 100 puanımı aldım...
[QUOTE=padişah;348439]100 puan alayım derken 300 puan gidiyordu neyse 100 puanımı aldım...[/QUOTE]
bende...3 gündür uzundayım..toplam kazanç 300 puan hehh
yukarı trend gelecekse şimdiye uçmamız lazım dı birşeyler eksik gibi, tekrar aşağı feykle karşılaşabiliriz yataya devam
[QUOTE=clark;348454]yukarı trend gelecekse şimdiye uçmamız lazım dı birşeyler eksik gibi, tekrar aşağı feykle karşılaşabiliriz yataya devam[/QUOTE]
bekliyoruz bakalım abi..bence artık aşağı feyk zor,ama imkansız değil tabi.. ben zannetmiyorum... buralardan aşağı döncekse bile biraz daha gitmeli..
ama bi sinsilik bi acaiplik var... sinyal sonrası 3ncü gün ve maliyete çok yakın hala.. ya birden alıp coşacaklar..yada bikaç güne sert aşağı başlıycak..bakalım..
uzuna devam...çare yok...
78700 altına inerse çok ilginç bir kapanış olabilir, spot 64850 altına inerse bir de......
haftaya çarşambadan önce sat sinyali yok gibi...bekliycez bakalım :)
[quote=padişah;348502]78700 altına inerse çok ilginç bir kapanış olabilir, spot 64850 altına inerse bir de......[/quote]
aynen, kapanışı merak ediyorum.lelele
vay be... sabretmeyene terlemeyene para yok cidden... artık bu saatten sonra sat gelmez... geceye uzun devam..
iyi tatiller arkadaşlar...
sabır sabır sabır.... bu işin başka yolu kalmadı..
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/1/11740.bmp[/IMG]
[quote=halojen;346815]bu döneme çok benzeyen bir hareket... :) hatta kopyası
sat sinyalinden sonra biraz sevindirmiş ve nasılda tekrar maliyete gelmiş fiyat..ama sonrasında gene bir önceki dibe kadar inmiş
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/25/2824.bmp[/IMG][/quote]
23 mart tarihinde dönemsel benzerlikten sözetmiştik... birebir devam etti.. ve yeni tepe getirdi...
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/2/3578.bmp[/IMG]
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/2/3588.bmp[/IMG]
Sn halojen yanlış anladıysam lütfen düzeltin.ikinci dibin henüz gelmediğini söylüyorsunuz.ikinci dip oluştuktan sonrada zirveye çıkabileceğini düşünüyorsunuz.
[QUOTE=medihaluk;348585]Sn halojen yanlış anladıysam lütfen düzeltin.ikinci dibin henüz gelmediğini söylüyorsunuz.ikinci dip oluştuktan sonrada zirveye çıkabileceğini düşünüyorsunuz.[/QUOTE]
hayır..benzerliğin dün tepenin tazelenmesiyle tamamlandığını düşünüyorum.. bundan sonra ekim 2010 döneminde olduğu gibi yukarı fazla gidemeden tekrar aşağı dönüp dönmeyeceğine bakacağız...
[quote=halojen;348586]hayır..benzerliğin dün tepenin tazelenmesiyle tamamlandığını düşünüyorum.. Bundan sonra ekim 2010 döneminde olduğu gibi yukarı fazla gidemeden tekrar aşağı dönüp dönmeyeceğine bakacağız...[/quote]
çok teşekkür ederim.beni büyük bir yanlış anlamadan kurtardınız .tabi bunların hepsi acemilikten.+.
[QUOTE=medihaluk;348587]çok teşekkür ederim.beni büyük bir yanlış anlamadan kurtardınız .tabi bunların hepsi acemilikten.+.[/QUOTE]
borsada ustalık diye birşey yoktur...herkes bir gün yanılır... hepimiz acemiyiz..
:)
Foruma girişte sıkıntı yaşamayan bir tek ben miyim acaba? Herkes bu sorunu dile getiriyor.