[QUOTE=Cerphin;230446]85.35 den oil de short pozisyon açtım.. artık tepki bitmiş olmalı.. bitmediyse de beni bitirir artık:)[/QUOTE]
oil 84.60 dan kapatıldı.. +75 pip.. seni seviyorum oil..:::
Printable View
[QUOTE=Cerphin;230446]85.35 den oil de short pozisyon açtım.. artık tepki bitmiş olmalı.. bitmediyse de beni bitirir artık:)[/QUOTE]
oil 84.60 dan kapatıldı.. +75 pip.. seni seviyorum oil..:::
oil hergün dow açılacağına yakın 40-50 pip veriyor.. ben başka hiçbir şeye bakmayayım bari:)
sabahtan akşama kadar pc başını beklemeye de gerek yok hem.. saat 15-18 arası pc başında olmak yetiyor..:D
Metatrader için al-sat sinyali veren bir indicator.. repaint yapmıyor..
sinyal vereceği zaman blip blip diye çok da güzel ses çıkartıyor..:::
download linki:[URL=http://www.4shared.com/file/c5yql4Y-/RK_MindHero.html]RK_MindHero.mq4[/URL]
1.3442 den eur/usd de long pozisyon aldım.. stop 1.3410..
1.3460 yukarı geçilirse süper olacak, geçilemezse büyük ihtimal ben stop olacağım..:)))
bu arada oil de 85.20 den tekrar short pozisyon aldım.. bu sefer hedefim daha büyük.. hedef büyük olunca stop da 100 pip..:D uzun zamandan sonra geceye de pozisyonda gireceğim oil de..
[quote=Cerphin;230696]bu arada oil de 85.20 den tekrar short pozisyon aldım.. bu sefer hedefim daha büyük.. hedef büyük olunca stop da 100 pip..:D uzun zamandan sonra geceye de pozisyonda gireceğim oil de..[/quote]
Benim platformda oil yok, matriksten takip ediyorum. 40-50 piplik barlar gerçekten oluyor mu? Oluyorsa buna kalp dayanmaz.:eek:
[QUOTE=bien;230697]Benim platformda oil yok, matriksten takip ediyorum. 40-50 piplik barlar gerçekten oluyor mu? Oluyorsa buna kalp dayanmaz.:eek:[/QUOTE]
hem de çok fazla oluyor.. az önce 85 den 84.70 e kadar tek bir 5 dk.lık barda indi.. ama oil de hareketleri önceden sezebiliyorsun.. yada ben sezebiliyorum bilmiyorum.. paritelerden daha iyi kazanıyorum onda..
gerçi birçok paritede veri yada haber anlarında 1 dk.lık barda bile 40-50 pip attıkları oluyor..:::
[quote=Cerphin;230699]hem de çok fazla oluyor.. az önce 85 den 84.70 e kadar tek bir 5 dk.lık barda indi.. ama oil de hareketleri önceden sezebiliyorsun.. yada ben sezebiliyorum bilmiyorum.. paritelerden daha iyi kazanıyorum onda..
gerçi birçok paritede veri yada haber anlarında 1 dk.lık barda bile 40-50 pip attıkları oluyor..:::[/quote]
5 dk grafiğe baktım, saat 11:00 den beri 4 defa uzun bar olmuş. Sonraki barda düştüğü yere çıkıp trendine devam etmiş. Bu arada epeyce insan stoplamıştır. Diğer paritelerde veri anında olabiliyor ama bu kadar sık olmuyor. Tabii önemli olan para kazanabilmek. Bir pariteye uyum sağlayınca ona devam etmek lazım.
[QUOTE=bien;230700]5 dk grafiğe baktım, saat 11:00 den beri 4 defa uzun bar olmuş. Sonraki barda düştüğü yere çıkıp trendine devam etmiş. Bu arada epeyce insan stoplamıştır. Diğer paritelerde veri anında olabiliyor ama bu kadar sık olmuyor. Tabii önemli olan para kazanabilmek. Bir pariteye uyum sağlayınca ona devam etmek lazım.[/QUOTE]
sanırım sen spot petrol grafiğine baktın.. future oil de o kadar sert aşağı barlar olmadı.. nadir oluyor.. spot petrol tek 5 dk.lık bir barda 83.90 görmüş bugün saat 16.40 da.. ama future oil in en düşük gördüğü fiyat 84.50 idi bugün..
ben kaldıracı düşük stopu da geniş tutuyorum pozisyon alırken.. (hatta ekran başındaysam stop girmiyorum bile).. çünkü stop olduktan sonra piyasa pozisyonun yönünde ilerleyince oldukça sinir bozucu oluyor.. :)))
bir de saat kısıtlı oil de.. pariteler gibi değil.. dow ilw beraber kapanıp, sabah 9.15 de açılıyor.. sabah gapımız feci.. paritelere göre dezavantajı çok.. ama kar marjı da çok..:)
[QUOTE=Cerphin;230696]bu arada oil de 85.20 den tekrar short pozisyon aldım.. bu sefer hedefim daha büyük.. hedef büyük olunca stop da 100 pip..:D uzun zamandan sonra geceye de pozisyonda gireceğim oil de..[/QUOTE]
şimdiden hayırlı olsun.....yarın ve sonrası kısalara güzel para verecek.....
bende WTI de başladım yavaştan.......bu çıkış son olmalı....
sonra en az 700-1000 pips aşağı bekliyorum....
hadi bakem bol kazançlar.....
[quote=Cerphin;230701]sanırım sen spot petrol grafiğine baktın.. future oil de o kadar sert aşağı barlar olmadı.. nadir oluyor.. spot petrol tek 5 dk.lık bir barda 83.90 görmüş bugün saat 16.40 da.. ama future oil in en düşük gördüğü fiyat 84.50 idi bugün..
ben kaldıracı düşük stopu da geniş tutuyorum pozisyon alırken.. (hatta ekran başındaysam stop girmiyorum bile).. çünkü stop olduktan sonra piyasa pozisyonun yönünde ilerleyince oldukça sinir bozucu oluyor.. :)))
bir de saat kısıtlı oil de.. pariteler gibi değil.. dow ilw beraber kapanıp, sabah 9.15 de açılıyor.. sabah gapımız feci.. paritelere göre dezavantajı çok.. ama kar marjı da çok..:)[/quote]
Evet matrikste brent petrol spot'a bakmışım.:)))
[QUOTE=mordak;230702]şimdiden hayırlı olsun.....yarın ve sonrası kısalara güzel para verecek.....
bende WTI de başladım yavaştan.......bu çıkış son olmalı....
sonra en az 700-1000 pips aşağı bekliyorum....
hadi bakem bol kazançlar.....[/QUOTE]
bir keresinde WTI de 200 piplik 5 dk.lık bar gördüğümden bu yana ekranımdan kaldırdım onu, cesaret edemiyorum girmeye.. oil de vakit geçiriyorum ben de..:)
H4 barlarda feci uyumsuzluk var.. ben de aşağı bekliyorum mordak.. bakalım kısmet artık..
[quote=fXci;230442]Eur usd 1,34xx civarına gelirse buy emirlerimle bekleyor olurum... Alternatif hareket seçeneklerinide verdim gayri.
[IMG]http://i40.tinypic.com/2iqmhys.png[/IMG][/quote]
Eur Usd Longlama yereme gelmiş haydi bakelim
1,34458 maliyetle buy dım onu :::
hedefim 1,363xx
[IMG]http://i39.tinypic.com/2w31elt.png[/IMG]
[QUOTE=Cerphin;230704]bir keresinde WTI de 200 piplik 5 dk.lık bar gördüğümden bu yana ekranımdan kaldırdım onu, cesaret edemiyorum girmeye.. oil de vakit geçiriyorum ben de..:)
H4 barlarda feci uyumsuzluk bar.. ben de aşağı bekliyorum mordak.. bakalım kısmet artık..[/QUOTE]
o dediğin zamanı biliyorum.....yanlış fiyat hareketi sanırım o.....yani şuan çalıştığın kurumdan geriye dönüş işlemini yapabilirdin....yani zararın olmazdı...(eğer işlem yapmış olsaydın)
WTI de sistemin bence daha iyi çalışır.....ayrıca daha uzun süre açık....gap olayına yakalanma şansın az.....tabi geceye kalırsan....
ama nerde,kimde,nasıl kazanıyorsan....aynı şekil devam etmek lazım....
önemli olan kazanmak....gerisi zaten hikaye....
[QUOTE=mordak;230706][COLOR="Red"]o dediğin zamanı biliyorum.....yanlış fiyat hareketi sanırım o.....yani şuan çalıştığın kurumdan geriye dönüş işlemini yapabilirdin....yani zararın olmazdı...(eğer işlem yapmış olsaydın)[/COLOR]
WTI de sistemin bence daha iyi çalışır.....ayrıca daha uzun süre açık....gap olayına yakalanma şansın az.....tabi geceye kalırsan....
ama nerde,kimde,nasıl kazanıyorsan....aynı şekil devam etmek lazım....
önemli olan kazanmak....gerisi zaten hikaye....[/QUOTE]
pozisyonum yoktu, tam kapatmıştım ki o hareket oldu.. pozisyonda da olabilirdim o anda..:eek: hatta hemen oil grafına baktım, onda yoktu aynı hareket.. sadece wtı de vardı.. dediğin gibi yanlış fiyat hareketi olabilir..:confused:
günaydın..
papaza 3420 lerden odunu bastım sabah sabah:)
3390 .. 337x lerde TP var
[QUOTE=catedral;230715]günaydın..
papaza 3420 lerden odunu bastım sabah sabah:)
3390 .. 337x lerde TP var[/QUOTE]
demek beni stop ettiren senin satışlarınmış..:..:
eur/usd de stop olmuşuz.. oil yukarı gap ile açılacak.. güne kötü başladık..
3396 alışa gelmedi.. kapanmadı adiler.. 3417 den kapattım pozları ..
1.3435 tekrar kısa..
Dur kıss durr..
her taraf alda .. ben tersteyim..
kendimi panik odasına kapattım..:) acil 34 30 a kadar vermeleri gerek...
[QUOTE=catedral;230770]Dur kıss durr..
kendimi panik odasına kapattım..:) acil 34 30 a kadar vermeleri gerek...[/QUOTE]
Abla totem yapammı 10 puanlık .kom
[QUOTE=catedral;230770]Dur kıss durr..
[COLOR="Red"]kendimi panik odasına kapattım[/COLOR]..:) acil 34 30 a kadar vermeleri gerek...[/QUOTE]
dur ben de geliyorum yanına, yer aç..:)))
oil de gece pozisyonu yok kararıma ihanet ettim ve sabah cezayı kesti.. kötü gap yedim..üüwwwüüü
[QUOTE=Cerphin;230777]dur ben de geliyorum yanına, yer aç..:)))
oil de gece pozisyonu yok kararıma ihanet ettim ve sabah cezayı kesti.. kötü gap yedim..üüwwwüüü[/QUOTE]
ham petrol stokları var dikkat et dedimdi sana..
stoklar azalmış.. o yüzden artıyo.. ama papaz düşerse el mecbur gevşer..
birbirimize duacıyız şu anda..:)
mordak nerdesin.. bi balyoz indir petrol'ün kafasına.. üüwww
vob'da sabah gapı yiye yiye zırlamaya alıştık..:D yediğimiz naneye bak..
Halaa sakatta... 3420 lerin altına gereeekkkk.. O zaman petrol e de verirler muhtemel..
Oğuz sen nediyosun...
maliyeti yukarı çekmek için oil de 85.50 den bir part daha satış yaptım..
Allahım sana geliyorum...
[QUOTE=Cerphin;230797]maliyeti yukarı çekmek için oil de 85.50 den bir part daha satış yaptım..
Allahım sana geliyorum...[/QUOTE]
maliyet kaç? bende yanındayım.. Merak etme.. halaa çook sakatta...:cool:
[QUOTE=catedral;230794]Halaa sakatta... 3420 lerin altına gereeekkkk.. O zaman petrol e de verirler muhtemel..
Oğuz sen nediyosun...[/QUOTE]
Abla 24 altı zorlar ama senin güzel hatrına bir bir bakalım diyorlar
[QUOTE=oğuzt;230803]Abla 24 altı zorlar ama [B]senin güzel hatrına bir bir bakalım diyorlar[/B][/QUOTE]
senin tezgah hanki pazarda? Ordan alışveriş edelim bari :..:
[QUOTE=catedral;230802]maliyet kaç? bende yanındayım.. Merak etme.. halaa çook sakatta...:cool:[/QUOTE]
H4 göstergelerde feci uyumsuzluk var en az 82 ye inmesi lazım teknik olarak.. ona güvenerek habire satış yapıyorum.. ama iyice tırsmaya başladım cati..
dün 85.20 den bi verdim 84.90 dan bi verdim.. bugün de 85.50 den.. ortalamam çok aşağıda değil ama yüklüyüm.. panik ondan..:)
aynen cerfi.. bende biras fazla açmışım.. elimden kaçmış..
korkudan hamile böceklere benzedim:)
oil de hiç anaparamın 1/5 ini geçmezdim.. en fulum oydu.. şimdi ise neredeyse fule yakınım.. biraz nefes alacak yer açsam iyi olacak..
aynı durumdayız...
1 dakkalar satta.. 5 dakkalar sınırda..
[QUOTE=catedral;230815]aynen cerfi.. bende biras fazla açmışım.. elimden kaçmış..
korkudan hamile böceklere benzedim:)[/QUOTE]
ama hedefe inerse de bir anda portföy üçe katlayacak düşünsene bi..:::
biraz hayal kurup rahatlayayım bari... heheheee
bu eur/usd hiç düşecek gibi durmuyor, H1 macd da uyumsuzluk var..
iNGİLTERE önemli var 11:30 da..
beklenti iyi.. o yüzden sağlam tutuyolar alemi..
[QUOTE=Cerphin;230835]bu eur/usd hiç düşecek gibi durmuyor, H1 macd da uyumsuzluk var..[/QUOTE]
bi daha bak.. sen bilirsin.. Eğer öleyse petrolde artar :..:
[QUOTE=catedral;230851]bi daha bak.. sen bilirsin.. Eğer öleyse petrolde artar :..:[/QUOTE]
eur/usd artacak, petrol düşecek diyor histem.. olmas mı öyle.. çok mu çelişkili..:)))
[QUOTE=Cerphin;230876]eur/usd artacak, petrol düşecek diyor histem.. olmas mı öyle.. çok mu çelişkili..:)))[/QUOTE]
olmass.. petrol dolarla satılıyor dünyada..
selam kislar,
topiginiz cok guzel ilerliyor. sermaye bulabilirsem ben de gelirim yaniniza:::