[quote=GÖKHANFINDIK;88598]bir de ben..[/quote]
akşam akşam hiç güleceğim yoktu, aynada kendini de öpüyormusun bari,
varoşların vobcu güzeli...
Printable View
[quote=GÖKHANFINDIK;88598]bir de ben..[/quote]
akşam akşam hiç güleceğim yoktu, aynada kendini de öpüyormusun bari,
varoşların vobcu güzeli...
para benim için hiçbişeydir. 3 haftadır. 1 geceyi bildim. hersabah eksi başladım. ama 1 tek gün bile eksi kapamadım. yakın şahitlerim gökhan,mbm,selçuklu,catedral. dahası anı anına buraya enter exit yazıyorum. odamı yetmedi istediğiniz extre olsun. ama biri de çıkıp bana para kaybemekden sinirleri bozuk diyemez.
Bayanlarla nasıl konuşulmasını bilmeyen sokak çoçukları ile doldu buralar...
Bir bayan size fikrini söyledi diye söylemedik laf bırakmadınız.
En iyisi sizsiniz, sizden büyüğü yok...
Sen neymişsin be abi....
[QUOTE=jerfin;88604]senin bana gıcıklığın mı var vob trader.. sana hiçbir laf söylenmemişken havlamaya başlıyorsan eğer bende sarfederim o kelimeyi..
peki, devam edin don gömlek ve çokbilmiş analizlere, bizde size gülmeye devam edelim..:..: çünkü ciddiye alınamayacak kadar komiksiniz..:..:
bu sana son yazım.. daha havlamak istiyorsan dışarı çık, sesin rahatsızlık vermesin..:..:[/QUOTE]
ille ben gece gece küfür istiyorum diyosunuz. havlayan birinin yazılarına cevap veren biri de hem havlar hem anırır. sen almassan alma çok tın.
teoman bey işinize bakınız lütfen.
[QUOTE=nunu;88587]bosver jerfin, para kaybatmek arkadasin sinirlerini bozmus anlasilan.[/QUOTE]
Hafta başı 75 kontrattaydı dün ya da ÇArşamba 83 oldu bugün 100 kontratta. Sanırım kaybetmiyor. Kaybetse kontrat sayısı azalırdı.
bu forumda şunu anladım kazanan yön bilen adamdan kötüsü yok. batan, zarar eden yanılan adamdan iyisi yok.
battım arkadaşlar ben. margin calldayım.
[quote=teo;88607]akşam akşam hiç güleceğim yoktu, aynada kendini de öpüyormusun bari,
varoşların vobcu güzeli...[/quote]
Varoş ama gururlu şerefi ile şerefsizlere muhtaç olmadan.İşçilerin sırtından onların hakkını yiyip de yaşamıyor o varoş güzeli.İnsanlar kıskançlıklarından çatlayınca demekki böyle oluyormuş.Allahım ne büyüksün ya hased edenlerden koru ya beni.Sen varya öyle bir lafı hakettin ki şimdi.Ben seni hellime şikayet ediyorum şimdi.Eğer seni engellemezse.Birazdan küfre hazır ol.Buna eğer Gökhan fındık ismi nail olmazsa başka isim olacak.Hadi bakalım hodri meydan.Ben sadece sabrediyorum bulayım hellimi sana bana hakaret ettiğin için ceza vermeli.Yoksa ben cezayı ...ile ilgilenerek verecem.
olum fındık sen neden halen akıllanmıyorsun yaw......
seni tebrik ettik....helal dedik....yine küfür yazdın sanırım aynen goo....
vob trader bu ne celal.......bırak milleti savunmayı......
herkse kendi adına zaten yazıyor......sen terse gelsende çıkarıyorsun acısını seansta bu ne celal...gerek var mı ona buna sataşmaya....dostları kırmaya.......
bu arada jerfiye bulaşma...jeli ile kendileri halleder sorunlarını........
don gömlek devam ama....anladın artık sen onu......
fındığı seviyorsun bu arada anladık ama objektif olmaya çalış çok zor değil beaaa....
burada anlatılamayanlar itina ile sanal değil gerçek olarak anlatılabilir.....(anlamak istemiyenlere özel eğitim ile garantili olarak anla[B]d[/B]ılır).......
vob özel ders gibi düşünülebilir.....öğrencinin yerine gidilir.....(lütfen özel mesaj atınız).....
hadi iyi geceler.......
sorun nedir arkadaşlar kısa bir özet geçin bana