-
[quote=TyranT;188393]...Nalin keseri uygulamasini da ogrenmek ve denek isterim kesinlikle...[/quote]
sistem zaten ortalığın tozunu attrımış.bunun nesine nalıncı keseri uygulıycaksınız? bu ferrariyi ziebart tidy car yerine mahalle arasındaki oto yıkamacıya götürmeye benzer.
-
[quote=TyranT;188688]Bizi birlestiren kadere sukurler olsun.:)
[B]Bir elin nesi var, iki elin sesi var.[/B]
Burda birbirimizi nasil tamamladigimizi anlatmaya baslasam bir sayfayi doldururum herhalde.
Gorusuruz Kanka.[/quote]
ben bir tek seyi merak ettim. siz zaten gorunuse gore herseyi cozmussunuz. programiniz her ne ise onu da dogal olarak aciklamaya niyetiniz yok, bu nedenledir ki fikir alisverisinde bulunmayacaksiniz. peki neden cok basarili bir sistem buldugunuzu paylasma ihtiyaci hissettiniz? valla kotu niyetle sormuyorum. sadece merak:::
-
yanlız tabii bu böyle bizim sistem 400.000 puan verdi demekle olmaz...bu çok marjinal bir sonuç.
zaten az işlem yaptırmış.hiç değilse 1 ay real time yazın bizde görelim.yoksa bu şekliyle biraz havada kalıyor...
kalıyor yani doğruya doğru...
-
[QUOTE=nunu;188690]ben bir tek seyi merak ettim. siz zaten gorunuse gore herseyi cozmussunuz. programiniz her ne ise onu da dogal olarak aciklamaya niyetiniz yok, bu nedenledir ki fikir alisverisinde bulunmayacaksiniz. peki neden cok basarili bir sistem buldugunuzu paylasma ihtiyaci hissettiniz? valla kotu niyetle sormuyorum. sadece merak:::[/QUOTE]
Evet ben olsam paylaşmazdım... Piyango vurması gibi birşey bu hatta daha da büyük... Piyango bir defa olur, bu altın yumurtlayan tavuk mübarek :) Mafya bile peşinize düşebilir... :eek: Sonuçta ayda sadece 6 işlem, sanki günlük sistem gibi... Çok para da döner bu sistemde...
[url]http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=-51215[/url] :::
-
[quote=enorton;188692]Evet ben olsam paylaşmazdım... Piyango vurması gibi birşey bu hatta daha da büyük... Piyango bir defa olur, bu altın yumurtlayan tavuk mübarek :) Mafya bile peşinize düşebilir... :eek: Sonuçta ayda sadece 6 işlem, sanki günlük sistem gibi... Çok para da döner bu sistemde...[/quote]
Günlük olarak var dahada az işlem yaptırır.
-
[quote=TyranT;188541]oncelikle tesekkur ederim.
sunu soylemek isterim ki isteginizi cok normal karsiliyorum ve acikcasi bunu bekliyordum cunku sistem sonuclarini yazmadan once arkadasim ile birlikte boyle bir istegin olabilecegini konusmustuk. O zaman kararsiz kalmistik. ben yine bir arkadasim ile konusup (ki bu satirlari o da okuyor olacak bu aksam), kisa bir donem icin realtime sinyalleri yazma konusunda bir karara variriz.[/quote]
hay hay kankigiller:)
sizi ve sisteminizin online performansını pistlerde görmek isteriz. umarım performansınız da siteye girişiniz gibi hızlı ve ses getirir.
başarılar...
-
tamam, itiraf ediyorum, bana hic inandirici gelmedi:..:
ama zaten arkadaslar bu ay basliyorlarmis islem yapmaya, dogruysa, arkadaslar forbes'in en zenginler listesine girer bir sene sonra:::
buffet bile catlar boyle sisteme:..:
-
[QUOTE=Larossıan;188695]Günlük olarak var dahada az işlem yaptırır.[/QUOTE]
Günlük sistem ve aynı dönemde 400.000 puan öyle mi :eek:
-
[quote=enorton;188701]Günlük sistem ve aynı dönemde 400.000 puan öyle mi :eek:[/quote]
yok o kadar demedim ama getirisi güzel oluyor, belli alım satım yerleri oluyor.
-
sevgili Laross,
yahu herkes iyi kötü sisteminin performanısnı koyuyor.bi sen kaldın eksik.sende bir MS veya MTX test sonucu paylaşsana bizimle...
-
[quote=TÜRKOĞLU;188703]sevgili Laross,
yahu herkes iyi kötü sisteminin performanısnı koyuyor.bi sen kaldın eksik.sende bir MS veya MTX test sonucu paylaşsana bizimle...[/quote]
Ben açık veriyorum istersen günlük olarakta alım satım yeri vereyim dene.
-
İstediğin zaman özeline atayım bir ay dene öyle konuşalım.