50050 ye indi longlara vereceğim keş para.+.
Printable View
50050 ye indi longlara vereceğim keş para.+.
[QUOTE=akinolukentuf;32172]50200 gönderiyorum alışları a.d şerefine pehh.[/QUOTE]
Tufan bey
Yurt dışı ve future lar iyi olsa bile yarın bizim piyasa çalkantılı olacaktır. A.D. demek borsamızdaki hisse hareketleri, işlem hacmi, maniplasyonlar demek. Bunlar kötümser olacağı için ben yurt dışı yarın iyi dahi olsa ona paralel düşünmenin yarın için geçerli olacağını düşünmüyorum. En kısa zamanda doğan medya grubunun batması temennisi ile.. Medya dediğin içi boş şey zaten. Toplamış yanına bir sürü lawuğu, al sana medyacılık.. Ben çoğu köşe yazarından daha okkalı yazarım. Bana niye köşe yok?.. İşte medya işi bu kadar boş iş..Ve bu balon bir gün patlayacaktı. Umarım yavaş yavaş sönmeden, birden patlatırlar... Petrol ofisinin vergi cezasını merak ediyorum...
[QUOTE=BULUT;32180]Tufan bey
Yurt dışı ve future lar iyi olsa bile yarın bizim piyasa çalkantılı olacaktır. A.D. demek borsamızdaki hisse hareketleri, işlem hacmi, maniplasyonlar demek. Bunlar kötümser olacağı için ben yurt dışı yarın iyi dahi olsa ona paralel düşünmenin yarın için geçerli olacağını düşünmüyorum. En kısa zamanda doğan medya grubunun batması temennisi ile.. Medya dediğin içi boş şey zaten. Toplamış yanına bir sürü lawuğu, al sana medyacılık.. Ben çoğu köşe yazarından daha okkalı yazarım. Bana niye köşe yok?.. İşte medya işi bu kadar boş iş..Ve bu balon bir gün patlayacaktı. Umarım yavaş yavaş sönmeden, birden patlatırlar... Petrol ofisinin vergi cezasını merak ediyorum...[/QUOTE]
olabilir .ama şunu unutmamakta fayda bu piyasayı yapan bizim göremediğimiz adamlar on tane bunun gibi adamı ferit gibi ceplerinden çıkarırlar .bazen düşeceği varsa bile düşmeyebilir.Şuan bir şey yok ortada zaten kuru laf kalabalığı.
Bence piyasalar iki tarafıda mutlu edelicek seviyede duruyor teminatını ayarlayabilen adama .satan adam iyi yerden satmayı ,alan adamda iyi yerden almayı becerebilmeliki zarar etmesin .tam al sat havası .bence kesin görülen bir yön yok borsada .Kısa stoploss kullanmazsın bakmışsın bir gubidik haberle 4000 çıkmış veya düşmüş .al satın dayanılmaz hafifliği trendler onların olsun pozizyonun seni trendde götürür zaten olacağı varsa.
[QUOTE=akinolukentuf;32182]Bence piyasalar iki tarafıda mutlu edelicek seviyede duruyor teminatını ayarlayabilen adama .satan adam iyi yerden satmayı ,alan adamda iyi yerden almayı becerebilmeliki zarar etmesin .tam al sat havası .bence kesin görülen bir yön yok borsada .Kısa stoploss kullanmazsın bakmışsın bir gubidik haberle 4000 çıkmış veya düşmüş .al satın dayanılmaz hafifliği trendler onların olsun pozizyonun seni trendde götürür zaten olacağı varsa.[/QUOTE]
sn akinolukentuf sizi avatarlı gormeye alıstık boyle tuhaf geliyo :D
eurousd ve usdjpy ikilisinin eşanlı hareketlerinden hep işkillenmişimdir, cuma ikisi birden düştü bugün ise ikisi de artıyor ve ikisi de dipten savruldu, birisi yalan ama hangisi?
[QUOTE=mozkan;32184]eurousd ve usdjpy ikilisinin eşanlı hareketlerinden hep işkillenmişimdir, cuma ikisi birden düştü bugün ise ikisi de artıyor ve ikisi de dipten savruldu, birisi yalan ama hangisi?[/QUOTE]
ikiside doğru yolda olabilir olsada eurousd yamulabilir gene gibi, sterlini alıyorlar alsınlar bir zahmet göçükte kaç aydır .sabaha dpğru belli olur kolları bacakları alsınlar hele bir cumadan kalan.
eurousd çoştu 53 geçermi acaba derken 70 oldu.dolar yamuldu usdjpy dışında.en iyisimi yatmak yoksa gece gece kaşıyacaklar .
[quote=akinolukentuf;32188]eurousd çoştu 53 geçermi acaba derken 70 oldu.dolar yamuldu usdjpy dışında.en iyisimi yatmak yoksa gece gece kaşıyacaklar .[/quote]
1,4545 e kadar beklerim 1,4546 da action, stop 1,4200 bende
sabah ola hayrola sahurda görüşmek üzere :)
Sayın mbm,
Uyumsuzluk virüsünü bulaştırdınız. Aşı tutmuşmu bakalım..leleleBeklentime ters olmasına rağmen paylaşayım istedim.
Dji günlük...
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img160.imageshack.us/img160/5346/uyumsuzlukek4.jpg[/IMG][/URL]
Yarın ne olacak şimdi net bişey söyleyen varmı?
Netlik yoksa pozisyonda durmakda yok denebilirmi?
Bence olacakların bilinmediği bir ortamda, açılışta flat olmak ve bikaç gün seyretmek daha mantıklı.
Katılan varmı?