Tom daki muhtemel oluşabilecek oluşumu alıyormuş..öyle diyor..hadi lem sibop.. Zaman kalsa yeni zirve tazeleyecekti....kom
Printable View
Tom daki muhtemel oluşabilecek oluşumu alıyormuş..öyle diyor..hadi lem sibop.. Zaman kalsa yeni zirve tazeleyecekti....kom
YOk boyle bır gun yaw,73.800 en acılan kısaları veıİ gElınce kapamadım.baktım saTışlar hızlandı verı bErbat kısalara dEvam dEDım işim cıktı 15 dk müşteRıyle ılgılenım gerı geldım 74.000 olmuş:) hayırdır ınşallah gece kısa devam.bır DAHA anladımkı en ıyı sey yapabılıyorsan trade.
[quote=EMEKDAR;283472]İçimdeki ayu diyorki;endeksi ters çevir,tutki 28 000 lerdesin...ne demek istiyor içimdeki bu ayu....??..:)[/quote]
T..C
[IMG]http://img51.imageshack.us/img51/5761/resim1ag.jpg[/IMG]
T..C
IFCIR o gördüğüm şeyi yapma...aman diyim ayular...üüü
BASTIRIN AYULAR BASTIRIN.....brv
bu ayular ne zaman bu armut agacını devırecek: dellenecem valla yaw...utanmasalar bugun artıya gececklerdı
[quote=EMEKDAR;283626]BASTIRIN AYULAR BASTIRIN.....brv[/quote]
hahaha, dow gocmeyecekti, gocmeyecekti, cok emindik cokkkk, bizi gidi betoncular bizi, hahaha...:..::..::..:...
[quote=caretta;283648]hahaha, dow gocmeyecekti, gocmeyecekti, cok emindik cokkkk, bizi gidi betoncular bizi, hahaha...:..::..::..:...[/quote]
carettam elleme..kardiş saf değiştirdi.....:)
Çökmeye gelince,neler çökecek hep beraber görecez Allah izin verirse...
Yalnız olmaz hep beraber çökelim diyorlarda ondan,bir birlerini bekliyorlar,değişik alanlardakiler...ŞŞŞŞŞŞŞ ..;)
Birde tehdit ediyorlar hoş çakal lem çakal....T..C
[quote=EMEKDAR;283654]carettam elleme..kardiş saf değiştirdi.....:)
Çökmeye gelince,neler çökecek hep beraber görecez Allah izin verirse...
Yalnız olmaz hep beraber çökelim diyorlarda ondan,bir birlerini bekliyorlar,değişik alanlardakiler...ŞŞŞŞŞŞŞ ..;)
Birde tehdit ediyorlar hoş çakal lem çakal....T..C[/quote]
isin komik yani betoncularla dalga gecemiyormus artik...egleniyoruz iste sagolsunlar...:..:...
emekdar abi ne yazdin, niye sildin?...:)...
[quote=caretta;283659]emekdar abi ne yazdin, niye sildin?...:)...[/quote]
Çok güzeldi vallaha..ama sildim...:)
Eskiden köyden çarşıya giderken insanlar şişeye ayran koyarlar,acıktıklarında da bazar ekmeeee alıp onunla yerlermiş...
Birisi küçük kardeşiyle birlikte çarşıya gitmişler köyden,kardeşini tanıdık bir lokantaya bırakmış,beni burda bekle demiş,gitmiş işlerini halletmiş gelmiş...
Almış kardeşini lokantadan,çıkarmış şişeyi bazar ekmeeenide kırmışlar,başlamışlar yemeye...
Kardeşi:Abi eller ne güzel yemekler yediler,ne kadar datluyduki demiş...
Abi:Nerden biliyorsun kardeşim,sende yedinmi..
Kardeşi:Yemedim ama ben eller yerken anladım demiş...üüü
Şimdi yazdığımda öyle birşeydi işte...:..:
[quote=EMEKDAR;283135]DÜBBRRRRRRRRRRRRRRRRRR ..................:::
[URL]http://www.timsah.com/Kisneyerek-sarki-soyleyen-kadin/eTQ0Q1MeJ2n[/URL][/quote]
Günaydın....
Ben yine başlayım brotcas yayına....
HOOOO HOOOOO HOOOOO.....:)