icime dogdu, 20 dakika icinde bi haber gelicek...
Printable View
icime dogdu, 20 dakika icinde bi haber gelicek...
[QUOTE=nunu;333117]icime dogdu, 20 dakika icinde bi haber gelicek...[/QUOTE]
düşermi çıkarmı apla tahminin.. haberi boşver ... :o
[QUOTE=sazan;333116]He veriyorum.
İşte sistemine uymadığı için :
Z- :mad::mad::mad::mad::mad: (Bir de beş dakika köşede tek ayak üstünde durma cezası:mad:)[/QUOTE]
üvvv ... teprik ederim abi .. ellerie sağlık .... :o ..imzaya yazarak bu anı ölümsüzleştireyim ..::::::
[QUOTE=TÜRKOĞLU;333048]lem evde tost ekmeğide kalmadı.yidik ayvayı bi paket uno tost ekmeğini telef ettim ralli uğruna ::::::[/QUOTE]
pambıkh seni 3 gündür çokh eyi anlıyorum elimde ekmekhle dolaşıyorum gari ::: hetta gece 3 de ekmek yidim dün :::
yuaw tarif edilemez bir karın ağrısı oluyor ekmek yiyince geçiyor üvvv ::: doktora gideceym ekmek yemeyince ağrıdan mahfoluyorum gari
[QUOTE=minyas22;333115]Adamlar kesinlikle psikolojiye oynuyor...
Dayanmak mümkün değil...
ustaları bile tepenin bir kademe altından stoplatabiliyorlar...
üzüldüm Sn bull market..[/QUOTE]
Ben üzülmüyorum, ama fena sinirlenirim o ayrı mesele.
Sonuçta burada zarar olur, istersen ağzınla kuş tut, sonuç bellidir.
[quote=selçuklu;333119]düşermi çıkarmı apla tahminin.. haberi boşver ... :o[/quote]
haberin ayrintisini, ince deyatlarini gecikmeli okuyacagimiz icin, biz farkedene kadar ati alan uskudar'i gecer, uwwww:cool:
[QUOTE=nunu;333117]icime dogdu, 20 dakika icinde bi haber gelicek...[/QUOTE]
İyi haberse söyle içine doğan haberide
Kötüyse söyleme senden bilmeyelim:D
[quote=nunu;333117]icime dogdu, 20 dakika icinde bi haber gelicek...[/quote]
Torba yasa, mecliste görüşülüyor zaten.dng
[QUOTE=excali;333126]Torba yasa, mecliste görüşülüyor zaten.dng[/QUOTE]
Torba dolusu haber varken gittik elin gavatı not artıracak diye poz kapattık desene:mad:
geri dönüş yaparsak çok pis negatif uyumsuzluk olacak..
vay canına,buyur buradan yak..
makarnayla ekmekte dene çok şık bir ikili oluyor :::::::::
ya da lavaşın içine francala ekmek içi dürüm yap filan.bunu kebap dürümü yediğini düşünerek yiyebilirsin mesela :..::..::..:
değişik varyasyonlar deneyebilirsin.ekmekte sınır yoktur :::::::::
ekmek bulamıyorsan pasta ye ben öyle yapıyorum:::::::::
[quote=fXci;333122]pambıkh seni 3 gündür çokh eyi anlıyorum elimde ekmekhle dolaşıyorum gari ::: hetta gece 3 de ekmek yidim dün :::
yuaw tarif edilemez bir karın ağrısı oluyor ekmek yiyince geçiyor üvvv ::: doktora gideceym ekmek yemeyince ağrıdan mahfoluyorum gari[/quote]
Shortları yerine kodum:)