-
[quote=gnome;456877]şimdi 88.300 görülmüşken garanti long yeri 89.550 ve üstüdür diye
söylenince 1000-1200 puan yukarıdan long olmak akıllıca değilmiş
gibi geliyor çoğu kişiye ; lakin şu anda 91.200 :)
koy iz süren stopunu ya da hedefin ne ise takip et fiatları .
Cuma günü oyun hesabı 1000 puan karını görünce kapandı .
Diğer hesap söylenildiği gibi 89.575 long oldu ve hafta sonuna pozda
girerek büyük bir risk aldı . şimdilik iyi gitmekte , long devam ediyor .
Garanti yerde poz alınca herzaman para bırakır :)[/quote]
cuma günü 88.725 - 89.725 = + 1000
diğer ; cuma 89.575 - 90.675 (today) = + 1100
cuma+pzt = + 2100 poınt :)
onun makinası var
güzel mi , güzel ;
bir hattı da var özel mi , özel
bastı mı tuşa gider mi ; gider ,
maalesef ruhu yok ,
onun için hiç mi hiç şansı yok . . . . . . . . . . . . . :p
-
Çok kısa vade shorta dönse de 89.550 üstünde kaldığı sürece problem yok .
Bu rakam altına gidiş olursa short denenmeli . Garanti bir sinyal oluşursa
paylaşacağım .
-
[quote=gnome;456910]Çok kısa vade shorta dönse de 89.550 üstünde kaldığı sürece problem yok .
Bu rakam altına gidiş olursa short denenmeli . Garanti bir sinyal oluşursa
paylaşacağım .[/quote]
Üstad senin sınıra geldi yinee..
-
[quote=alfasid;456925]Üstad senin sınıra geldi yinee..[/quote]
o mon diyo,,
kırdıı bilen....
-
Fiyat fazladan hareket edemiyor, çünkü poz alamıyor millet, alsa bu sefer aracı kurumun işi zor, herneyse, sonuçta bu viop işiylen endeks kontratlarınında sonu geldimi nedir, neden aps 150 binlerde anlaşıldı, o fazladan poz açarak fiyatları forse ettikleri günler bitmiş meğer.
-
[quote=bull market;456938]fiyat fazladan hareket edemiyor, çünkü poz alamıyor millet, alsa bu sefer aracı kurumun işi zor, herneyse, sonuçta bu viop işiylen endeks kontratlarınında sonu geldimi nedir, neden aps 150 binlerde anlaşıldı, o fazladan poz açarak fiyatları forse ettikleri günler bitmiş meğer.[/quote]
endeks kontratlarının sonunun gelmemesi lazım hayırrr n'olamaz :)
yalnız poz almaktaki sıkıntı ile konuyu anlamadım .
şu an geçiş sürecindeki sıkıntılardan dolayı poz alınamadığını mı
kast ediyorsunuz ; yoksa bu birleşme olmasaydı bile böyle olacaktı mı
demek istiyorsunuz ?
-
Büyük hedefleri olan bir türkiye'nin borsasının vadeli endeks kontratlarının
işlevsiz kalması düşünülemez . O kadar makina parkı yatırımı yapıldı :)
ne olacak bunlar ; itü matematik mühendisliğine mi kiralayacağız :)
bütün bunlar geçici bir sıkıntı silsilesi diye düşünmek istiyoruz .
Bence bu hükümet fazla birşeyi değiştirmesin artık . Ya uğursuzlar ,
ya bilerek ortalığı karıştırıyorlar veya beceremiyorlar .
Bir çek kanunu çıkardılar piyasalar göçtü , ülkenin ticaret hayatı felce
uğradı . Bütün sahtekar ve dolandırıcılar ile büyük karteller çek kanunun çıktığı
günü bayram ilan etti maalesef . Bu ülkenin bütün küçük esnaf ve sanatkarı
büyük karteller için kurban edildi . Şimdi sıra borsaya geldi sanırım :(
Cesareti olan biri Ankara'ya söylesin ; çok bilen çok yanılır .
-
O saydıklarını bu ülkenin insanı yapıyor malesef, borsasınıda aynı insanı yapacak diye bakarsak ohooo işimiz var demektir, hep suçlu ankara yada baştaki siyasilermi yani, hiçmi iş bilmez görmez ataletsiz, beceriksiz, tembel, üçkağıtçı vatandaştan meydana gelme toplumun suçu yok, ha hayt çok güldüm şimdi.
Bazılarının elinden gelse batıdaki herşeyi ithal edecek, evet malesef bazı şeyler ithal olmuyor, ithalat kafasıyla onlardaki gibi olması imkansız zaten, haa bu toplum kendi uğraşır hakeder yapar ona bişey demem, onuda tıpası yerse yaparki o yok işte, yani batıda gördüğünü burdada olacak sananlar yanılır. Kaçyüzyıldır yanıldığı gibi....
-
[FONT=monotype corsiva][SIZE=5][COLOR=blue]Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,mutluluklar dilerim[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Tüm arkadaşların Ramazan Bayramını kutluyorum
-
Tüm arkadaşların ve islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutlar daha nice nice bayramlara hep beraber ulaşmak dileğiyle iyi tatiller.....
-
Tüm İslam aleminin ve forumdaşların Mübarek Ramazan bayramını kutlar sağlık mutluluk dilerim
-
Soyle bi dusunuyorumda son on yilda ulkede kacakcilik tavana vurmus okul onlerinde torbaci diye tabir edilen saticilar cirit atiyor fuhuş yasi 14 -15 yasa kadar dusmus insanlar gecinebilmek icin bedenlerini satar hale gelmis herkes girtlagina kadar borclu kimsenin kimseye saygisi kalmamis insanlar birbirini boğazlamak icin bahane ariyor intihar eden edene büyük kuçuk sevgisi kalmamis ama akşam tv karşisina geçiyorum sanki ben bu ulkede yasamiyorum ben, sanirim bazi şeyleri hayal ediyorum,,,,,
-
[quote=bull market;456945]o saydıklarını bu ülkenin insanı yapıyor malesef, borsasınıda aynı insanı yapacak diye bakarsak ohooo işimiz var demektir, hep suçlu ankara yada baştaki siyasilermi yani, hiçmi iş bilmez görmez ataletsiz, beceriksiz, tembel, üçkağıtçı vatandaştan meydana gelme toplumun suçu yok, ha hayt çok güldüm şimdi.
Bazılarının elinden gelse batıdaki herşeyi ithal edecek, evet malesef bazı şeyler ithal olmuyor, ithalat kafasıyla onlardaki gibi olması imkansız zaten, haa bu toplum kendi uğraşır hakeder yapar ona bişey demem, onuda tıpası yerse yaparki o yok işte, yani batıda gördüğünü burdada olacak sananlar yanılır. Kaçyüzyıldır yanıldığı gibi....[/quote]
devletin görevi doğruları yapmak ve dürüst namuslu insanları
namussuzlardan korumaktır . Ama türkiye'de anamı öpem kadı
kimi kime şikayet edeceksin durumu hasıl olmaktadır çok uzun süredir.
Peki insanlar niye hala akp'ye oy veriyorun cevabı tamamen
psikolojik esaslara dayanmaktır . Bu hikaye çok uzar . . .
Kısa keselim aydın havası olsun :)
-
Herkesin bayramı mübarek olsun .
-
Millet istanbul bomboş gerçekten inanması çok zor !
Arefe gecesi maslak'ta 150 km. Sürat yaptım :) şaka gibiydi .
Geçmişin ve geleceğin acısını çıkardım .
Lakin devlet bununla ilgili bana bir fatura çıkartır mı bilmem :)
10-15 güne belli olur . (ceza :) ) umrumda değil her kuruşuna değerdi .
Bu arada bir süredir isviçreli bilim adamlarıyla istanbul,antalya ,
londra ve moskova'da ortaklaşa yürüttüğümüz çirkin rus kadını var mı ;
konulu araştırma projemiz sonuçlandı .
Sonuç olumsuz , yok :)
-
Sizi palanın kedisi ile tanıştırayım :)
adam o kadar parayı sırf bu damperli kediyi besleyebilmek için
kazanmaya çalışıyormuş :)
-
[quote=maykey;456971]soyle bi dusunuyorumda son on yilda ulkede kacakcilik tavana vurmus okul onlerinde torbaci diye tabir edilen saticilar cirit atiyor fuhuş yasi 14 -15 yasa kadar dusmus insanlar gecinebilmek icin bedenlerini satar hale gelmis herkes girtlagina kadar borclu kimsenin kimseye saygisi kalmamis insanlar birbirini boğazlamak icin bahane ariyor intihar eden edene büyük kuçuk sevgisi kalmamis ama akşam tv karşisina geçiyorum sanki ben bu ulkede yasamiyorum ben, sanirim bazi şeyleri hayal ediyorum,,,,,[/quote]
bunlar hep halkın kabahati , ülkeyi yönetenlerin hiç suçu yok :)
-
Ben Kapitalizmim ve kızlarınızı Barbie’lerle büyüttüm, sizden estetik operasyon için para istiyorlarsa bu şaşılacak bir durum değil
Ben Kapitalizmim ve çıkarlarım uğruna üstünüze moda endüstrisini saldım! Sonuç: 17 yaşındaki kızların %78’i dış görünüşlerinden rahatsız.
Ben Kapitalizmim ve kadınları ne kadar “şişman” olduklarına öyle bir inandırdım ki, sadece ABD’de 10 milyon kadın anoreksi/blumia hastası!
Ben Kapitalizmim ve bir kadının bir moda dergisini 15 dakika karıştırması kendi vücuduna duyduğu memnuniyetsizliği %50 artırmaya yetiyor!
Ben Kapitalizmim ve işyerlerinde çalışıyor olmak yerine protesto gösterilerine katılan insanlar beni çıldırtıyorlar!
Ben Kapitalizmim ve bakış açınızı öyle bir değiştirdim ki, hırsız ve elitist bir CEO’nun hayat hikayesi sizin için “azim ve başarı hikayesi”.
[COLOR="Magenta"]Ben Kapitalizmim ve ortalama bir insanın günde 5.5 saat TV izlediği bir toplumda alaşağı edilmek gibi bir kaygım yok![/COLOR]
Ben Kapitalizmim ve siz benden kaçabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Gördüğünüz reklamların %46’sı caddelerde, sokaklarda, halka açık her yerde!
Ben Kapitalizmim ve Steve Jobs tabii ki çok önemli biriydi, ancak %1’inizin ihtiyacı olan makineleri ucuz işçilerle üretmekte çok mahirdi.
Elbette bütün kapitalistler birer “aziz” gibi konuşacaklar, tıpkı Bill Gates gibi, 150 milyon dolarlık 66.000 m2 bir evde yaşayan bir aziz.
Ben Kapitalizmim ve benim yüzümden ortalık miras kavgaları yüzünden kanlı bıçaklı olmuş akrabalarla dolu.
Ahlakınızı o kadar bozdum ki babanız ölüm döşeğindeyken aklınızdan geçen şey kardeşlerinizle mirası nasıl bölüşeceğiniz!
[COLOR="Magenta"]Ben Kapitalizmim ve para herşeydir! Sizi böyle çılgın bir şeye inandırabilmiş olmam ne müthiş bir başarı.[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]Hepiniz birer yalancısınız çünkü kendinize istediğiniz şeyi elde edince mutlu olacağınızı söyleyip duruyorsunuz.
[/COLOR]
Her yıl 20 milyon çocuk açlıktan ölürken siz bir koşu bandının üstünde fazla yediklerinizi eritmek için ter döküyorsunuz!
Ben Kapitalizmim ve benim yüzümden dünyada 600 milyon obez ve 1.4 milyar aç insan var!
Ben Kapitalizmim ve siz yılda ortalama 100.000 reklamın karşınıza çıktığının farkında mısınız?
Ben Kapitalizmim ve Starbucks için kahve temin eden bir çiftçinin oradan bir bardak kahve satın alabilmesi için 3 gün çalışması gerek!
Ben Kapitalizmim ve Uzak Doğu’da 6-12 yaş arası kızlar 200$ gibi komik bir miktarla seks kölesi olarak satılıyorlar.
[COLOR="Magenta"]Ben Kapitalizmim ve “serbest piyasa ekonomisi” dünyanın en büyük yalanı.
Ben Kapitalizmim ve ben bile kendimden tiksiniyorum.
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"]Ben Kapitalizmim ve Amerikalıların %24’ü eğer milyarder olmaları için gereken bu olsaydı bütün ailelerini reddedebileceklerini söylüyor.[/COLOR]
Ben Kapitalizmim ve sizin emekli olmanıza ancak bir devrim yapmak için çok yaşlı ve çok yorgun olduğunuzda izin veririm.
Ben Kapitalizmim ve sizler biraz düşünseniz bir televizyonla bir emzik arasında hiçbir fark olmadığını anlarsınız.
Vogue Fashion’s Night Out daha sık yapılmalı, unutmayın ekonomimiz sizin durmaksızın bir şeyler almanızı gerektiriyor!
Ben Kapitalizmim ve en büyük başarılarımdan bir tanesi, insanları “çok fazla düşünmek” diye bir kavrama inandırmak. Çok fazla düşünme, hadi!
[COLOR="Magenta"][COLOR="Red"][SIZE="5"]Ben Kapitalizmim ve para benim param. Sizin bunu anlamak için sadece biraz zamana ihtiyacınız var.
[/SIZE][/COLOR][/COLOR]
Ben Kapitalizmim ve 15 yaşındaki bir çocuğun iPad alabilmek için böbreğini sattığını duyunca zevkten dört köşe oldum!
Ben Kapitalizmim ve Madonna’nın sadece Londra’da 8 evi var, ortalama 600 evsize barınak olabilecek büyüklükte.
Ben Kapitalizmim ve Tayland’da Disney fabrikası için çalışan bir çocuğun Disneyland’e girecek parayı çıkarması için 55 gün çalışması gerek.
Ben Kapitalizmim ve Batı dünyasında kredi kartı borcu yüzünden intihar edenlerin sayısı an itibariyle senede ortalama 22.000 kişi!
Ben Kapitalizmim ve 25.000 tane Suudi prensi otomatik olarak ayda 35.000 $ maaş alırken, milyonlarca Arap yataklarına aç gidiyor.
Afrika kıtası dünyanın altın rezervlerinin %90’ını elinde bulundurmasına rağmen, dünyada sadece 4 tane Afrikalı milyarder var.
Ben Kapitalizmim ve Afrika kıtasından her sene 8.5 milyon $ değerinde pırlanta çıkıyor, kıtanın açlık sorununu çözmeye yetecek miktar…
Ben Kapitalizmim ve siz pırlantalara bayılırsınız, Hindistan’da 1 milyon kişi günde sadece 1.2 dolar kazanarak o pırlantaları üretirken.
Dünyayı sarışın kadınların güzel olduğuna inandırdım, bu yüzden Asya kıtasında 300 milyon kadın düzenli olarak beyazlatıcı sabun kullanıyor.
Ben Kapitalizmim ve sizin hayatlarına özendiğiniz Hollywood yıldızlarının % 64’ü kokain bağımlısı.
[COLOR="Magenta"]Ben Kapitalizmim ve yılda 20 milyon çocuk açlıktan ölürken siz aynı tişörtü haftada iki kez giymeye utanıyorsunuz.[/COLOR]
Hangi aşktan, hangi sevgiden bahsediyorsunuz, sevgilinize sevginizi sadece hediyelerle, lüks mekanlarla, arabalarla kanıtlayabiliyorken
[SIZE="4"][COLOR="Red"]Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, artık farkına varın, taptığınız tek tanrı benim!!!!
[/COLOR][/SIZE]
Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, Müslümanlar 5 yıldızlı Kâbe manzaralı otellerinde, “ibadet” ederlerken?
Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, Müslümanlar kutsal topraklarına gittiklerinde bile alışverişe koşarken?
Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, bütün dünya tüketmek, eğlenmek,çılgınlık yapmak için Cadılar Bayramı’nı “kutlarken”?
Ben Kapitalizmim ve siz hangi tanrıdan bahsediyorsunuz, bütün dünya Hristiyan bayramı Noel’i sırf alışveriş yapıp eğlenmek için “kutlarken”?
[COLOR="Magenta"]ABD’de 7 milyon evsiz insanın olduğundan kimsenin haberi yok çünkü TV’de gördüğünüz Amerikalıların hepsi havuzlu villalarda yaşıyorlar.
[/COLOR]
İşini sevmiyor olabilirsin, bırakmak isteyebilirsin, problem değil, o işi senden daha ucuza yapacak binlerce kişi hazırda bekliyor!
Tabii ki isyan etme özgürlüğünüz var, ama ediyor musunuz? Orada oturup TV izleyerek anlamsız hayatınızı sürdürmeyi tercih ediyorsunuz.
Ben Kapitalizmim ve sen farkında olmayabilirsin ama 6 yaşındaki bir çocuk, hayatının ortalama 1 yılını TV izleyerek geçirmiştir.
Odasında TV ile büyüyen bir çocuğun sabıkasının olması ihtimali, TV ile büyümeyen bir çocuğa göre % 40 daha fazladır.
TV enerjini tüketiyormuş gibi hissediyorsan eğer, doğru hissediyorsun çünkü TV izlemek fiziksel aktivite yapma isteğini % 57 azaltır.
[COLOR="Magenta"]Ben Kapitalizmim ve nörologların sizi daha çok tüketime teşvik edebilmek için araştırmalar yapmasının sebebi benim.[/COLOR]
Benim işim insanları, nesneleri, hatta duyguları birer tüketim malzemesine dönüştürmek.
[COLOR="Red"][SIZE="4"]Ben Kapitalizmim ve yine başardım! Bütün kadınları dolapları tıka basa dolu olduğu halde giyecek hiçbir şeyleri olmadığına inandırdım.[/SIZE][/COLOR]
Ben Kapitalizmim ve çocuklarınız için bayramların tek bir anlamı var artık: Harçlık!
Dünya nüfusunun %50’si dünya kaynaklarının ve zenginliklerinin %1’ine sahip.
Dünya nüfusunun %1’i dünya kaynaklarının ve zenginliklerinin %50’sine sahip.
"Visa Application"ın Türkçesi: Ben senin ülkene girip seni her şekilde sömürebilirim, ama sen benim ülkeme tatile bile gelemezsin ilkel şey!
[COLOR="red"][SIZE="5"]Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
Her yıl 20 milyon çocuk açlıktan ölüme sürüklenirken sizin “nasıl daha zengin olabilirim” diye düşünmeniz bana büyük zevk veriyor![/SIZE][/COLOR]
Hepiniz kölesiniz, her gün evinize gidip ruhunuzu televizyon ekranınızla ısıtan, ancak hediyelerle sevdiklerinizi mutlu edebilen köleler.
[COLOR="Magenta"]İnsanları “borç batağı” ile korkuttuktan sonra yaptıramayacağım şey yok! Para benim param, düzen benim düzenim.
[/COLOR]
Tabii ki bu toplumdan uzak durma teşebbüsünde bulunabilirsiniz ama sonunda kendinizi yine bir AVM’de bulacağınızdan şüpheniz olmasın.
Ben istediğim kadını elde ederim, biraz altın, biraz pırlanta, biraz şan şöhret, birkaç güzel vaat, tamamdır.
[SIZE="4"][COLOR="Red"]Ben Kapitalizmim ve para benim param, sizin bunu anlamak için sadece biraz zamana ihtiyacınız var.
[/COLOR][/SIZE]
-------------------------------------------------------------------------------------
NE KADAR SİNİR BOZUCU BİR YAZI DEĞİL Mİ ? :)
-
Herşey güzel olacak diye bir söylenti var kulislerde . ( AMA KİMİN İÇİN ? :) )
-
[QUOTE=maykey;456971]Soyle bi dusunuyorumda son on yilda ulkede kacakcilik tavana vurmus okul onlerinde torbaci diye tabir edilen saticilar cirit atiyor fuhuş yasi 14 -15 yasa kadar dusmus insanlar gecinebilmek icin bedenlerini satar hale gelmis herkes girtlagina kadar borclu kimsenin kimseye saygisi kalmamis insanlar birbirini boğazlamak icin bahane ariyor intihar eden edene büyük kuçuk sevgisi kalmamis ama akşam tv karşisina geçiyorum sanki ben bu ulkede yasamiyorum ben, sanirim bazi şeyleri hayal ediyorum,,,,,[/QUOTE]
Kaç son on yıl..?
-
-
[QUOTE=gnome;456994]Herşey güzel olacak diye bir söylenti var kulislerde . ( AMA KİMİN İÇİN ? :) )[/QUOTE]
NE ZAMAN..lelele.lelele.lelele.lelele
-
[quote=kurt;456997]ne zaman..lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
yarın sabah başlıyor parti . Aslında bayramdan iki iş günü önce başladı.
Tahminimce 23 ile 25 gün sürecek . Herşey güzel olacak demek
borsa yükselecek demek değil . Yükselebilirde , düşebilirde mevzu o değil.
Herşey güzel olacak demek ; bu yatay piyasanın bittiği demek .
Makinayla beraber bol para kazanacağım
demek :)
-
şunu çok net söyleyebilirim ;
bu 76 milyonluk ülkede tüm kişi , kurum ve kuruluşların ; hatta tüm yurt
dışı temsilcilikleriyle kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin örnek alması
gereken bir olgudur ve fenerbahçe :(
bir istikrar abidesi bu p...v...nkler . Herşey , herkes değişiyor ama
adeta bir tv dizisi gibi mutkala bittiği yerden tekrar başlıyor ve aynı
ızdırap devam ediyor . Sevgili traderk ben sana daha önce demiştim
bunlardan bir shıt olmaz diye . Yakında balinalar gibi fener taraftarıda
toplu intiharlara başlarsa şaşırmam ... Gerçekten yazık .
-
şimdi 16 temmuz 2013 sabah saat : 10.30 sularında aşağıdaki
grafiği vererek şunu demişiz ;
" büyük bir ters obo var . Ama sağ omuz eksik . Onu tamamlamak
için tekrar 88 binlere düşecektir. "
aynen yazdığımız gibi 88 binlere geri geldi ve 88.300 kırılmazsa çok
sert yukarı yapar dedik ve onu da yaptı .
Bu arada temmuz ayı başından beri yaklaşık 12 bin puana yakın
kazandık . Neredeyse tamamına yakını ya burada , ya blog da
real-tıme yazıldı . Istediği kadar yataya devam edebilir :)
ama 104 bin deki gibi oldu , tam alıştık yatay bitti .
84-86 bin aralığına sert düşüp oradan hızla yükselmek isteyebilir .
Bu devasa ters obo nun bir özelliği vardır . Sağ omuz için tahmin
ettiğimiz gibi düştü . Ama genelde sol omuz hizasında durmayabilir .
Yani 88.000 leri aşağı kırıp baş hizasına hatta daha aşağıda
savrulabilir . Yani bu 84 bine savrulma tahminiz ile uyuşmakta .
Lakin böyle birşey yaparsa 84-85 bin aralığı görüldükten hemen
sonra hızla yükselmeli ve 87.500 - 88.250 aralığının üstüne çıkmalı .
Ters obo tahmini sırasında , 88 bine sağ omuz için düşüş .
Sonra 90-91 bine bir tepki ve sonra tekrar düşüş ve nihayet final
tahminimizde sona gelindi . Neredeyse yazılanların hepsi oldu .
Mevzu o değil , mevzu artık lastik kopmalı . Yukarı gidecekse ,
ya hemen , ya da yukarıda yazıldığı gibi ufak bir düşüş sonrası
yukarı kopmalı . Bunlar olmazsa ; yani düşmeye devam ederse
zaten 89.550 - 88.250 ve 87.500 bunların aşağı geçilmesi hep short
açmayı gerektirir . Tek risk destek altına gidip millete short açtırıp
ardından güzel bir haber eşliğinde 3000-4000 puan + gap ile yukarı
gitmesi olur . Ama yapılacak birşey yok , oyunun kuralı desteklerin
altına gidişte short açmayı gerektirir .
-
Aslında görüntü ikinci düşüş öncesi hazırlık görünümünde .
çok tehlikeli bir formasyon oluştu . Normalde bunun çok sert
bir biçimde aşağı kırılarak millet ne oluyoruz diyemeden
8-10 bin puan düşmesi gerekir .
Lakin herkes düşüş beklemekte bunu manipüle edebilir .
Neticede resimdeki azman kediye mama lazım , bunun için yani para
kazanmak için çoğunluğu terse yatırmak isteyeceklerdir .
Yarın sabahtan itibaren direkt çıkmaya başlarsa 89.550 üstü
gol olur .
-
şu an için orta vadeli poz alma şartları oluşmadı . (bana göre)
bu sebepler hard trade devam :)
tabii yönü bilen büyük portföyler şu an poz aldılar .
Ama kırılımı bekleyip garanti puanları almanın daha sağlıklı bir yöntem
olduğunu bugüne kadar bu topikte defalarca kez kanıtladık .
Evet 10 yerine 6 kazanırsın ama daha sağlam olur .
-
[quote=kurt;456997]NE ZAMAN..lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
abi şovun başlamasına çok var mı daha :) bekliyoruz sabırsızlıkla :)
-
91.475-500 hızla geçilmeli yoksa düşecek .
-
Bu çıkış aldatmaca mı gnome hocam sizce?
-
[quote=gnome;457003]aslında görüntü ikinci düşüş öncesi hazırlık görünümünde .
çok tehlikeli bir formasyon oluştu . Normalde bunun çok sert
bir biçimde aşağı kırılarak millet ne oluyoruz diyemeden
8-10 bin puan düşmesi gerekir .
Lakin herkes düşüş beklemekte bunu manipüle edebilir .
Neticede resimdeki azman kediye mama lazım , bunun için yani para
kazanmak için çoğunluğu terse yatırmak isteyeceklerdir .
[color="magenta"]yarın sabahtan itibaren direkt çıkmaya başlarsa 89.550 üstü
gol olur[/color] .[/quote]
adam daha ne yapacak kardeşim ?
Sabah yukarı fırladı sonra millet long olsun diye gevşedi .
Yükünü aldıktan sonra tekrar yukarı gitmeye başladı .
89.550 - 90.000 arası long olan şu anda 1500-1700 puan arası kar da.
Fıstık fıstık . . . :) kapat git evine .
89.550 üstü en azından bugünlük gol oldu . Yarına " allah " kerim .
-
[QUOTE=gnome;457065]91.475-500 hızla geçilmeli yoksa düşecek .[/QUOTE]
heyyt be yavrum kemik . ben show diye buna derim :)
91.475 altına düşmemeli .
-
92.200 . . . . . gözyaşlarım tamamen saadetten akıyor sevgılım :)
pembe panjurlu evimizin parası hızla birikmekte
makinam sağolsun . . .
-
[QUOTE=polo;457067]Bu çıkış aldatmaca mı gnome hocam sizce?[/QUOTE]
SN. POLO ;
TUZAK MI BİLİNMEZ , SADECE 89.550 ÜSTÜ LONG OLURDU VE OLDU .
89.850 LONG OLAN HESAP NEREDEYSE 2300 PUAN KARDA HEMEN HEMEN .
korkuyorsa kişi akşam pozunu kapatır veya yarısını kapatır .
Ama trade etmekten korkmamalı .
-
Yaa tabi haftalık endeks 30 grafına bakıpda senaryolarsak b dalgası için çıkış olur ve c dalgası ile düşen fiyatlar, yukarda oluşan negatif uyumsuzluk sonrası pozitif uyumsuzluğuda sağlamış olur, senaryoyu herkes görüyorda ben yinede çiziktirdim, buyrun haftalık spot 30 grafiğimiz :)
[IMG]http://i43.tinypic.com/rsaemf.png[/IMG]
-
[quote=bull market;457084]yaa tabi haftalık endeks 30 grafına bakıpda senaryolarsak b dalgası için çıkış olur ve c dalgası ile düşen fiyatlar, yukarda oluşan negatif uyumsuzluk sonrası pozitif uyumsuzluğuda sağlamış olur, senaryoyu herkes görüyorda ben yinede çiziktirdim, buyrun haftalık spot 30 grafiğimiz :)
[ımg]http://i43.tinypic.com/rsaemf.png[/ımg][/quote]
bull abi ; senaryo işin dedikodu kısmı , can sıkıntısı maksat analiz
olsun , bilgilerimiz paslanmasın yeter :)
-
[QUOTE=gnome;457086]bull abi ; senaryo işin dedikodu kısmı , can sıkıntısı maksat analiz
olsun , bilgilerimiz paslanmasın yeter :)[/QUOTE]
Evet haklısın ekranda bazen sıkıcı bazende heyecanlı günler oluyor bu vobda :) mecburen, bilgiler tazelensin ama en önemlisi yeni bakışlarda ortaya çısksın, b unuda sen iyi yapıyorsun, bu topikte anlatımında çok güzel gidiyor, ben can sıkıntısına çiziktiririm bişeyler onuda emek harcadım diye paylaşıyom işte maksat spor olsun:))):)))
-
Orta vadeli poz tutmak herkesin harcı değil . Resimdeki kedi gibi ağır abi olmak
lazım :) öyle olur olmaz kıpırdamamak lazım . Ama bunun için de işi iyi
bilmek lazım . Burada pala nın kendisi bile gelip fiatların bir ay sonra
100 BİN olacağını yazsa , çizse hikaye .
Yarın sabah 600-700 puanlık bir düşüş olacak ve bütün longcular çil yavrusu
gibi dağılacak :) ayıp mı , değil elbet .
Ama o vakit pratikte uygulanabilecek bir strateji benimsemek gerekiyor .
Ya o meşhur söz burada da geçerli .
Ya olduğun gibi trade edeceksin , ya da trade ettiğin gibi olacaksın .
( ne demekse :) )
-
[quote=athlon;
kimseye bel bağlamayın...kendiniz oluşturun tarzınızı...
Batarsınız..bu işler öyle kolay değildir...öyle devamlı ve iyi para kazanan adamların yorumlarını ve analizlerini de sürekli ve her yerde okuyamazsınız..yazmazlar çünkü..neden yazsınlar..para bu yahu...[/quote]
güzelll . . .