24 saat demişken, belli saat aralığındaki verileri yoksaymaya yarayan formulu bulan var mı :)
Printable View
24 saat demişken, belli saat aralığındaki verileri yoksaymaya yarayan formulu bulan var mı :)
[quote=Astatin;332990]yaw düşüğnsene 24 saate çıkıyomuş ama günlük marjın gece dahil 500 puana sıkıştığı günler oluyomuş... boşa izleme yani kerizlik katsayısı;
Kerizlik Katsayısı = [(İşlem yapılabilen Saat)/(H-L)]*10
.lelele.leleleseans 24 saate çıkınca aynı H ve L değerleri için bile otomatik nerdeyse 3 katına çıkıyo kerizlik katsayısı..hehehe[/quote]
Asti ne olcak şimdi 24 saat olunca sistemlerin hali sence sanırım işten çıkarken pozu kapamak gerekecek bi taraftanda kaparsak ya çok büyük dalgayı kaçırcaz yada mc yiyecez eve gidene kadar 2 tarafı ..oklu değnek oldu :..:
[QUOTE=Strategist;332994]Ruh halimi şöyle özetleyeyim... :::
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=4421&stc=1&thumb=1&d=1297254859[/IMG][/QUOTE]
Pala baba yarısıdır yavrum üzülme :D
[IMG]http://www.habernet.net/images/haber/2534.jpg[/IMG]
Palaya Hakkı'yla Kaya'nın selamı var unutmadan söyleyim de
[quote=enorton;332995]24 saat demişken, belli saat aralığındaki verileri yoksaymaya yarayan formulu bulan var mı :)[/quote]
Sistem testi için istiyorsan var edvırt
selamı beklıyormuş anında500 den 750 ye zıpladı kereta
Pala memlekete döndü
hemen 2 kaşarlı,3 karışık daha yiyorum ::::::::::::
[quote=TÜRKOĞLU;332973]tostumu yedim ralliyi bekliyorum :D:D:D:D[/quote]
gol olur :)
775 long !
[QUOTE=flexy;332999]Sistem testi için istiyorsan var edvırt[/QUOTE]
Şuanki durum için konuşursak diyelimki 12:30 - 14:20 arasındaki verilerden sinyallerimin ve indikatörlerimin etkilenmesini istemiyorum. Yani sistemin bu aralıkta sinyal vermemesi değil, bu aralıktaki verilerin yok sayılmasını istiyorum.
Bunu yapabiliyor muyuz?
[quote=enorton;333004]Şuanki durum için konuşursak diyelimki 12:30 - 14:20 arasındaki verilerden sinyallerimin ve indikatörlerimin etkilenmesini istemiyorum. Yani sistemin bu aralıkta sinyal vermemesi değil, bu aralıktaki verilerin yok sayılmasını istiyorum.
Bunu yapabiliyor muyuz?[/quote]
Bildiğim kadarıyla, ms dışında şuan bunu yapamıyoruz :(
80875 short:)