iyilik jerfin hoşgeldin.sende katıl
Printable View
iyilik jerfin hoşgeldin.sende katıl
Yonjada 6950 kapanış isterim..Boyle güçlü duruyor ayakları beni deli ediyorrr :)
APSD patlamaya başladı yine..Yine hızlı hareket geliyor..
[quote=kardeşiniz;278752]yuıkarı dedikmi yukarı 74800 yolculuğu başladı[/quote]
775 üstüne atamadı.. üstünde bir kaç bar kalabilse tamam diyecem ama teyit yok şuan için.
[quote=EMEKDAR;278747][B]vade sonuna kadar işlem yok...hoşca kalın...[/B][/quote]
ustat longlarla mı işlem yok yoksa flat sin bu şekilde mi yok?
[quote=jerfin;278749]ooo baya şenlenmiş burası.. eskiden 2-3 sayfayı geçmiyordu yazılar, şöyle bir bakayım dedim oku oku bitiremedim bugün..:)))
nabersiniz millet..:::[/quote]
İyi olmaya çalışıyoruz. Gelmişken yanına bir iki eleman daha alsaydın konuşkanlardan?.lelele
[quote=EURO/USD;278756]775 üstüne atamadı.. üstünde bir kaç bar kalabilse tamam diyecem ama teyit yok şuan için.[/quote]
c tipli banka 50'yi kısın, bak bakalım pivotuna.. (olursa tabii)
[QUOTE=EMEKDAR;278747][b]vade sonuna kadar işlem yok...hoşca kalın...[/b][/QUOTE]
emekdarım daha vade sonuna çok var.. bi başlarına mı bırakacaksın bu ayu kardeşlerini.. zaten aşağı-yukarı çalkalaya çalkalaya salak etti bugün pala hepimizi..:..:
775 olamadan döndü
Jerfin sen ne diyorsun bu hareketlere??
APSD uçuşmaya başladı..
[QUOTE=excali;278760]İyi olmaya çalışıyoruz. Gelmişken yanına bir iki eleman daha alsaydın konuşkanlardan?.lelele[/QUOTE]
beni 3 kişi say..:..:
[quote=EURO/USD;278753][IMG]http://666kb.com/i/blqgrlh1287g0wmfz.png[/IMG][/quote]
Bunun derli toplu olanı yok midur? İçimioku bunun yanında iyi duruyo..:..:
[quote=jerfin;278765]beni 3 kişi say..:..:[/quote]
Tamam, sahne sizin..Buyrun...brv.brv.brv.brv.brv.brv
Peşin alkış da gönderdim..:D