-
[quote=7410;105878]uçsa da batsa da dünki kapanışa yakın olacağız Gökhan tahminimce..
senin gibi alsat yapan adamın günü olması lazım bugün..[/quote]
Bugün bekleme günü longta.Ben hala sıfır işlem long devam.Çokkk kişi yanacak bugün.Önceki gördüklerime göre.37500 banko.
-
[quote=GOKHANFINDIK;105879]Bu piyasa bugün garanti önderliğinde ralli yapacak.[/quote]
dün garantiye 3 e yolu var diyodun ısc ye 4 yolu var diyodun.
garn 3,06
ısc4,14
şuan..haklı olabülün:D
-
[quote=jerfin;105877]3000 puan uçacağını bilsem ben buradan yine long açmam... yaşasın ayuluk.. zıp zıp zıp...:)))[/quote]
ben günde ortalama 5-7 ayrı metada yaklaşık 40 pozisyon açıyorum.
hangisi, kaça giderse gitsin, long ya da short açmam demem.
pozisyonu endeksin değeri ile değil o değeri oluşturan göstergelerle ilgili olarak açarım.
sn sovalye'nin çok güzel bir yazısı vardı, pirelerin üzerine kapatılan cam fanus ile ilgili. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
-
Showww varr showwwwwwwwwwwwwwww.Dünkü mal toplama ile aynı olay.Bugün daha sert alacaklar.
-
fdax 15 de tobomu oluyor ne.......
uzun devam.......sat verene kadarrrr
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105880]Ben açarım.Açtım.[/QUOTE]
sen az sonra bu borsa göçecek demeye başlarsın gökhan... senin ipinle kuyuya inilmeyeceğini öğrendik..:..::..:
-
sağ şeritte en başta sanko var.... kısalmış...:)
-
aslanlar gibi savaşmak diye ben buna derim işte!
VOB'a bak VOB'a, tarih yazıyor. :..:
-
Sistemi sat veren varmı arkadaşlar ?
-
[QUOTE=misafir;105889]Sistemi sat veren varmı arkadaşlar ?[/QUOTE]
36300altında benimki sat verir
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105884]Showww varr showwwwwwwwwwwwwwww.Dünkü mal toplama ile aynı olay.Bugün daha sert alacaklar.[/QUOTE]
bende 36.000 altı kapanış banko diyorum... hadi bakalım...:..:
-
ya arkadaşlar uçacak göçecek muhabbetinin ortasına bir es açayım,
bilgisayar yeni, matriksi şimdi kurdum açıldı sistem test yapmaya çalışıyorum yapıyorumda ama ben 2008 den başlatmama rağmen, test sonuçları na bakınca 15.04.2009 dan itibaren işlem yaptırmış, datamı eksik niye böyle ne yapmam gerekiyor lütfen yardım eso es es es eso es:D
-
-
bu arada forex için hedeften hesap açtırmıştım nedenini hatırlamıyorum bile ama bugunde para çektim ve hakkını vermem gerek hiçbir sorun cıkartmadılar bunu söylüyorum sonucta internette bir sürü haber okuyoruz en azından ben yaşamadı öyle bir sorun daha..ama sonuc olarak kurumumu değiştiricem bunuda belirteyim.
-
[quote=furkan;105894]bu arada forex için hedeften hesap açtırmıştım nedenini hatırlamıyorum bile ama bugunde para çektim ve hakkını vermem gerek hiçbir sorun cıkartmadılar bunu söylüyorum sonucta internette bir sürü haber okuyoruz en azından ben yaşamadı öyle bir sorun daha..ama sonuc olarak kurumumu değiştiricem bunuda belirteyim.[/quote]
anadolubank haricinde bir yere geçiş yaparsan bilgilendirirsen sevinirim.
ben de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü.
-
[QUOTE=misafir;105889]Sistemi sat veren varmı arkadaşlar ?[/QUOTE]
ANNA ziestenim 20.04.2009 tarihinden beri satta
-
Büyük abimiz dow da işler değişmeye başlıyor ya biz kimseye takmayıp uçacaz öyle olursa iyi uçarız yada dowdaki silk,lasyon bitesiye kadar kısa marjlrla dalgalanacaz bu da öğleni bulur
-
36.425 ek long.
36.525e gelirse ekleri vereceğim.
-
uzun devam .. .heyk.heyk.heyk
-
[QUOTE=traderx;105892]ya arkadaşlar uçacak göçecek muhabbetinin ortasına bir es açayım,
bilgisayar yeni, matriksi şimdi kurdum açıldı sistem test yapmaya çalışıyorum yapıyorumda ama ben 2008 den başlatmama rağmen, test sonuçları na bakınca 15.04.2009 dan itibaren işlem yaptırmış, datamı eksik niye böyle ne yapmam gerekiyor lütfen yardım eso es es es eso es:D[/QUOTE]
Verileri indirmesi için geceyi beklemelisin yada matriksi arayıp onların verdiği linkten indirebiliyorsun bu işlemlerden sonra aç kapa yapmayı unutma.
-
bu arada dünden beri uzunum ha onuda söyleyeyim:D:D
lütfen bilen biri soruma cevap versin.
-
[QUOTE=jerfin;105891]bende 36.000 altı kapanış banko diyorum... hadi bakalım...:..:[/QUOTE]
38000 kapatırız ...olmadı 37800 oda olmadı ...37500 garanti .. .brv
-
[QUOTE=oguzhan;105900]Verileri indirmesi için geceyi beklemelisin yada matriksi arayıp onların verdiği linkten indirebiliyorsun bu işlemlerden sonra aç kapa yapmayı unutma.[/QUOTE]
ama grafiklerde sorun yok veriler görünüyor grafiklerde, bu durum normalmi?
-
USD/NOK short. yine giyinmeye kuşanmaya başladık pozisyonları. :D
-
[QUOTE=selçuklu;105902]38000 kapatırız ...olmadı 37800 oda olmadı ...37500 garanti .. .brv[/QUOTE]
yükseliş benim için bitmiştir... göstergeler artık yükselişi onaylamıyor...histemler de onaylamıyor..:))) vade sonu derdine en iyi ihtimalle yataya alırlar piyasayı... max 37.500 o da belki...
-
[QUOTE=traderx;105903]ama grafiklerde sorun yok veriler görünüyor grafiklerde, bu durum normalmi?[/QUOTE]
Bence normal benim de başıma gelmişti matriksi aradım hatırladığım kadarıyla sistem kurulduktan sonrakileri veriyor.
Nerdesin bilmiyorum izmirde isen matriksten Uğuru arayıver .
-
[QUOTE=oguzhan;105906]Bence normal benim de başıma gelmişti matriksi aradım hatırladığım kadarıyla sistem kurulduktan sonrakileri veriyor.
Nerdesin bilmiyorum izmirde isen matriksten Uğuru arayıver .[/QUOTE]
Şimdi hatırladım sistem testerde verileri silip düzenledikten sonra geçmişe ait alsat ları göstermiyor o andan itibaren veriyor evet hatırladım.
-
no işlem 38000 kapanış.Akşam ağlayıp sızlamayın nasıl bildin diye.Experience.
-
Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik
-
[QUOTE=unlimitted;105895]anadolubank haricinde bir yere geçiş yaparsan bilgilendirirsen sevinirim.
ben de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü.[/QUOTE]
kesin odl ye geçiyorum herşeyi yolladım sadece fatura yada ikametgah yollucam saglık probleminden dolayı cıkamadıgımdan onu yollayamadım yoksa çoktan geçmştim..anadolubankta iyidir ndn oyle dedin ?
-
-
[quote=oguzhan;105909]Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik[/quote]
vobix ı ozelden tanıyan bı arkadas yazmstı ıslerı nedenıyle gelemıo dıe..
vobtrader da biraz küskündü en son forumlara,iştahı kactı heralde yazmaya..herkesi aramızda görmek isteriz tabi..her birey ayrı bi renk..
-
[QUOTE=oguzhan;105909]Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik[/QUOTE]
vobtrader saglam.....:)
ara vermiş yalnızca foruma.....
vobix jelibon ve fallow u bende merak ediyorum....
-
bu mery i alıcı yada satıcı tarafta gornce dırek ımf gelıyo aklıma paranoyak oldm heralde
-
[quote=furkan;105910]kesin odl ye geçiyorum herşeyi yolladım sadece fatura yada ikametgah yollucam saglık probleminden dolayı cıkamadıgımdan onu yollayamadım yoksa çoktan geçmştim..anadolubankta iyidir ndn oyle dedin ?[/quote]
1-spread çok açık.
2-başkaları için önemsiz olabilir ama benim için 1 pips bile çok önemli, bu durumlarda çok fazla N/A oluyor. 3 kere kritik noktada pozisyon açamadım, 1 kere çok kritik noktada pozisyon kapatamadım. açamamak hadi neyse de, kapatamadığım durumda 300 dolar zarar yazdım.
zaten bence en önemli iki şey. yoksa her işlemini kendileri yapan adamlar olarak aracı kurumlardan beklediğimiz başka ne var ki değil mi...
teşekkürler. ODL'yi bi araştırayım.
-
[quote=mbm;105913]vobtrader saglam.....:)
ara vermiş yalnızca foruma.....
vobix jelibon ve fallow u bende merak ediyorum....[/quote]
jelibon da bı sıte acmstı orda yazıodu en son..onun harcınde forumlarda gormuyorm kendısını
-
[QUOTE=oguzhan;105907]Şimdi hatırladım sistem testerde verileri silip düzenledikten sonra geçmişe ait alsat ları göstermiyor o andan itibaren veriyor evet hatırladım.[/QUOTE]
aradım ama uğur bey yokmuş başka bir elamana anlattımda oda işi gücü bıraktık benim sistemi tartıştışıyoruz:D
oğuzhan ne yapmam gerektiğini açık bir şekilde yazabilirmisinin sana zahmet.
-
[quote=jerfin;105905]yükseliş benim için bitmiştir... göstergeler artık yükselişi onaylamıyor...histemler de onaylamıyor..:))) vade sonu derdine en iyi ihtimalle yataya alırlar piyasayı... max 37.500 o da belki...[/quote]
göstergeleri değiştirmek 5 dakikaya ve 3-4 milyar dolara bakar.
dans ettiğin adamları hafife alıyorsun gibime geliyor. :)))
-
sistem yapma işi çok güzelmiş..problem çözmek gibi...bu en son sistem:::
[URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=22nisan.jpg][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/632/22nisan.jpg[/IMG][/URL]
5 dak. periyot..ayda 25 işlem ..ortalama 8.000 puan..üstelik aylık dagılım homojendir(7.000-9.000 arası)
yakında sistem siparişi alacagım...şaka bir yana bu iş beni baya sardı....lelele
-
wy canına...:) :) 600 ortalaam ile şort devam..bu akşam tahminim DJI çöker..amma biz yarın tatilik..yani DJI nın bir değil iki gününü tahmin etmek lazım :) ...hahahaha :) bugün 35500 falan kapaya da flat girdek bayrama..çocuklar gibi şen olsak..10-100-1000 baloncuk yutsak :)