pivot........69.900........
Printable View
pivot........69.900........
Kısalarımı 200 puan zararına kapadım.
aslında piyasamızın yurt dışına göre güçlü olması iyi bişey bence, ama haklısın tabi nedenlerini bilebilmek koşulu ile, sebepsiz bir güçlü görünümün gerçekliliğindende şüphe edilmeli
[QUOTE][I]cevabını bilmiyorum....bilmezsem huylanırım.....[/I][/QUOTE]
ben biliyom cevabı ama sölemicem...
[quote=boz ayı;252086]tepki yaptık..ama bana göre sanki bir şey var bilmediğimiz....
işlemler normal değil......bugün bir haber..not artışı falan gelirse şaşırmam.....
bu işlemler normal değil..gereğinden fazla güçlü....[/quote]
bravo bozdayı tekrar yanılmadın göremediklerimizi görüyosun abi teşekkürler
[QUOTE=oguzhan;252141]Kısalarımı 200 puan zararına kapadım.[/QUOTE]
Sistem al verdi uzadım ama temkinli
[quote=elvin;252158]ben biliyom cevabı ama sölemicem...[/quote]
[I]sakın söyleme kuzu..cuk....[/I]
parite kaynaklı haber gelme olasılıgı yuksek bana gore..
her ne gelecekse..
dolar tarafı ilginc duruyor.
[quote=boz ayı;252168][I]sakın söyleme kuzu..cuk....[/I][/quote]
kuzu, gaz çıkaramamış, patlamış, ölmüş...
kötü niyetle topik topik gezen....sırf kavga ve küfür arayanlar....ezik insanlar....
buyrun siz yazın..............
bana müsaade................
[quote=boz ayı;252180]
kötü niyetle topik topik gezen....sırf kavga ve küfür arayanlar....ezik insanlar....
buyrun siz yazın..............
bana müsaade................[/quote]
boz kardeş o kötü niyetli insanların istediğini yapmış oluyorsunuz lütfen bizi bilgilendirmeyi bırakmayın
pire bu yorgan yakmaya değer mi? dökersin üstüne en halisinden böcek ilacını olur biter.yorgan bize her zaman lazım.
selamlar, 2 haftadır 71bin üzeri diyoruz... nihayet menzile girdi...
fiyat akar, yolunu bulur.... haberler veriler hikayedir...
bundan sonra dikkatli olunmasını tavsiye ederim...
Sayın Boz ayı abi müsade isteyerek o insanların ekmeklerine yağ sürme. Sayın halojen dikkatli olunması gereken durum buradan yukarı gitme durumumu ? yoksa aşşağı gitme durumumu ?
[quote=halojen;252212]selamlar, 2 haftadır 71bin üzeri diyoruz... nihayet menzile girdi...
fiyat akar, yolunu bulur.... haberler veriler hikayedir...
bundan sonra dikkatli olunmasını tavsiye ederim...[/quote]
hocam uçuş kaçış konuşuluyor vella bende inanmaya başladım yeni zirveye :D:D ahahah şelaleyi geçtim düşüş bile deyen yok üwwwwwwwww
Yunanistan'ın notu 4 puan birden düşmüş. İspanya da faizler son 15 ayın zirvesinde, CDS'leri uçuşta. Zew güven endeksi 28,7 olmuş (beklenti 42 imiş farka bak). EURO BOGESINDE DIS TICARET NISAN AYINDA 1,8 MILYAR EURO FAZLA VERDI (BEKLENTI:+3 MLR ONCEKI:+4.5 MLR) değişim ve farka bak. Piyasa hiç bir veriyi takmıyor gibi maşallah nereye kadar böyle ???
[url]http://www.haberturk.com/dunya/haber/523801-israilden-paranoyak-tehdit[/url]
teşekkürler sn.HELLİM.......
bugünkü çıkışın ilk geri alış yeri [B]70.550..........[/B]
38.2.....70.350....% 50 ise 70.200..de...
67.000..70.925....çıkışının geri alış oranları ise.........
sırasıyla....70.000...69.400...69.000..dir
dostlarım buraya yazan herkes gibi bende emek harcıyorum....zaman geliyor fiatı
kaçırıyorum..bana bedeli oluyor....sizlerle olmayı bende seviyorum..ama pozisyon
taşıyan biri olarak seviyesiz espriler ve kötü niyetli konuşmalar beni sinirlendiriyor.
lütfen beni anlayınız....sinirlenince sağlıklı düşünemezsiniz..ve para kaybetmek an
meselesidir...neden para kaybedeyim.....NEDEN..???
[quote=boz ayı;252240]bugünkü çıkışın ilk geri alış yeri [B]70.550..........[/B]
38.2.....70.350....% 50 ise 70.200..de...[/quote]
[I]bugünkü tabloda geri gelişte 70.550..70.350..aralığı destektir....[/I]
[I]svg.halojen graf...hedefe gitmektedir...[/I]
[I][B]ilerleyen yapı yükselen dibler..................[/B][/I]
[quote=boz ayı;252244]dostlarım buraya yazan herkes gibi bende emek harcıyorum....zaman geliyor fiatı kaçırıyorum..bana bedeli oluyor....sizlerle olmayı bende seviyorum..ama pozisyon taşıyan biri olarak [COLOR=Red]seviyesiz espriler ve kötü niyetli konuşmalar beni sinirlendiriyor. [/COLOR]lütfen beni anlayınız.... sinirlenince sağlıklı düşünemezsiniz.. ve para kaybetmek an meselesidir... neden para kaybedeyim.....NEDEN..???[/quote]
zaman zaman istenmeyen olaylar gerçekleşiyor inşaallah hoşgörüyle karşılarsak birbirimizi daha iyi olur düşüncesindeyim
[quote=boz ayı;252244]dostlarım buraya yazan herkes gibi bende emek harcıyorum....zaman geliyor fiatı
kaçırıyorum..bana bedeli oluyor....sizlerle olmayı bende seviyorum..ama pozisyon
taşıyan biri olarak seviyesiz espriler ve kötü niyetli konuşmalar beni sinirlendiriyor.
lütfen beni anlayınız....sinirlenince sağlıklı düşünemezsiniz..ve para kaybetmek an
meselesidir...neden para kaybedeyim.....NEDEN..???[/quote]
[I]hepimiz gibi bende para kazanmak için buradayım.........[/I]
[I]burda kendime arkadaş..sevgili..vs..aramıyorum.....[/I]
[I]lütfen seviyeyi muhafaza edelim..ve piyasaya odaklanalım....[/I]
[I]bizim işimiz piyasa.....[/I]
[quote=boz ayı;252244]dostlarım buraya yazan herkes gibi bende emek harcıyorum....zaman geliyor fiatı
meselesidir...neden para kaybedeyim.....NEDEN..???[/quote]
son derece haklısın abi. para kaybetmeni asla istemeyiz. ama öngörülerinde bizlere ışık tutuyor. seviyesiz insanları ciddiye almamak en güzeli sanırm. böylece onlar sinirlenir. keşke topiğe giriş izinli olsada her önüne gelen giremese ama bu mümkün değil sanırm.
herşey için teşekkürler abi. yorumlarına devam etmen dileğiyle.
insanların hoşgörü eşiği farklıdır.....ben kendimi tanırım..bu yaştan sonrada değiştiremem...
[B]ayrıca emeğe saygı göstermek gerekir..........ben böyle gördüm....[/B]
Sayın boz ayı senin fikirlerinden azami seviyede istifade ediyoruz sağol, şikayet ettiğin konularda site yetkilisinin bir önlem alması gerekli artık demekki.
şu anda 50 günlük ortalamadayız..........
üstünde 71.400...ve [B]72.000[/B] var....
72.000...tepeden gelen düşen trend çizgisi......
dikkat ediniz her gün yeni zirve deniyoruz...çünkü artık zaman daraldı.......
yükseliş hızlanmak zorunda...uçuş boşlukları olur genelde bu tip trend sonlarında ( kişisel tahminim )...
gap..lere hazır olalım..2 hafta...bu vade bu iş bana göre bitecek.....ama 72.000..de..
ama 73.500..da.........
ardından beklediğimiz şelale gelmeli......
[quote=atakir;252258]Sayın boz ayı senin fikirlerinden azami seviyede istifade ediyoruz sağol, şikayet ettiğin konularda site yetkilisinin bir önlem alması gerekli artık demekki.[/quote]
[I]sn..HELLİM gerekeni yaptı...kendisine teşekkür ederim...:)[/I]
sabah gerek spot..gerekse vob..çok farklıydı....olması gerekenden...
benim gibi ihtiyarlar derhal huylanırlar.....haklı sebeblerim vardı....görüyorum ki
boşuna huylanmamışım......
vade sonuna 2 hafta var......her numara olabilir....her şey mübahtır burda.....
bundan dolayı azami dikkat.......
boz ayı abi citi abi nefessiz alıyor hala alıyor bişeymi duydular nedir yav :( 5540 long :)
70.700 üstünde kalabilirse bugün ..yarın..bu hafta 71.400..[B]72.000[/B] denemesi olabilir..
ben [B]72.000..[/B]i çok önemsiyorum.....tuzak orda kurulabilir....yukarı geçer gibi yapıp
aşağı dönebilirler.....
[quote=seagate;252265]boz ayı abi citi abi nefessiz alıyor hala alıyor bişeymi duydular nedir yav :( 5540 long :)[/quote]
[I]onlar biliyor olabilir..ben ..biz bilmiyoruz....[/I]
[I]ama salak değiliz....olayı anında çaktık...........[/I]
[I]bilmediğim oyuna oturmam.......beklerim.....:..:[/I]
[I]zamanı gelir.....oyuna girerim.....[/I]
[I]şu anda top halojen..de................ona göre oynamak gerek bence.........[/I]
:..:
burada ortada para var.....para için herşeyi yaparlar...geçmişte defalarca gördüm..
7 kere battım ben..tam 7 kere........
[B]bu gibi zor durumlarda en iyisi sisteme sadık kalmaktır...en kötü sistem 10 tane [/B]
[B]boz ayıyı cebinden çıkarır...bunu bilirim.........[/B]
[IMG]http://i46.tinypic.com/34yzbmc.jpg[/IMG]
[I]senaryomuzu tekrar öne alalım.....svg..halojenin çok güzel bir çalışması...[/I]
[I]23.6 fibo.....hergün aynı dikkat ediniz............[/I]
[I]sadece 23.6 düzeltmeleriyle ilerliyor.....[/I]
[I]bir noktada çıkış hızlanacak..tercümesi bu.....bana göre....ve akabinde[/I]
[I]aşağı kırılım gerçekleşecek.............[/I]
sistem önemlimi evet, ama bu gibi durumlarda tecrübede sistem kadar önemlidir bence hangi sistem 7 kere batmış olabilirki ?
yine citi aldı olaya bakın üwwwwwwwwwwww