fdow 17:15 7.760
fdow 23:10 7.932
+172 puan bakalım yarın fiyatlanacak mı? tabii yarın sabaha beyle kalacağıda meçhuldür.
Printable View
fdow 17:15 7.760
+172 puan bakalım yarın fiyatlanacak mı? tabii yarın sabaha beyle kalacağıda meçhuldür.
[quote=SEYYAH;105839]fdow 17:15 7.760
+172 puan bakalım yarın fiyatlanacak mı? tabii yarın sabaha beyle kalacağıda meçhuldür.[/quote]
bu durumda +175 puan ceptedir vobta hadi iyisin :D
+300 açılış gapı, 36 dan alanların 37,000 den long coverı, marbaşın hede hödö işlemleri, yarının sürpriz alıcısının tespiti (muhtemel citi epeydir yok malum), ve yataya giren piyasa sonrasına sonra bakarız derim gecenin bu saatinde
[quote=mozkan;105841][B]bu durumda +175 puan ceptedir vobta hadi iyisin[/B] :D
+300 açılış gapı, 36 dan alanların 37,000 den long coverı, marbaşın hede hödö işlemleri, yarının sürpriz alıcısının tespiti (muhtemel citi epeydir yok malum), ve yataya giren piyasa sonrasına sonra bakarız derim gecenin bu saatinde[/quote]
dişe diş kana kan gibi olmuş abi :..:
fdowun her +1 puanına bizde +1 yazıyoruz.bu da güzelmiş...
hazır ben lönk iken şu eyvah koptu gidiyor yükselişini yapsaydık be.acaba 39.000 olsak mı eyvah koptu gidiyor der keklikler yoksa 40.000 mi?ikiside bana uyar :..:
[quote=SEYYAH;105842]dişe diş kana kan gibi olmuş abi :..:
hazır ben lönk iken şu eyvah koptu gidiyor yükselişini yapsaydık be.acaba 39.000 olsak mı eyvah koptu gidiyor der keklikler yoksa 40.000 mi?ikiside bana uyar :..:[/quote]
eee longsun 40 da kesmez seni olmuşken 50 olsun, emme yarın tavan 42,000-42,075 arası bir yerde, beklersin artık vade sonunu, perşembe kapalıyız cumartesi pazarı da var, uyku hak getire doğal olarak, çaktırmadan fdow gün zirvesinden 23 puancık gevşemiş, nikkei ye selam söyle benden çay demle bakiim vakit de geçmez şimdi :..:
[QUOTE=SEYYAH;105842]dişe diş kana kan gibi olmuş abi :..:
hazır ben lönk iken şu eyvah koptu gidiyor yükselişini yapsaydık be.acaba 39.000 olsak mı eyvah koptu gidiyor der keklikler yoksa 40.000 mi?ikiside bana uyar :..:[/QUOTE]
abi be önce ben inseydim :D ve sonra fxci "bo..unu yiyim be abi ayakları" yapar
kimseden ses çıkmıyorsa herkes için için CORT yaptı demek benim gibin :(
anna ziestenim denizler altında
[IMG]http://i44.tinypic.com/f4prlt.png[/IMG]
[quote=fXci;105844]abi be önce ben inseydim :D ve sonra fxci "bo..unu yiyim be abi ayakları" yapar[/quote]
dur yafu geyik yapıyoruk kim kaybetmişte biz bulmuşuk 39/40 bini...:cool:
yukarıda bi yere gideceğini sanmıyorumk piyasanın.sen irahat ol ANNA kelek yapmaz sana :p
neyse kalanlara hoş sohbetler ben .uyk gidiyorum...
iyi geceler,kovalasın sizi cüceler.................
Abooov dow a bakın:eek: Tüh yaaa, kısada yakalandık yine, oysa geceye flat kalacaktım, kararlarımı doğru uygulamamaktan bıkltım, dizlerimi dövünmekten kızardılar hemencik:(, şimdi naapsak, yarın gaplı 1000 puan yukardan açılışta kapasak zarar, kapamasak gider bu namıssız vob yukarı....ben böyle piyasanın....gökhanda o kadar uyardı, bunlar sert alırlar dediydi, bakalım en azından hepsini kapamasamda azaltırım bari naapamüüü....
Dow için 8100-8110 dirençtir, orayaı aşarsa uçuşa geçecektir...
Bizimkini tespit edemedim bu sefer nedense:) delidir ne yapsa yeridir de geç işte:..::..:...saygılar.. ..
Vade sonu showu yapılır.Son gün 17:14:50 de haziran vade full short aktiften shortlar geceye girerim.O son güne kadar ise bir sürü alsatla devam ederim.Ama artacaz.Mayısta düşüş başlar.Dow artmasa da alacaklar bizi.Tıpkı bugün haber beklerken haber gelmesede alacakları belli olduğu gibi.Şiir gibi işleyecekler.Bu vade en yüksek açık pozisyon oldu.Vob rekorlar kırıyor.Py midir her ne cacıksa aslanlar gibi long arkadaş.O yüzden son gün yüzde 4 5 olacak borsa.Havadan 30 40 milyon lira kim istemez.Kim ne adet long belirsiz ama adamlar longlar.O yüzden önceden gördüğümüz gibi son gün show var.Son 10 dakikada güzelce ereğli akbank tcell isc halkb çizilir.20 30 milyon ytl çizim ile longlara yüzde 2 3 değer artışı ile 20 30 milyon ytl kazandırırlar.Sonra aldıkları hisseleri ilk iki günde çıkarlar.20 30 milyonluk alımın hepsini azıcık alttan satarlar.Olay bu kadar basit.
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/44c2da9.jpg[/img][/url]
Bu arada belirteyim djı günlük alda fakat haftalık satta bilginize.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]22 Nisan Çarşamba Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[B]GBP Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek [/B]
GBP İşsizlik Sigortası Başvuruları (Mar) 11:30 100K 138,4K Orta
GBP ILO İşsizlik Oranı (3a) (Şub) 11:30 %6,7 %6,5 Orta
[U]GBP Kamu Finansmanı (Mar) 11:30 £16,5Mlyr £4,4Mlyr Yüksek [/U]
GBP Kamu Sektörü Net Borçlanma Düzeyi (Mar) 11:30 £15,2Mlyr £9,0Mlyr Düşük
GBP İmalat Birim İşgücü Maliyeti (3a/y) (Şub) 11:30 %8,1 Düşük
GBP Ortalama Gelirler (Prim Dahil) (3a/y) (Şub) 11:30 %1,5 %1,8 Düşük
GBP Ortalama Gelirler (Prim Hariö) (3a/y) (Şub) 11:30 %3,4 %3,5 Düşük
GBP M4 Para Arzı (a/a) (Mar) 11:30 %1,2 %1,4 Düşük
GBP M4 Para Arzı (y/y) (Mar) 11:30 %19,2 %18,7 Düşük
EUR Euro-Zone Hükümet Borç/GSYH Oranı (31 Ara) 12:00 %66,3 Düşük
USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (17 Nis) 14:00 -%11,0 Düşük
[U]GBP Bütçe Gerçekleşmeleri 14:30 Yüksek [/U]
[B]USD Geithner'ı konuşması 15:00 Yüksek [/B]
USD Konut Fiyat Endeksi (a/a) (Şub) 17:00 -%0,6 %1,7 Orta
[B][U]Bazı bilançolar[/U][/B]
Morgan Stanley (MS) ---$ (Açılış Öncesi)
The Boeing Company (BA) 0.91$ (14:30 TSI)
Wells Fargo & Company (WFC) 0.41$ (15:00 TSI)
McDonald's Corporation (MCD) 0.82$ (Açılış Öncesi)
AT&T (T) 0.48$ (Açılış Öncesi)
Pepsi Bottling Group (PBG) 0.05$ (Açılış Öncesi)
GlaxoSmithKline (GSK) ---$ (Açılış Öncesi)
eBay (EBAY) 0.34$ (Kapanış Sonrası)
Apple Inc. (AAPL) 1.09$ (Kapanış Sonrası)
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Hazine, toplam 1.244 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[quote=bull market;105848]Abooov dow a bakın:eek: Tüh yaaa, kısada yakalandık yine, oysa geceye flat kalacaktım, kararlarımı doğru uygulamamaktan bıkltım, dizlerimi dövünmekten kızardılar hemencik:(, şimdi naapsak, yarın gaplı 1000 puan yukardan açılışta kapasak zarar, kapamasak gider bu namıssız vob yukarı....ben böyle piyasanın....gökhanda o kadar uyardı, bunlar sert alırlar dediydi, bakalım en azından hepsini kapamasamda azaltırım bari naapamüüü....[/quote]
sakin.. ne demişler fıçır ola hayrola
günaydınlar bol kazançlar..
günaydınlar,
evelki gece doğru pozda kaldık ama para yedirmedilerse,
bugün yine geceye doğru pozda kaldık ama yine para yedirmeyecekler gibi bir durum
oluşmaz İşallah gerçi futureler yan çizmiş ama olsun, saat 9:00 da toplantım var buralar size
emanet:D
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
Günaydın.
uzun devammmmm...
fdow 15 uyumsuz...
yukarı tepmesi lazım......
bizde aldayız.....
o yüzden devam şimdilik uzuna....
sata gelirsek bakmam fdowa falan satarım.......
günaydın
bizim aşırı alımda olmamız, fdow'un da tepme noktasında olmasından dolayı işlemsiz flat...
ne yapacakları belli olmaz bunların.
hele biraz zaman geçsin de, ne yapacağımıza bakarız.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
korkumu yeniyorum ve biraz altın alıyorum hadi hayırlısı bakalım..selçuklu bir ara altın grafigi atarsan sevinirim..
Günaydın arkadaşlar bol kazançlar
YAWEİ: ÇİN HİSSE SENETLERİNDE YAŞANAN RALLİ 'BALON' RİSKİNİ ARTIRDI
ÇİN'İN EN BÜYÜK FON YÖNETİCİSİ CHİNA ASSET MANAGEMENT'TA 29 MİLYARDOLARI YÖNETEN WANG YAWEİ, ÇİN HİSSE SENEDİ PİYASALARINDA YAŞANAN RALLİ'NİN DEĞERLEMELERİ ÇOK YÜKSEKLERE ÇIKARARAK 'VARLIK BALONU' RİSKİNİ ARTIRDIĞINI SÖYLEDİ. YAWEİ, "DEĞERLEMELER YÜKSEK LİKİDİTENİN YARDIMIYLA ŞİRKETLERİNKÖKENSEL GÜCÜNÜN OLDUKÇA ÜZERİNE ÇIKTI. ŞU AN İÇİN PİYASALARI SPEKÜLATİF İŞLEMLER YÖNLENDİRİYOR" DİYE KONUŞTU.*** IBS HABER MERKEZİ ***(22/04/2009 - 09:32:49)
Bu Durum Bana Çok Yakın Bİr BOrsayı HatırLatıyor Yakındır.:):):D
evet bir kez daha görüldüki gece poz taşımak vobta gereksizdir, agaların keyfini bekle, onlara göre sistem onaylayınca takıl peşlerine, bu arada çok yakında vob yönetimi gece pozlar için teminatları değiştirebilir mi diye düşünmeye başladım, tüm endex futurlarında biz hariç gece ve gündüz marginleri farklıdır da :..:
Full long devam 500 olmadan vermiyorum.
[quote=Fantom;105861]günaydın[/quote]
Günaydın.üüü
36.600 long.
s&P 850 uzerine cıkmadıkca ayıların baskısı sürer
dünden long devam.
Açılışda tırstım 700 den uzunları kapadım
[QUOTE=unlimitted;105869]36.600 long.[/QUOTE]
seni ters intikatör olarak almaya başlayacağım unlimit..:..:. günlerdir shortta ısrar eden sen şmdi long mu diyorsun.:)
Uçar burası.38000 kapanacaz bence.Az artı açması şimdi daha da çok inancımı perçinledi yükselişe.Süper olacak kapanış.Bugün düzeltmeler 100 150 puanın altına inmez.Düşerken spot farkla oynarlar tutarlar.
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle,
[quote=jerfin;105873]seni ters intikatör olarak almaya başlayacağım unlimit..:..:. günlerdir shortta ısrar eden sen şmdi long mu diyorsun.:)[/quote]
vay vay vay, kimler gelmiş.
e Jerfin, sen de böyle dersen kim ne demesin yaw.
günde 1.500 puanların havada uçuştuğu volatiliteler yaşıyoruz. ben 37.000 maliyetli shortları (o berbat trade sonucu) kapatalı, üzerinden takribi 2.000 kontrat geçeli yıl olacak nerdeyse. :D
hiç hatırlatma zaten o 35.000den 37.000e kadar short ısrarımı. hayatımdaki en kötü 2. trade idi. zararsız atlattık neyse ki. ama güzelim 2.000 puanı yedik. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
ters indikatör? kullan kullan. long açabilmem için kontrat satacak adam lazım. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=unlimitted;105876]vay vay vay, kimler gelmiş.
e Jerfin, sen de böyle dersen kim ne demesin yaw.
günde 1.500 puanların havada uçuştuğu volatiliteler yaşıyoruz. ben 37.000 maliyetli shortları (o berbat trade sonucu) kapatalı, üzerinden takribi 2.000 kontrat geçeli yıl olacak nerdeyse. :D
hiç hatırlatma zaten o 35.000den 37.000e kadar short ısrarımı. hayatımdaki en kötü 2. trade idi. zararsız atlattık neyse ki. ama güzelim 2.000 puanı yedik. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
[COLOR="Red"]ters indikatör? kullan kullan. long açabilmem için kontrat satacak adam lazım. [/COLOR][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
3000 puan uçacağını bilsem ben buradan yine long açmam... yaşasın ayuluk.. zıp zıp zıp...:)))
[quote=GOKHANFINDIK;105874]Uçar burası.38000 kapanacaz bence.Az artı açması şimdi daha da çok inancımı perçinledi yükselişe.Süper olacak kapanış.Bugün düzeltmeler 100 150 puanın altına inmez.Düşerken spot farkla oynarlar tutarlar.[/quote]
uçsa da batsa da dünki kapanışa yakın olacağız Gökhan tahminimce..
senin gibi alsat yapan adamın günü olması lazım bugün..
Bu piyasa bugün garanti önderliğinde ralli yapacak.
[quote=jerfin;105877]3000 puan uçacağını bilsem ben buradan yine long açmam... yaşasın ayuluk.. zıp zıp zıp...:)))[/quote]
Ben açarım.Açtım.