İçime daral geldi flat kalmakdan... Long baby long... Aksiyon olsun... :..:
Printable View
İçime daral geldi flat kalmakdan... Long baby long... Aksiyon olsun... :..:
fxci cevap ver
[quote=excali;332838]Lem,
Senin veri sağlayan programının şu anki ruh halini söyler misin?.dng. Algoritmalara ne zamandan beridir duygu yüklemeye başladılar "makina olmayanlar"? (kıskanç algoritma çıktı mı lem?). Matematiksel denklemler..:::
Hangi filmi çeviriyon lem Un Lee'm Stefan Şipilbergim..??:::[/quote]
tekdiş ben heçbişi anamadım. sanırsam hala çözemedim ben bu matriksi. halbüsi kahin de "the one" olarak beni işaret ettiydi ama neo değiliz demek ki vay **üüü
:..::..:
[quote=Astatin;332837] 150 den yeniden şortladım:D:D:D[/quote]
Pişman olma ihtimalin yok denemez... ::: (Bu grafla kendimden ancak bu kadar emin konuşabiliyorum idare et... :..:)
79500 - 80750 sınırları nereye aşılırsa oraya pozisyon alıcam..
şartlı emir girdim..
yataylık gına getirdi..
[quote=unlimitted;332843]tekdiş ben heçbişi anamadım. sanırsam hala çözemedim ben bu matriksi. halbüsi kahin de "the one" olarak beni işaret ettiydi ama neo değiliz demek ki vay **üüü
:..::..:[/quote]
82500'e daha çok kaldı mı , lem??:..::..:
Kahin'e bir sorsana...lelele
[quote=unlimitted;332834]050'den [B][SIZE=4]200 kontrat[/SIZE][/B] alış girdim, herifin teki dakkasında döktü kucağıma.
sırf asti'nin 025'teki kavırları gelmesin diye gıcıklığına yapalım dedik patlamasa barik. :D[/quote]
içimizdeki küçük PALA lar :::::::::
ne şortcunun ne longcunun gülmediği zamandır şimdi..üwwww...
hmm dowda da ateş formasyonu. :cool:
:..:
[quote=Strategist;332844]Pişman olma ihtimalin yok denemez... ::: (Bu grafla kendimden ancak bu kadar emin konuşabiliyorum idare et... :..:)[/quote]
hatta pişman olma ihtimalim var denebilir..üwwww..neyse sabah beklediğim +300 gap a sayayım..bi de arad 125 puan maliyet düzelttim..eüzü..ne bu yaa..nerde 3-5 binlik hareketler **
ya ne diskinç bir insansın, hatta insan bile değilsin sadece diskinçsin...ü[URL="http://www..palaaaaa"]www..palaaaaa[/URL]..
ya bence hala piyasa; küçükken, ateşin üstündeki boş konserve kutusuna koyduğumuz kertenkelenin bir süre hiç bir şey olmuyormuş havasında kıpraşmadığı duruma benziyor...sonra numaranın sökmediğini anlayıp can havliyle sıçramaya başlardı..ulem ne gaddarmışız çocukken..ü[url]www..derken[/url] 500 olmuş..way **
DAX'a bak vay canına... Eskiden olsa bu DAX'a biz tavan olarak cevap verirdik... Nerde o eski günler be.. Bak DAX'a beleş para kazan... Çok özlüyorum o günleri öyle böyle değil... :..: