80.100'de poposuna ateş sürülmüş maymun formasyonu. hmm :cool:
:D
Printable View
80.100'de poposuna ateş sürülmüş maymun formasyonu. hmm :cool:
:D
[quote=unlimitted;332827]80.100'de poposuna ateş sürülmüş maymun formasyonu. hmm :cool:
:D[/quote]
:D:D:D
Ortada kuyu var yandan geç formasyonu olarak değerlendirmiştim ama tekrar bakıyorum..evet senin dediğin giibiymiş :::
padişah patromz bından sonra saa patrişeyh diyebilimiyim :::
TAHVIL yukarı gap yapmış...brehhhh...hemen makrotakro olayına girelim... tabi abi önce gelişmiş piyasalara akıttılar paraları, şişirdiler şişirdiler...şimdi gelişmekte olan piyasalardan çıkıyorlar, çıktıkları para ile gelişmiş piyasalara geri dönüyorlar..malum orası hala gelişmekte olanlara göre ucuz..orasını yükselttikçe burda gelen alıcıya da iyi fiyattan mal verme fırsatı oluyor... graşma veye underpirformıns sırası artık gelişmekte olan piyasalarda...felan feşmekan...hehehehe..aman yaaaw..makrotakro dedik yine, para kaybedecüzz demekki
günaydın patronlar..
hakem buz gibi golü vermedi,üwww :(
80200 yine kısa..
[quote=fXci;332830]padişah patromz bından sonra saa patrişeyh diyebilimiyim :::[/quote]
niyekine, ne oldu:confused:
[quote=flexy;332828]:D:D:D
Ortada kuyu var yandan geç formasyonu olarak değerlendirmiştim ama tekrar bakıyorum..evet senin dediğin giibiymiş :::[/quote]
050'den 200 kontrat alış girdim, herifin teki dakkasında döktü kucağıma.
sırf asti'nin 025'teki kavırları gelmesin diye gıcıklığına yapalım dedik patlamasa barik. :D
nuzu dewam gayrı..:)
hatırlatma.... fdjir, x30yvade cinsinden..haftalık...andırpırformıns is pasibıl for vob
[IMG]http://i56.tinypic.com/2vtw11x.png[/IMG]
[quote=unlimitted;332834]050'den 200 kontrat alış girdim, herifin teki dakkasında döktü kucağıma.
sırf asti'nin 025'teki kavırları gelmesin diye gıcıklığına yapalım dedik patlamasa barik. :D[/quote]
hacı geldi benim şort gavırlar..hatta 150 den yeniden şortladım:D:D:D
[quote=unlimitted;332808]makina'lara yapmaları gereken şeyin komut satırını girenler makina mı lem tekdiş.
vay iz dı matriks mi lan bu :::[/quote]
Lem,
Senin veri sağlayan programının şu anki ruh halini söyler misin?.dng. Algoritmalara ne zamandan beridir duygu yüklemeye başladılar "makina olmayanlar"? (kıskanç algoritma çıktı mı lem?). Matematiksel denklemler..:::
Hangi filmi çeviriyon lem Un Lee'm Stefan Şipilbergim..??:::
[quote=fXci;332830]padişah patromz bından sonra saa patrişeyh diyebilimiyim :::[/quote]
"Patri bişey" de istersen...dng