Ulubilge strobullbearyanüs nerde acaba...
Printable View
Ulubilge strobullbearyanüs nerde acaba...
Araba çekmiyor yine...Aşağı geldikçe binen çok oluyor tabii... :D
[quote=Sekube;355200]Araba çekmiyor yine...Aşağı geldikçe binen çok oluyor tabii... :D[/quote]
Yukarı gittikçe binen olmuyor mu?:confused:
İçimden bir ses şöyle diyor, pupunun alasının oluşması için 81-82 arasından 76-77 arasına kadar bir yolculuk gerekir.
Şunuda belirteyim takip ettiğim bir ew'ci, çok anlamam bu işlerden ama bana göre iyi sayıyor, U100 için 64.800-65.000 civarından çok sert bir yükselişde yaşanabileceğini belirtmiş. Artık pala efendinin eli nasılsa ona bakmak lazım.
[quote=Sekube;355200]Araba çekmiyor yine...Aşağı geldikçe binen çok oluyor tabii... :D[/quote]
pala tarladaki olmuşları toplasın da sonna...az sabır :)
hatta 79,625teki 6 okka destek çizgimi ihlal etmesini bekliyordum ama oradan döndü...
bi deneme daha yapsın, benim için sakıncası yok.
niye?
çünkü acelem yok...:)))
Dalıra güzel satış gelmiş...:cool:
Bu işc son zamanlarda niye güçlü acaba, odamı pozitif ayrışıyor. :)
[quote=unlimitted;355204]pala tarladaki olmuşları toplasın da sonna...az sabır :)
hatta 79,625teki 6 okka destek çizgimi ihlal etmesini bekliyordum ama oradan döndü...
niye?
çünkü acelem yok...:)))[/quote]
Destek çizgisi böyle birşey mi patron?
[img]http://666kb.com/i/btf0tsa51wp2rfd8y.gif[/img]
Otkar almak lazımmış, alışa geçen hafta boyunca 100 bin koyanın bir bildiği varmış. :..: Yoksa 100 mü olacak.
[quote=unlimitted;355204]pala tarladaki olmuşları toplasın da sonna...az sabır :)
niye?
çünkü acelem yok...:)))[/quote]
sizi takıp etmek,yaptığınız işlemleri yapmak istiyorum sevgili patron...harbi delikanlı olduunuzu düşünüyorum..(borsa işinin delikanlısı nasıl oluyorsa:))..aramızda bi sinerji oluşsun...dün stetom a da sööledim..kabul etmedi..ama yazacaınız ve yapacaınız her türlü işlemi yapıp,etrafta borsacıyım diye gezmeye varım sizinle..:))
ne dersiniz..?:))
[quote=ATHLON;355213]sizi takıp etmek,yaptığınız işlemleri yapmak istiyorum sevgili patron...harbi delikanlı olduunuzu düşünüyorum..(borsa işinin delikanlısı nasıl oluyorsa:))..aramızda bi sinerji oluşsun...dün stetom a da sööledim..kabul etmedi..ama yazacaınız ve yapacaınız her türlü işlemi yapıp,etrafta borsacıyım diye gezmeye varım sizinle..:))
ne dersiniz..?:))[/quote]
PAtron,
[B][U]Full[/U][/B] yapıp, maksimum kazanç da sağlar mısın???.dng
Ben de borsacılardan kalan tekstil eşyaları(iç giyim) üzerine bir müze kurmayı düşünüyorum...:..: