[quote=excali;332640]Çarpıntı var mıydı, patron?
Elinde keski olsaydı, ne yapardın??.dng[/quote]
Allah düşmanıma öyle bir gece yaşatmasın eks...
ciddiyim...
Printable View
[quote=excali;332640]Çarpıntı var mıydı, patron?
Elinde keski olsaydı, ne yapardın??.dng[/quote]
Allah düşmanıma öyle bir gece yaşatmasın eks...
ciddiyim...
heyecan yapmayin, yukari bar gelir birazdan:::
Ula 80000 geleydin long olacaktım palaaaaaaa :)
[quote=unlimitted;332666]Allah düşmanıma öyle bir gece yaşatmasın eks...
ciddiyim...[/quote]
Tahmin ediyorum.üüü Üzerinden uzun zaman geçtiği ve durumu kurtardığın için biraz espri konusu yaptım...brv
son bir hafta rezildi gerçekten...
ama bugün kadar rezil güne ben şapka çıkarırım arkadaş...
[quote=bull market;332669]Ula 80000 geleydin long olacaktım palaaaaaaa :)[/quote]
long olmak istiyorsan hemen verir. az sabret.dng
çok sert hareketler var..
geceye pozisyon bırakmak piyango..
Elma dersem düş armut dersem yüksel
80000 olursa long 81000 olursa short.
Budur....
Geceyede elde var short:)
80500 maliyetli
Kıh kıh kıh....
patlayınca ne oluyor ki?
92.000 den 76.000 e patladı elde avuçta ne var? .dngüüü:(
önceden ne güzelmiş meğer.dowa daxa bakar az buçuk yönü kestirir ona göre bişeyler yapardık.şimdi hepten mok oldu herşey.
trend olsa da indir kaldır yapıyor arada silkeliyor bişey kalmıyor cebe.hatta zararda cabası.
[quote=enorton;332651]Bugün kaçıncı 80500 ler üstünden kalamayışı oldu artık sayısını bile hatırlamıyorum. [B]Bir tarafa patlayacak artık ama ne tarafa hiçbir fikrim yok...[/B] Aşağısı daha ağır basıyor ama herkes aşağı beklediği için yukarı da olabilir... Nasıl yorum ama :D[/quote]
Aynı 5 dklık barda önce 80050 sonra 80500 gösterdiler... Eskiden de bu kadar kısa sürede böyle hareketler olurdu ama nedeni olurdu. Ne bileyim haber, veri bişey gelirdi vs... 5dklık barlar bile uzun gelmeye başladı süre olarak... Allah sonumuzu hayır etsin :(
[quote=TÜRKOĞLU;332677]patlayınca ne oluyor ki?
92.000 den 76.000 e patladı elde avuçta ne var? .dngüüü:(
önceden ne güzelmiş meğer.dowa daxa bakar az buçuk yönü kestirir ona göre bişeyler yapardık.şimdi hepten mok oldu herşey.
trend olsa da indir kaldır yapıyor arada silkeliyor bişey kalmıyor cebe.hatta zararda cabası.[/quote]
eee, herkes trendci olursa olacagi bu, pala isini bilir:::