[QUOTE=padişah;332616]paraşütler ve iniş takımları hazır dursun.dng[/QUOTE]
Heeee
Benimki hazır
Kazanırsam bidaa hep yazı tura atıcam:D:D
Printable View
[QUOTE=padişah;332616]paraşütler ve iniş takımları hazır dursun.dng[/QUOTE]
Heeee
Benimki hazır
Kazanırsam bidaa hep yazı tura atıcam:D:D
APSD +..
zbartman gereğini yap pliz :)
[quote=padişah;332614]er kişi niyetine.dng.dng.dng[/quote]
Abdest almadın mı ne oldu gömün gitsin diyemiyoz patron
Abd'de, bassavcılık 3 hedge fon yonetıcısı ve 1 analıst hakkında ınsıder tradıng suclamasında bulunacak
-matrıks-
Derinlik arttıkça piyasalar trend yapmamaya başlar diyen arkadaşlar nerde? :))) Al sana dünyanın en derin endeksi, al sana trend... Bitmek bilmiyo bi türlü **... :)))
[quote=Strategist;332624]Derinlik arttıkça piyasalar trend yapmamaya başlar diyen arkadaşlar nerde? :))) Al sana dünyanın en derin endeksi, al sana trend... Bitmek bilmiyo bi türlü **... :)))[/quote]
Adamlar düşmeyen endeks yapmışlar ::: Gavur yapıyor tabi
[quote=padişah;332616]paraşütler ve iniş takımları hazır dursun.dng[/quote]
Hata katsayısını 300 puandan 2400 puana çıkarttım..:..::..:
[quote=unlimitted;332618]ben dowun %4,2 düştüğü geceye 190 kontrat long girmiştim asti. ve sebebi de saatin farkında olmamamdı...bilerek girmedim, son 1 dakikada kapayacaktım yani. :)))
ertesi gün GM'nin kurtarılma haberi gelmişti ve fdow %3,7'ydi.. pozu nasıl kapadığımı, kaçtan kapadığımı umursamadan sabah açılışında piyasa fiyatıyla kapatmıştım... GM mi kurtarıldı yoksa ben mi kurtarıldım bilmiyorum yani :..:
27,925 ortalamalı kapandım o longları...dibi yakaladığımın farkında olmadan...ha farkında olsam o ruh haliyle bişey değişir miydi bilmem...:)
ama günlük anlamda değil, dönem bazında diyorum. son 60 gününden resmen nefret ettim.
nef--ret![/quote]
hımmm
(92000-27,925)=64000 puan..Ortalama teminat 600 TL desen...Tutsan %1000 kazanç yaparmış..piramitler falan hariç..:..: evet kurtulmuşsun...dng.dng
[quote=adalı54;332622]Abdest almadın mı ne oldu gömün gitsin diyemiyoz patron[/quote]
o ne ola ki? bimde var mı?.dng.dng
[QUOTE=Strategist;332624]Derinlik arttıkça piyasalar trend yapmamaya başlar diyen arkadaşlar nerde? :))) Al sana dünyanın en derin endeksi, al sana trend... Bitmek bilmiyo bi türlü **... :)))[/QUOTE]
Stro patron az kaldı
Az daha yükselsin 11600 lere düzeltecekler onuda:)))
yine yapıştı kaldı bu
garantide numaralar başladı..