[quote=excali;217637]Kına yakma noktası söle. O daha zevkkli:::[/quote]
74 binde görüşürük eks.:::
Printable View
[quote=excali;217637]Kına yakma noktası söle. O daha zevkkli:::[/quote]
74 binde görüşürük eks.:::
[quote=fXci;217558]Vob Yorumsuz salt kanalİzasyonz
[IMG]http://i43.tinypic.com/e7b2ma.png[/IMG][/quote]
grafın günceli gayri direnç şu anlık 669xx yeresi unlumuted abeyime yorumlu yyld :::
emme ben zisteme uyuyorum gayri tut derse tutarım
[IMG]http://i43.tinypic.com/2nio1l.png[/IMG]
[quote=AMON RA;217654]Aşkolsun MEENNDİZ BEY ben yapmadımmı lonk ulan demedimmi tüm gazoz kapaklarını ortaya koymadımmı? Amon ra'nın boğalığı pistir demedimmi [B][COLOR=red]ne kadder çabuk unutulduk[/COLOR][/B]! :(:..:.brv[/quote]
çabuk dedi ya..
lem sabahtan beri yoksun ortalıkta iki görün de öyle kaybol barik. :..:
asti, şşşş asti, ben saa bu forumun alayı longa döndüğünde ilk etapta çok pis çullanırlar adamın üzerine dediydim reverse yaptım de gayri. üüüüwwwwwüwüüüüü
yeni tepe için yükseliyor, 67.5 geçilir büyük ihtimal... fakat bitiş çizgisine de epey yaklaştı longcular..
[quote=unlimitted;217663]çabuk dedi ya..
asti, şşşş asti, ben saa bu forumun alayı longa döndüğünde ilk etapta çok pis çullanırlar adamın üzerine dediydim reverse yaptım de gayri. üüüüwwwwwüwüüüüü[/quote]
üwwwww...GAp karı gittiği gibi şu an -300 puandayız **....üstelik şu an sisteme de tersim..valla suçum değil, patron çağırdı 20 dakıka kaybolduk...** sunuz piyasanın..üwww
kazananları teprik ederim:)))
[QUOTE=unlimitted;217663]çabuk dedi ya..
asti, şşşş asti, ben saa bu forumun alayı longa döndüğünde ilk etapta çok pis çullanırlar adamın üzerine dediydim reverse yaptım de gayri. üüüüwwwwwüwüüüüü[/QUOTE]
[QUOTE=halojen;217666]yeni tepe için yükseliyor, 67.5 geçilir büyük ihtimal... fakat bitiş çizgisine de epey yaklaştı longcular..[/QUOTE]
Hee misafirim geldi şööle göz ucuynan anca güncelledim MS'yi ammaaa Halojen'de şahit lonK dediğime! İnanmazsan ona sor! ::::..:
valla şortçulara kötü haber..
65,850den tipecek diyen parametrelerim, daha yolumuz var deyo..
yarın da + gap deyo.
yatırım tavsiyesi deeldir bizim piyasamızla uzaktan yakından alakası bile yoktur gayri...:::
APSD abaraydı keşke... nooliy lem sanki VOB bugün hizmete açıldı.
eks, 74 bin dediğimde güldün ya hani içinden.
74bine geldiğinde de ben gülecem :::
[quote=unlimitted;217676]valla şortçulara kötü haber..
yarın da + gap deyo.
yatırım tavsiyesi deeldir bizim piyasamızla uzaktan yakından alakası bile yoktur gayri...:::[/quote]
parametrelerini yirin:..:
[quote=unlimitted;217682]APSD abaraydı keşke... nooliy lem sanki VOB bugün hizmete açıldı.
eks, 74 bin dediğimde güldün ya hani içinden.
74bine geldiğinde de ben gülecem :::[/quote]
Gülmedim. Sen dersen %98 ihtimal vardır gözümde..+.
takas hoşuma gıtmıo yannız...du bakalım...
İyi akşamlar..+.
Ben nikeyaya gidiyom..
[quote=ATHLON;217686]takas hoşuma gıtmıo yannız...du bakalım...[/quote]
kapandın mı kapandın mı?
kapandım de ki cümlemi kurayım...
kapandım de hadi :::
bugünlük son yorum: majör parite ve emtia'lar ve bir de dax haftalık desteklerinden tepti görünüyor...yarına artı gap, ve bir 68 zorlaması bekliyorum.
oraya geldiğinde yine durum değerlendirmesi yaparım gazoz kapaklarım için...
bu yoruma bakıp da poz açacak/kapayacak adam beni mahkemeye verdiğinde hakime diyecek lafım şudur:kelin ilacı olsa başına sürer, gazoz kapaıynan oynamazdı. ::::::
[quote=AMON RA;217671]Hee misafirim geldi şööle göz ucuynan anca güncelledim MS'yi ammaaa Halojen'de şahit lonK dediğime! İnanmazsan ona sor! ::::..:[/quote]
evet şahidim, long bekleyenler azdı zati... ben,sen bir de strategist'i anımsıyorum ısrarla long diyen.. :)
anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/22-mart-gecesi-pozisyonunuz-t5467.html?t=5467[/url]
Yorum yok long devam
[quote=unlimitted;217692]kapandın mı kapandın mı?
kapandım de ki cümlemi kurayım...
kapandım de hadi :::
::::::[/quote]
ne münasebet:))
[quote=unlimitted;217676]valla şortçulara kötü haber..
yarın da + gap deyo.
yatırım tavsiyesi deeldir bizim piyasamızla uzaktan yakından alakası bile yoktur gayri...:::[/quote]
Yarın okarı gap diyan eeelemi....;)
iyi akşamlar arkadaşlar...
Cümleten iyi aksamlar
anca gelebildim ... sabahki shortlar 125 ten badem oldu geceye 750 den kısa girdim .. üvvüüvvvv :o:o:D:D:D
[QUOTE=trader38580;217694]anket
[url]http://www.voborsa.com/forum/22-mart-gecesi-pozisyonunuz-t5467.html?t=5467[/url][/QUOTE]
Hemşerim oyumu kullandım uzun ve müsterih olarak! :rolleyes:
[quote=EMEKDAR;217699]Yarın okarı gap diyan eeelemi....;)[/quote]
he posbıyıh
yokarı
[quote=ATHLON;217698]ne münasebet:))[/quote]
ula bugün bi adama bile diyemedim içimde kaldı gayri :::
eks kesin 66.250den şortladı 66.450'den stopladı ama yazmıyo ki foruma pozunu ben "pişman olacaksınnn :::" demeyeyim diye. :D
[QUOTE=EMEKDAR;217699]Yarın okarı gap diyan eeelemi....;)[/QUOTE]
Posbıyık senden ses çıkmadı pek bugün bu hafta izinliyim ağız tadıynan yazıyom yoksa nerde yazacam bööle! Yoksa ötükendemiydin dooru söyle!
[quote=unlimitted;217708]he posbıyıh
yokarı[/quote]
Kızı evlendirecekler,fakat kız bir türlü kabul etmiyor evlenmeyi...
Annesi sormuş kızım niçin istemiyorsun evlenmeyi...
Kız: Anne ne bileyim ben kız isem...;) :::
[quote=AMON RA;217713]Posbıyık senden ses çıkmadı pek bugün bu hafta izinliyim ağız tadıynan yazıyom yoksa nerde yazacam bööle! Yoksa ötükendemiydin dooru söyle![/quote]
bu AMAN RA nın da boğalıyı ne pismiş arkadaş yaww::::::.kom
ulem ben poz kapamayayım diye global palalar bile birleşiy..
8 pip olan spread'i çıkardılar 11 pipe.
kapanmıyom lem. aha da bak pozu açtığım noktaya taşıdım istopu da.
ekranı da kapadım.
ne haliniz varsa görün.
ya açtığım noktadan kapanıııııııııııııı
ya da TP noktasından.
seçin gayri. ikisi de komaz.. peeeelaa peeelaaa TP'mi vuramaz ki peeelaaa...kom
benim longlar gazoz kapaı ona göre.
masadakiler hakiki para deel. içine çamur doldurulmuş gazoz kapakları.
yannış olmasın. :)
herkeşe iyi aşkamlaaa
Forumun güzel insanları cümleten HAYIRLI AKŞAMLAR!
dowa bak vayyy ... dow kapanış tahminim .. 9999.33 kayda geçsin . üvvv
tıkandı dow .. az sonra geçirecem kafasına sopayı ..iyi seyredin .. vayyyy .. .:o:o
[quote=unlimitted;217711]ula bugün bi adama bile diyemedim içimde kaldı gayri :::
eks kesin 66.250den şortladı 66.450'den stopladı ama yazmıyo ki foruma pozunu ben "pişman olacaksınnn :::" demeyeyim diye. :D[/quote]
Kına masrafı çok olmasın diye yazmıyorum ,6. Unlu Mithat Paşa :::
Nasd** coştu yinem 2400 :)
Canada
INDEX VALUE CHANGE %CHANGE TIME
S&P/TSX COMPOSITE INDEX 11,957.77 9.79 0.08% 14:22
Mexico
MEXICO BOLSA INDEX 33,117.37 94.53 0.29% 14:02
Argentina
ARGENTINA MERVAL INDEX 2,407.05 25.95 1.09% 14:02
Brazil
BRAZIL BOVESPA INDEX 68,849.00 20.02 0.03% 14:22
Chile
CHILE STOCK MKT SELECT 3,767.02 2.33 0.06% 14:21
Venezuela
VENEZUELA STOCK MKT INDX 56,768.85 404.97 0.72% 13:32
Peru
PERU LIMA GENERAL INDEX 14,698.11 -33.86 -0.23% 14:07
Colombia
COLOMBIA COLCAP INDEX 1,414.10 -18.20 -1.27% 03/19
İyi akşamlar,
Bunlar açık olan borsalar.Bunlar dowun zirve yaptığını bilmiyorlar mı?Farkında değiller mi?.kom
Ama bizim borsamız herşeyin farkında .boks.
Kısacı olarak içmde çok kötü hisler mevcut,hayırlısı bakalım.
fxcim...haftalık analizim..4 hafta sonra çöküş şelale..şelale..hiiihhiihooohhoo
[img]http://ekibi.org/resim/rys/2010/201003/44vob.png[/img]
bir ay sonra çöküş bekliyorum..kan dehşet şelale..şelale...üüww..haziran kontrato...üüü[url]www..haftalık[/url] zaman analizime göre..58 hafta ralli bitti..15 hafta dağıtım..sürüyor..bir ay sonra 15 hafta over...
Efisim Çatalkaram,
Gündüzki soruların yanıtı..Akşam grafları beleş...Ama sen yinede ked pohsuz bir kafke ısmarlayın.. Slow ve Very Slow..(Lakin daha 1-2 aylıklar)
[IMG]http://i42.tinypic.com/2610x9f.jpg[/IMG]
[IMG]http://i41.tinypic.com/2rq0xo4.jpg[/IMG]
[QUOTE=Astatin;217756]Efisim Çatalkaram,
Gündüzki soruların yanıtı..Akşam grafları beleş...Ama sen yinede ked pohsuz bir kafke ısmarlayın.. Slow ve Very Slow..(Lakin daha 1-2 aylıklar)
[/QUOTE]
hastetomum nokta komum... daam söz saa yarın Türk kayfesi ısrmar edeceym..
şinci bendede 1600.... 1800 arası getiriye sahip 15 daks mevcut emme onların ilerki zamanlarda çuvallayacagından eminim gayri...
bena grafiksel anlamda mantıklı gelen mentalray
1300....1400 arası kazancı 59 trade etmiş 30 karlı 29 zararlı işlem adeti var gayri... 15 dekkalıklan işlem yapsam bunna yapardım... hetta yarışmaya 1800 luknen deelde bunnan girerim
[quote=fXci;217761]hastetomum nokta komum... daam söz saa yarın Türk kayfesi ısrmar edeceym..
şinci bendede 1600.... 1800 arası getiriye sahip 15 daks mevcut emme onların ilerki zamanlarda çuvallayacagından eminim gayri...
bena grafiksel anlamda mantıklı gelen mentalray
1300....1400 kazanclı 59 trade etmiş 30 karlı 29 zararlı işlem adeti var gayri... emma ben işlem yapsam bunna yapardım... hetta yarışmaya 1800 luknen deelde bunnan girerim[/quote]
yaw..yukarda yapıştırdıklarımda, sonucun en duyarlı olduğı iki değişkeni geniş bir aralıkta opt edince en iyi 200 sonuç içinde en kötü getiri %54 en iyi %78....ben de en iyi getiriliyi seçmedim zati...5 ve 60 dk dada stabil kalan değerleri seçtim...bunlar 1-2 aylık....9 ay 10 günü de benzer şekilde hatta %50 ort ile tamamlarsa Allah derim...benim için en önemli peşpeşe haşırt ve tek şseferde haşırtlar toplamı ki, yukarda daha düşük getirili olanda bu rasyolar daha iyi..neyse...artıkın bakacağız...
Fekat sanırım artık daha ilerisi için MATLAB şart...Misal; Mr. SARAYLI nın çizdiği fibo-sal HO ların herbirinin bir alttaki ile olan farkını toplatıp bir fonksiyon olarak çiziktirdinmi, bunun türevinin zifir olduğu yerler sana çok güzel şeyler diyebilir....MAC ile birlikte...
yannız olmuyı büyle ben bunaldım inceden..EW, Matlab falan..bu işin sonu hayır değil..bir loto tuttursak da yırtsak şu alemlerden...elimdeki sistemleri sokağa atmayan deşifre etmeyen ne olsun..üwww:D:D
[QUOTE=Astatin;217762]yaw..yukarda yapıştırdıklarımda, sonucun en duyarlı olduğı iki değişkeni geniş bir aralıkta opt edince en iyi 200 sonuç içinde en kötü getiri %54 en iyi %78....ben de en iyi getiriliyi seçmedim zati...5 ve 60 dk dada stabil kalan değerleri seçtim...bunlar 1-2 aylık....9 ay 10 günü de benzer şekilde hatta %50 ort ile tamamlarsa Allah derim...benim için en önemli peşpeşe haşırt ve tek şseferde haşırtlar toplamı ki, yukarda daha düşük getirili olanda bu rasyolar daha iyi..neyse...artıkın bakacağız...
Fekat sanırım artık daha ilerisi için MATLAB şart...Misal; Mr. SARAYLI nın çizdiği fibo-sal HO ların herbirinin bir alttaki ile olan farkını toplatıp bir fonksiyon olarak çiziktirdinmi, bunun türevinin zifir olduğu yerler sana çok güzel şeyler diyebilir....MAC ile birlikte...
yannız olmuyı büyle ben bunaldım inceden..EW, Matlab falan..bu işin sonu hayır değil..bir loto tuttursak da yırtsak şu alemlerden...elimdeki sistemleri sokağa atmayan deşifre etmeyen ne olsun..üwww:D:D[/QUOTE]
testleri manuel yapmadıkça,bire bir başında olmadan yapıyorsan(özellike smilasyonlar) inan en kralı olsun sonuçlar faydadan çok zarar sağlar....
ufak bir hatırlatma olsun istedim....:)