-
[quote=unlimitted;209421]"türkiyeden 1 kişiyi gönderme yetkisi verdik sana" deseler, göndereceğim adamdır.[/quote]
[quote=unlimitted;209426]bahsettiğim gönderme isteği, politika dışı bir istek.
mesela 2.si ibrahim tatlıses olurdu.[/quote]
[quote=unlimitted;209448]ben de fişlemek nasıl bişey diye merak ediyordum.
demek böyle bişeymiş.:)
isim/kategori.
hmm.
ben de hep "sizin gibiler" gibi olabilmek istemişimdir...:)
"sizin gibiler" kısmına da bi fiş rica edeyim?...
demokratikleşme mevzusuna gelince. bak bu konuda ben de fazla konuşmak istemiyorum. :)
son söz: doğru tektir. yanlış, bin şekle girer!..
selametle...[/quote]
fişleme derken? ben mi fişliyom kim kimi fişliyo anlamadım ehu:..:
-
-
62400 mü yoğ, yoğ isem 650 mi,.....
-
[quote=juliano;209458]fişleme derken? ben mi fişliyom kim kimi fişliyo anlamadım ehu:..:[/quote]
Unlimitted: elektrikçi,
Topik'in fişlerini prizlerini tamir edecekmiş. Onu diyo..:..:
-
[quote=juliano;209458]fişleme derken? ben mi fişliyom kim kimi fişliyo anlamadım ehu:..:[/quote]
sevgili kardeşim, benim yazdığım "politika ile alakası yoktur" cümlesini anlayamamışsın. (iyimser olarak bakmayı tercih ettiğim için anlayamamışsın dedim)
fişlemeyi ben değil sen yaptın.
ben iki kişiyi göndereceğimi söyledim, isim verdim.
sen kategorize ediverdin hemen.
isim: Bülent Arınç kategori: [COLOR=red]AKP'li.[/COLOR]
isim:İbrahim tatlıses kategor:[COLOR=red]kürt.[/COLOR]
ben 10 tane daha isim saysam, hepsini fişlersin sen eminim.
aslında mesela bi Deniz Baykal desem mi, nasıl (yontarak) kategorize edeceğini acayip merak ettim. gönderilecekler içinde olduğunda sizin bakışınızla ne sıfata bürünecek mesela. :..::..::..:
bu konu ile ilgili son mesajımdır. bu kadar açık, net, sade, tane tane olan bir mesajı dahi anlayamayıp da cevap olarak az önceki alıntı türünden mesnetsiz bir mesaj atan herhangi bir kimseye cevap vermeyi uygun bulmazsam alınmayın lütfen. :)
-
benim lap top, alış veya satış geldimi, ses yapıyor, o yüzden cisteme pek bakmıyorum, uğulduyor,
-
melaba, kola var mı...üwww
-
[quote=fXci;154564]ben 60 dakkalıga uyuyorum ondan longum
emme uzun zamandır 5 dakkalık sibobu vermeyordum buyruns
[IMG]http://i46.tinypic.com/yfmkm.png[/IMG][/quote]
[quote=neremy;209454]abi önceki verdiğin 5dakikalıkmı bu?[/quote]
yeap eski zeyans odasında 24.02.10, 13:08 zamanında attıımm 5 dakkalık
alttaki olan yani
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=205086&postcount=154564[/url]
[quote=fXci;209456]
Zozo abey benim 5 dakkalık sipop seninkine azcık yaklaşmış
Sibop sistems
60 ve 5 dakka
yoyo sd
[IMG]http://i47.tinypic.com/303imo5.png[/IMG]
[/quote]
-
[quote=unlimitted;209468]sevgili kardeşim, benim yazdığım "politika ile alakası yoktur" cümlesini anlayamamışsın. (iyimser olarak bakmayı tercih ettiğim için anlayamamışsın dedim)
fişlemeyi ben değil sen yaptın.
ben iki kişiyi göndereceğimi söyledim, isim verdim.
sen kategorize ediverdin hemen.
isim: Bülent Arınç kategori: [COLOR=red]AKP'li.[/COLOR]
isim:İbrahim tatlıses kategor:[COLOR=red]kürt.[/COLOR]
ben 10 tane daha isim saysam, hepsini fişlersin sen eminim.
aslında mesela bi [COLOR=red]Deniz Baykal[/COLOR] desem mi, nasıl (yontarak) kategorize edeceğini acayip merak ettim. gönderilecekler içinde olduğunda sizin bakışınızla ne sıfata bürünecek mesela. :..::..::..:
bu konu ile ilgili son mesajımdır. bu kadar açık, net, sade, tane tane olan bir mesajı dahi anlayamayıp da cevap olarak az önceki alıntı türünden mesnetsiz bir mesaj atan herhangi bir kimseye cevap vermeyi uygun bulmazsam alınmayın lütfen. :)[/quote]
valla şimdi ne diyeyim kesin şöle bişi derdim "solcu değilsin sağcı değilsin kürt değilsin laz değilsin kesin sen faşosun ağam" derdim. hem ne kızıyon ki muhabbet ediyoduk:)
-
makas 600 puvan, teorik 200 puvan, yani adam bizi yuvarlak 500 puvan aşağıdan cortlatıyor,.....
-
[quote=Astatin;209475]melaba, kola var mı...üwww[/quote]
SEYYAH kılıklı, Astatin baskısı var loo.brv
-
sevgili yavuzhan ve sevgili seyyah hoşgelmiş..