Şeytan bunlar be ya ..dng
Printable View
Şeytan bunlar be ya ..dng
275 onemlı..
Son derece ahlaksız iğrençlik derecesinde terbiyesiz fütursuzca bir o kadar patavatsız bir düşüş istiyorum VOB dada, DJI dede, SPX dede..alayında yani..%2 yeter..başlangıç için
kısa devam.....
[quote=larossıan;104966]şeytan bunlar be ya ..dng[/quote]
who are they?do you believe şeytan or any other ınstruments ın vob ?Vay be büyük yazılar küçülüyor kendi kendine.Süper sistem.:D:D
şelale hanım kapıdan içiriye bir adım girdi...bence...
nihayet ortalamalara yaklaştık..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2premb9.gif[/IMG]
No işlem no ralli yes şelale..dng.heyk.dng:DÖnümde sabah hepsi mavi gözüken imkb30 lar hepsi nerdeyse kırmızı olmuş peh.Pazartesi anya mı konyamı gösterecekler.
kısaları kapattım..300 den flatim...575 puan bana yeter..
17.04.2009 16:40:00 hatırlatma- abd'de michigan tüketici güven endeksi açıklanacak
[quote=TIFIL;104971]şelale hanım kapıdan içiriye bir adım girdi...bence...[/quote]
36800 altına sarkarsak iyi bir realize başladı denebilir..
bugun calkanti devam :)
[quote=assassin;104977]bugun calkanti devam :)[/quote]
sen birazdan son 15 dakikayı gör.
bakalım bugün de yapacaklar mı.
3 gündür talaş ediyorlar milleti bi yukarı bi aşağı ile![IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
Bukalemunmuyum neyim.Durunca yapışıyorum pozisyona.Alsat yapınca da elimi değdirsem 10 000 işlem yapıyor akşama kadar.Alsat ruhumu bıraktım.
275 kırılmassa tepkı dususu olur gıbı duruyo
Aha isc düştü.Garan sen de kçum hadi.Aha size long short yazıp bunaltmıyorum.Sürekli short artık.Boğa etimi olur kanımı bilmem.
Uzun çubuk gelecek birazdan.Var birşeyler.Aşağı olacak.
fdow dakı hacım vade sonu bahanesıyle dıye fır fır dönuyo
dowmu sürükler nasdaqmı, benim kişisel tecrübem nasdaqın haklı çıktığı zamanlar daha fazla gibi.
birde geceye pozları yazmaya başlayalım ilk olarak ben şu anki dinamiklerle sisteme uyacağım gibi. yani kısaya devam.
[quote=traderx;104984]dowmu sürükler nasdaqmı, benim kişisel tecrübem nasdaqın haklı çıktığı zamanlar daha fazla gibi.[/quote]
burası 37200 altında kapatsın...gerisi önemli değil..olay bitmiş olur..
sistem al verdi....sıkıyorsa uzun gir şimdi..boşver ben flatim..
öylede istinyedende bir sinyal gelmediki devamı haftaya dedi resmen.
[quote=Astatin;104985]burası 37200 altında kapatsın...gerisi önemli değil..olay bitmiş olur..[/quote]
Kapatırsa bitecekte biraz zor be Asti ptesiye sakla iştahını.:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104979]Bukalemunmuyum neyim.Durunca yapışıyorum pozisyona.Alsat yapınca da elimi değdirsem 10 000 işlem yapıyor akşama kadar.Alsat ruhumu bıraktım.[/QUOTE]
kesilen takas payı çokmuydu ?
düşük komisyon yokmu yani komisyon düşük olsada takas payından dengeleniyor
[quote=Larossıan;104988]Kapatırsa bitecekte biraz zor be Asti ptesiye sakla iştahını.:D[/quote]
ptesi kesin olcaksa sorun değil..de :)
bu gece dow açısından belirsiz...
ben kısa girecegim.....
vursunlar dowa şöyle yüzde 3-4......diyecegim ama
çoşkuda verebilirler... sakat gece......
yinede kısa.....
[quote=mbm;104991]bu gece dow açısından belirsiz...
ben kısa girecegim.....
vursunlar dowa şöyle yüzde 3-4......diyecegim ama
çoşkuda verebilirler... sakat gece......
yinede kısa.....[/quote]
ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet :) iç anadolu yeresinde olanlar bilir.... :)
fdow un çıkışlarına tepki veremiyoruz, kısa devam...
[QUOTE=Astatin;104992]ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet :) iç anadolu yeresinde olanlar bilir.... :)[/QUOTE]
senin genel kültürüne hayranım astatin.. bilmediğin yok ya......brv.brv
geceye kısa......herkese iyi tatiller......
geceye haftaya her yere kısa devam:)
iyi tatiller, bol güneşler kendinize iyi bakın.
geceye kısa... DJ %2 eksi olsun..VOB ptesi -500 açılıp -1500 kapasın...bir milyon çicek açsın
[quote=Astatin;104992]ver küsküyü ver küsküyü bitsin bu gurbet :) iç anadolu yeresinde olanlar bilir.... :)[/quote]
önce küskü ver yetmesse ver odunu ver:)
kısa olmak makul fdow bugunku cıkısın acsını pazartesı sabah cıkaracaktır dıye umuyorum...
iyi tatiller
Hafata sonuna kısa hadi hayırlısı ne tarafa kopacak bakalım
[quote=mbm;104994]senin genel kültürüne hayranım astatin.. bilmediğin yok ya......brv.brv[/quote]
Askerlik yeresi, iç anadolu yeresiydi mbm ondan....:)
cümleten iyi haftasonları
37300 den longladım..sisteme uyasım geldi...uzun akıl karı değil görünüyor ama bakalım...gap yerim en fazla..
[B][COLOR=red]Senaryo :[/COLOR] 8 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Aşağı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Yatay [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumsuz [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR]
a.[/B] Yeni ayılar, temkinli alan eski ayılara agresif satıyorlar, ve/veya
[B]b.[/B] Eski boğalar, temkinli alan yeni boğalara agresif satarak pozisyon kapatıyorlar*, ve/veya
[B]c.[/B] Yeni ayıların, temkinli alan yeni boğalara agresif satışları (APS’nı artırır); eski boğaların, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatmasıyla* (APS’nı azaltır) dengeleniyor
(fiyatlar yavaş yavaş düşer)
iyi aksamlar arkadaslar herkese