[quote=EMEKDAR;276547]Allah fakire eşeğini kaybettirip,sonra buldurup sevindirirmiş...bulacağımızda garanti değil...üüü[/quote]
üstad biz eşeği bulduk bulmasınada bu eşek bizim eşşekmi onu bilemedim bu biraz amerikan eşşeğine benziyor.kom
Printable View
[quote=EMEKDAR;276547]Allah fakire eşeğini kaybettirip,sonra buldurup sevindirirmiş...bulacağımızda garanti değil...üüü[/quote]
üstad biz eşeği bulduk bulmasınada bu eşek bizim eşşekmi onu bilemedim bu biraz amerikan eşşeğine benziyor.kom
Niye veriyorlar ki dowa?? Ne oldu?
Yoksa ameriklere mali kural mı geliyor??
:)
[quote=KIZILAGA;276553]Niye veriyorlar ki dowa?? Ne oldu?
Yoksa ameriklere mali kural mı geliyor??
:)[/quote]
Yok öyle değil,maliye bakanları gaetner...ekimde meclisde oylanmayabilir demiş..
Birazdan yok hulem,nerden çıkardınız hep üroytörsün saçmalaması,ben öyle bişe demedim...
ZATENDE BEN HEÇ DEMEM...FELAN DERLER YUKARI GİDER...:::
[quote=jelibon;276540]1211 geçerse 1218 olur dikkat et.
[B]bilmediğin şeylere karışma.[/B]
Ayrıca bugün geçmeyecek merak etme.
Aşağıdan al.[/quote]
Halen başkalarıyla mı uğraşıyon? Ne diyim sana??Başkaları yanlış fikir beyan edemez mi?:mad:
Motor su kaynattı, ancak kendime gelebildim..:)
[QUOTE=excali;276556]Halen başkalarıyla mı uğraşıyon? Ne diyim sana??Başkaları yanlış fikir beyan edemez mi?:mad:
Motor su kaynattı, ancak kendime gelebildim..:)[/QUOTE]
Başkaları değil o, Kayahan o ya.:..:
50000 puan yemiş adam o.
uğraşmayım napayım.
bu dow bugün 10468 altı kapatmazsa bernankenin ölüsünü göreyim
[quote=jelibon;276557]Başkaları değil o, Kayahan o ya.:..:
50000 puan yemiş adam o.
uğraşmayım napayım.[/quote]
Sen olmadığına göre, başkası. Boşu boşuna ceza alıyorsun sonra..:mad:
Sonra biz de puan yediğimizde bizle de dalga geçmeyesin..
Sinirlendiğinde başka bir uğraş bul bence..(Hayal gücünü geniş tut, ama foruma yansıtma):rolleyes:
Okeeyyy???.boks..boks..boks.
[QUOTE=excali;276560]Sen olmadığına göre, başkası. Boşu boşuna ceza alıyorsun sonra..:mad:
Sonra biz de puan yediğimizde bizle de dalga geçmeyesin..
Sinirlendiğinde başka bir uğraş bul bence..(Hayal gücünü geniş tut, ama foruma yansıtma):rolleyes:
Okeeyyy???.boks..boks..boks.[/QUOTE]
Okey dostum,
topic açtım beklerim.
Jelibon.
[quote=omaha;276558]bu dow bugün 10468 altı kapatmazsa bernankenin ölüsünü göreyim[/quote]
Bende gaetnerin....peki ya vobdelioğlan 73600 altında kapatmazsa kimin şeyini şeyedecez...:::
[quote=jelibon;276561]Okey dostum,
topic açtım beklerim.
Jelibon.[/quote]
Linki ver bari. Nerde?? Sıcaktan gözlerim görmüyo?? Buharların arasından göremiyorum...dng.dng
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5684&p=276559#post276559[/url]
Nasıl bir düzen anlayın işte.
Vob kapanmadan düşmüyor, kapanınca düşüyor.
Allahtan ilk açılış 3-5 günün atındada (1113) anlıyoruz devamı gelecek.
Jelibon.