Huge küskü on the way...
Eski bir gavur sözü derki;
if there are no şort position, PALAs Küskü takes an attack position
Printable View
Huge küskü on the way...
Eski bir gavur sözü derki;
if there are no şort position, PALAs Küskü takes an attack position
[quote=Astatin;217580]patron valla benim demek istediğim bu şekil yaklaşım değildi..amma madem bu kadar kötü perf çıkıyor, al ile sat ın koşullarının yerini değiştir.kom.kom.kom[/quote]
Sen şu vobmatris'deki olayı diyon sanırım anladım da geyik yapıyorum... :)
Bu arada ne oldu o siteye yaw? Hiç güncellenmiyor... Öğretici oluyordu...
[quote=Strategist;217585]Sen şu vobmatris'deki olayı diyon sanırım anladım da geyik yapıyorum... :)
Bu arada ne oldu o siteye yaw? Hiç güncellenmiyor... Öğretici oluyordu...[/quote]
bilmiyom valla...ihale üstüme kaldıydı ama no relationship
[quote=Astatin;217583]neeeeeeeee..hiç üstüme alınmıyorum valla...üstüne çıktı o fiyatın biz dalgamızı geçtik..olay kapandı:D:D biz düşmeyecek dedik mi? yooo...dimi stro:..::..::..:[/quote]
ben de çıkmayacak demedim. direncidir dedim. (zira daima bir B planı bunun için gereklidir eheuhue)
pozu diyorooooom size ithaf ettim diyoroooooom alooowww...
kimse de kafamdakinin aksine poz değiştirmedi ki kardeşim özlü sözüm olan "pişman olacaksınnnnnn :::" cümlemi kurayım.
mesela bugün birisi deseydi ki "65,900den long cover. veya 66,000'dan şort" direkt kurulacak cümlem hazırdı! ::::::
hala hazır... :D
[quote=Astatin;217586]bilmiyom valla...ihale üstüme kaldıydı ama no relationship[/quote]
Öyle sitelere ihtiyaç var... Site olmasa da kitap mitap da olur.. Şu sistem işiyle ilgili hiç doğru dürüst kaynak yok... Hazıra konmak istemeyen, oturup araştıracağım diyen adam için bile doğru dürüst kaynak yok...
Misal aldım Tushar Chande'nin bir kitabını, bu işte en duyulmuş adamlardan biri o bari birşey anlatıyordur diye, o da başladı hareketli ortalama kesişimi anlatmaya... :mad:
eee şinci kısa kim var.. ben tabi ki ben birtanem mi sadece?
[quote=unlimitted;217587][COLOR=red]ben de çıkmayacak demedim. direncidir dedim[/COLOR]. (zira daima bir B planı bunun için gereklidir eheuhue)
pozu diyorooooom size ithaf ettim diyoroooooom alooowww...
kimse de kafamdakinin aksine poz değiştirmedi ki kardeşim özlü sözüm olan "pişman olacaksınnnnnn :::" cümlemi kurayım.
mesela bugün birisi deseydi ki "65,900den long cover. veya 66,000'dan şort" direkt kurulacak cümlem hazırdı! ::::::
hala hazır... :D[/quote]
heee..ama biz limit çıkmayacak dedi diye çevirdik onu..oldu bitti..tıp attım kilidi dereye
şş Efiksim çatalkaram çingenem sıvı oksijen çeviricim çift periyotlum cam maskelim,
Sibop ala geçti annadık da mentalray ne durumda
bende varım :)
[quote=Astatin;217589]eee şinci kısa kim var.. ben tabi ki ben birtanem mi sadece?[/quote]
ben saa diyim, forumcek üstüne [B]ilk etapta[/B] çullandıkları adamı fena benzetiyo bu forum.
ayrışmalar başlarsa bilemem de. tek şort sensen, yapılacak tek şey var.
kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaççççç!! :D:D
hulem GBP/CHF.
bu yaptığını unutma. senden çok pis bi alacağım var artık...! :cool:
bböğğğğyykkkk, ööörrgghhhhhh, Astatin Class-Sick (klas hastalık manasında..yannış anlaşılmasın:)..hala şort...habire veri güncelle felan da yapıyorum zbotriks kurbanı olmayam diye amma şort turiii valla
[QUOTE=fXci;217576]löngınşayne[/QUOTE]
Patron longa kaçtan geçti
Selçuklu taktiği yapayım,
bugün VOB dan zarar edersem, acaip küserim aha yazdım buraya...
selçuklu nerde yaww
uzun dewam...
[quote=cozbek83;217592]bende varım :)[/quote]
[quote=unlimitted;217595]ben saa diyim, forumcek üstüne [B]ilk etapta[/B] çullandıkları adamı fena benzetiyo bu forum.
ayrışmalar başlarsa bilemem de. tek şort sensen, yapılacak tek şey var.
kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaççççç!! :D:D
hulem GBP/CHF.
bu yaptığını unutma. senden çok pis bi alacağım var artık...! :cool:[/quote]
Kartal abi, şu balık mıdır nedir, hasta ediyo beni bi gıdıklasan şunu diyorum gagasal bir şekille:D
Geceye long devam... Şimdiden söyleyeyim de, ankete yok o önce bastı yok bu sonra bastı olmasın... Her gün gece pozisyonunu en erken açıklayan benim... Gap'lerle en çok çarpılan da benim... Bir saniye yaw... Arada bir bağlantı olmasın.... üvvvvvvvv...
[URL="http://xs.to/share-563B_4BA77CF6.html]"][url=http://xs.to/share-563B_4BA77CF6.html][/URL][img]http://xs.to/image-563B_4BA77CF6.jpg[/img][/url]
Herkese bol kazançlar 66425 drenç var.
66900 üzerinde gecelik kapanış yapması durumunda 70000 hedefler.
[quote=Astatin;217601]Kartal abi, şu balık mıdır nedir, hasta ediyo beni bi gıdıklasan şunu diyorum gagasal bir şekille:D[/quote]
sen bi yaklaşsana şurda lüfer var bak.
az daha yakından bak gel bak şurda. :D
Melaba Ben Aç Tavuk;
- Cuma günki DJ artısı üstüne bugünkü artısı var ama biz eksideyiz deyip avunsam sesimi duyarmısınız..üwwwww
Üstteki gırmızı çizih kırılırsa short'da ısrar etmezdim...
Tom yine başını aldı gitti...cızzıglardan atlaya atlaya...
Cızgı oyununu çok seviyy...
Hoplaya hoplaya gidip,dizine dursun ham çökelek...tam çökerek gel....:::
o düçe'nin karşı ayağı tegebe değilse ben de bu işi bilmiyom.
ben bu işi bilmiyom. bilsem gazoz kapaıynan oynamazdım. .kom
ama benim bilmemem karşı ayak olmadığını kanıtlar mı? hayır. .kom.kom
[QUOTE=oguzhan;217597]Patron longa kaçtan geçti[/QUOTE]
66125 den gayri
[quote=unlimitted;217560]şşş eks,
nooldiiiiiiii nnoooldiiiiiiiiii
kına elinde mi kaldiiiiiiiiiii
kına elinde mi kaldiiiiiiiiiii.kom.kom[/quote]
Avrupa- Japonya konsorsiyum kınaları istopuylan elimde kaldı. Ne etsem ki?.boks.
[quote=Astatin;217596]bböğğğğyykkkk, ööörrgghhhhhh, Astatin Class-Sick (klas hastalık manasında..yannış anlaşılmasın:)..hala şort...habire veri güncelle felan da yapıyorum zbotriks kurbanı olmayam diye amma şort turiii valla[/quote]
Hadi Astet, naz yapma , gidiyoruz hep beraber. Come.
Hem bak üwrençgth Ema 112 de gırıldı. :..:
[QUOTE=Astatin;217591]şş Efiksim çatalkaram çingenem sıvı oksijen çeviricim çift periyotlum cam maskelim,
Sibop ala geçti annadık da mentalray ne durumda[/QUOTE]
saat 14.15 de 66125 den lönk olmuş astet
tesadüfe bak benim sibopla aynı kademeden long yapmışlar ::: emme zamanlar farklı tabeykü
Onu dokuzu bilmem... Bugünün en düşüğü önümüzdeki 233 yıl içinde görülmeyecek bence... Hayatımın sonuna dek long devam....
Doktor bey? Hayır doktor bey, ilaçlarımı almadım bugün... Ne... O uzun kollu gömleği giymek istemiyorum... Hayır... Hayır...
naz etme lem dolar tele.
1,53xx'li rakamlara bekliyoruz seni. hade bakam.
global pala'ya bi yumruk daha çakma zamanıdır :::
onu da çakıp kaçmak lazım ama çok sinirleniyo sonra :D
[QUOTE=Strategist;217621]Onu dokuzu bilmem... Bugünün en düşüğü önümüzdeki 233 yıl içinde görülmeyecek bence... Hayatımın sonuna dek long devam....
Doktor bey? Hayır doktor bey, ilaçlarımı almadım bugün... Ne... O uzun kollu gömleği giymek istemiyorum... Hayır... Hayır...[/QUOTE]
abi 233 yıl dedinde dün benim hdd ki sıkıştırayım dedim ... sıkıştırma başladıktan sonra kalan süre kısmında 45568 gün 14 saat kaldı yazıyordu ::: :::
YYLD
Sazan 66.475'den histematik biçimde longların yarısını satar.
DL seviyem 66.475. (Ögle ve sonrası hareketlerle oluşmuş olan) ve vuruldu.
[QUOTE=fXci;217625]abi 233 yıl dedinde dün benim hdd ki sıkıştırayım dedim ... sıkıştırma başladıktan sonra kalan süre kısmında 45568 gün 14 saat kaldı yazıyordu ::: :::
YYLD[/QUOTE]
taabiki sıkıştırma işlemi şu an devam etmeyor ::: .heyk
[quote=fXci;217625]abi 233 yıl dedinde dün benim hdd ki sıkıştırayım dedim ... sıkıştırma başladıktan sonra kalan süre kısmında 45568 gün 14 saat kaldı yazıyordu ::: :::
YYLD[/quote]
yaw birisi de yorum yaparak long devam etsin ne var ki.
hep ben yorum yapıp devam ediyorum çok yalnız hissediyorum kendimi böyle...:)
gazoz kapakları feci artıya geçti :D
şş eks , gazoz kapakları kavır noktası söyliyim miii
pişman olacaksın dediğim için pişman oldum de pişman oldum de ::::::
[quote=unlimitted;217634]yaw birisi de yorum yaparak long devam etsin ne var ki.
hep ben yorum yapıp devam ediyorum çok yalnız hissediyorum kendimi böyle...:) ::::::[/quote]
Lem zabahtan beri demediğim kalmadı long devam long devam diye... Dünyanın sayılı sistemleri short'dayken hemi de... :)
[quote=unlimitted;217634]yaw birisi de yorum yaparak long devam etsin ne var ki.
pişman olacaksın dediğim için pişman oldum de pişman oldum de ::::::[/quote]
Kına yakma noktası söle. O daha zevkkli:::
[quote=unlimitted;217634]
şş eks , gazoz kapakları kavır noktası söyliyim miii ::::::[/quote]
Benim long cover noktamı verdim: Yıl 2243.... :..:
[quote=Strategist;217639]Benim long cover noktamı verdim: Yıl 2243.... :..:[/quote]
Abi ,
uzun yaşamanın sırlarını da keşfetmişsindir, umarım..
17.00 zonrasıda YYLD
[quote=Strategist;217636]Lem zabahtan beri demediğim kalmadı long devam long devam diye... Dünyanın sayılı sistemleri short'dayken hemi de... :)[/quote]
ben [B]longa tek devam ediyorum[/B] anlamında söylemedim stro
yorum yaparak long devam diyen bi benim dedim.herkes yyld diyo. .kom
yanlış olmasın.
yoksa baş long athlon zati. gerçi zamanlama hatası yaptığını "pişman olacaksınnn ::::::" cümlesiyle belirtmiştim emme, sağlık ossun gayrı. :::
[QUOTE=unlimitted;217634]yaw birisi de yorum yaparak long devam etsin ne var ki.
pişman olacaksın dediğim için pişman oldum de pişman oldum de ::::::[/QUOTE]
Aşkolsun MEENNDİZ BEY ben yapmadımmı lonk ulan demedimmi tüm gazoz kapaklarını ortaya koymadımmı? Amon ra'nın boğalığı pistir demedimmi ne kadder çabuk unutulduk! :(:..:.brv
[quote=unlimitted;217649]ben [B]longa tek devam ediyorum[/B] anlamında söylemedim stro
yorum yaparak long devam diyen bi benim dedim.herkes yyld diyo. .kom
yanlış olmasın.
yoksa baş long athlon zati. gerçi zamanlama hatası yaptığını "pişman olacaksınnn ::::::" cümlesiyle belirtmiştim emme, sağlık ossun gayrı. :::[/quote]
o pozun üstünü sabah geple alsaydı neler olurdu bilio musun...deerdi be adaşım...
ama doorudur...zamanlama da şık bi hata oldu...:))