3/5 short 64350 maliyet
yunanistan avrupada iç sorun olacak...imf kurtaracak.. o daha büyük sorun olacak...
brezilya sorun olacak..
o sorun olacak bu sorun olacak...
sorunlar cok olacak..
Printable View
3/5 short 64350 maliyet
yunanistan avrupada iç sorun olacak...imf kurtaracak.. o daha büyük sorun olacak...
brezilya sorun olacak..
sorunlar cok olacak..
[quote=belhal;210306]Jani dedim dün yukarı gap yapacaklar diye şimdiden diyim pteside aşağı yapacaklar ona göre.[/quote]
ben kayıptan sonra hemen mala giremem....
pazartesi kıyım ücün dax kızıda en tepeden kapattırması ilazım....saat 7 den sonra şelale....
[quote=eksper;210299]bugün itliğini yapmak zorundaydı ve en tepeden kapamak zorundaydı yaptı ...eferim lem pala...pazartesi ne etcen görecegiz....ha ha ha keriz....[/quote]
ha ha ha...sana bayılıyorum...
[QUOTE=jani;210325]ha ha ha...sana bayılıyorum...[/QUOTE]
yalnız kuzum bugün bile bile lades dedik...cok netti.....görmemize rağmen nasılsa kardayım düşüncesi günlük zarara yol actı....4 günlük karımı aldı şerefsiz.....
ama hala vakit var... bu sırada spotta mallar bosaltılacak...altın alınacak...dolar alınacak..likit kalınacak.. krizde para altındır altın paradır...
düzeltmelerde ve sinyallerde azar azar kontrat sayıları artırılmaya baslanacak...
ilk sebepsiz düşüşten sonra full shortlanacak
yeniyim, bariz bir yanlışım varsa düzeltin lütfen
[quote=bubico;210079]veri iyi gelse ne kadar ileri götürür ,ne kadar iyi gelebilir..ki iyi gelecektir(beklenen)
yunanistan? kadınlar yapıları gereği birbiri ile anlaşamaz... olmaz o iş
63450 civarı küçülüp 64500 civarı büyümek bana mantıklı geliyor[/quote]
[quote=bubico;210093]bugün , haftaya ya da en geç bi sonraki hafta şelale üzerimizden(63000..64500 aralığı) akacaktır... 1000 puan için ..terste kalmak.. en kötüsü bu..
sabır ve para[/quote]
[quote=bubico;210051]kuzu bile kendinden süphe etmeye baslamışsa zaman yakın demektir,salı sinyal, perşembe hareket[/quote]
[quote=bubico;210320]3/5 short 64350 maliyet
brezilya sorun olacak..
sorunlar cok olacak..[/quote]
bunlarda bugunkü düşüncelerim ... eklemeyi öğrenmem vakit aldı...çaylak olarak benden simdillik bu kadar..
Jani, bende seni analiz ettim. Belki işine yarar.
Sen niye iyi tradersın biliyormusun? Bilindiklerin dışında. (makro falan filan değil onlar bilinenler)
1. Hep senaryon var.
2. Terste kaldığın oluyor belli bir süre o pozisyonunda sonucunda kar oluyor. Az da olsada. Çoğunluk bunu beceremiyor. Beceremiyor üstüne 2 kere daha terste kalıyor.
3. Düz pozisyonda olduğunda zaten iyi kar yazıyonda, O arada sırada terste kaldıkların olmasa ortalığı parçalarsın.
Sevgiler.
Jelibon.
ulamlar ben olmadan hepiniz soyulursunuz, herkesin bir yanı eksik kambersiz düğünmü olur,..............
[quote=eksper;210324]pazartesi kıyım ücün dax kızıda en tepeden kapattırması ilazım....saat 7 den sonra şelale....[/quote]
ulam exsper nerede bu adam diyordum, dün teşekkürünü gördüm rahatladım lo,......
hekez akıllı olsum ulamlar, daha var, hepinizi corta ben sokacam zamanı gelince, izninizle guzu ve boz,............boş yere mi harman olduk,...........
akıllı olun akıllı,