Burda gunluk pasta atabilecek var mı?
Printable View
Burda gunluk pasta atabilecek var mı?
[quote=KIZILAGA;276532]Burda gunluk pasta atabilecek var mı?[/quote]
Avatardakini süs üçünmi gezdiriyosun,yapsın sana istediğin kimin pasta..
ordi kardeşin pastası güzel oluyor,laf aramızda...
[quote=EMEKDAR;276530]Tomun erken salınması hayra alamet değildir ve yukarda gap var..
Ama kalsın gap dersen,inşallah derim..[/quote]
abim, onlar hurafe, inanma derim...ama tabi ki hersey mumkun...dow'un %3 dusmesi mumkun degil mi?..pek tabi ki mumkun..e peki bizim buna cevabimiz ne olur tam referandum uzeri?....
ben simdilik kactim, tekrar iyi aksamlar...
[quote=KIZILAGA;276532]Burda gunluk pasta atabilecek var mı?[/quote]
abi belki daytrader topiginde atan vardir...
[quote=EMEKDAR;276531]AGAM hoş gedin diyecektim,ama benim repliği,caretta kapmış...
Urusyada durumlar nasıl diye başlayım...:)))[/quote]
Hoş bulduk ustadım +.
Uruslar,yukraynalılar,grekler..amma kardeşim Lubnanlıları tanıdım ben bu sene..Gozlerim fer oldu..Lübnanlıda lübnanlı artık :)
Beyruta beton atmaya gidicem ama bilmiyorum oraları..Bende marmarise takılıcam ekimde.lelele
Hele referandumu hayırlısıyla atlatalim...
altın 1212.90 tam gaz sellllllllllllllllllllllllllllllllllll :dü::dü:
[QUOTE=kayahan;276538]altın 1212.90 tam gaz sellllllllllllllllllllllllllllllllllll :dü::dü:[/QUOTE]
1211 geçerse 1218 olur dikkat et.
bilmediğin şeylere karışma.
Ayrıca bugün geçmeyecek merak etme.
Aşağıdan al.
abd 10 yıllıklar 2.85 uzatmışlar..Millet nakite donuyor,adamlarda euro hisse ugraşiyor..
Betonun babası deflasyon başladı :)
Avatardaki hatun gençlik aşkım EMEKDAR,REAGAN zamanından kalma..onun pastası yenmez artık :)
ofofof haftaya ayu bayramı var 75950 den tekrar aranızdayım
10500 altı kapanışta ayulara 1200 gap var pazartesi
[quote=omaha;276546]10500 altı kapanışta ayulara 1200 gap var pazartesi[/quote]
Allah fakire eşeğini kaybettirip,sonra buldurup sevindirirmiş...bulacağımızda garanti değil...üüü
uyuyuyuyuy çok vicdansız bunlar 10365 kapatacaklar yavaş verin yaf yavaş boğalara hafta sonunu zehir ettiniz tüüüüüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü