[quote=TÜRKOĞLU;332232]yok lem .dng[/quote]
o zaman tahvil faizini izleyek bugün...üwww
Printable View
[quote=TÜRKOĞLU;332232]yok lem .dng[/quote]
o zaman tahvil faizini izleyek bugün...üwww
[quote=Astatin;332233]o zaman tahvil faizini izleyek bugün...üwww[/quote]
Günaydınlar,
Ben, Trenleri izliyorum patron. İçimde öyle bir his var. Yoksa ben ... Yoksa ben.....dng
[quote=excali;332234]Günaydınlar,
Ben, Trenleri izliyorum patron. İçimde öyle bir his var. Yoksa ben ... Yoksa ben.....dng[/quote]
Seninki kötüymüş beaaa...yok estagfurullah...ama kötüymüş his yani...
ben yüreğimden gizlice kalkan gemileri izliyorum...::: teoman ın şarkısıydı dimi bu...çok saçma sözler kanaatimce...yani sahilden bir şey geçerken, gemilerin kalkması diye bir durum yok ki, sahilden yenge geçerken sessizce, gemiler kalksın yürekten gizlice...piffff...olmamış metafor bence....dng
olsa olsa sahilden zabıta geçerken, kaçak ekmek arası balık satan tekneler kalkar..o da gizli falan değil paldır küldür kalkar..her durumda duygusal bir durumu tariflemek için kullanılmaz... yeri gelmişken Orhan PAMUK un tarzını da hiç sevmiyorum...üstüne alınma lem pambık...PAMUK dedim PAMBIK demedim..hem zaten sen Orhan da değilsin....dng
[quote=Astatin;332230]ben diyorumki spot açılınca bi 80000 altını yoklar..sonra selçuklu doubles ile yukarı ranar[/quote]
ne oldu patron....... korktun mu yav?.dng
Yine bir gap'le uçtu gitti buhar oldu kârlar... 24 saat VOB nerdesin... Çabuk gel... :..: Nisan'da değil Şubat sonunda olsun diye anket açacam... :p
[quote=padişah;332236]ne oldu patron....... korktun mu yav?.dng[/quote]
korku disiplinin temelidir...adaletin mülkün temeli olduğu gibi hhehehehe:::
[quote=padişah;332236]ne oldu patron....... korktun mu yav?.dng[/quote]
şş patron sen bilirsin..şimdi son zamanlarında popüler konuları malum..de bakim bana Osmanlı'nın son Türk asıllı veziri kimdir..:..:
Duydunuz gongun sesini.. Yarışma başladı...lelele
ule varya bu satışcılar az tilki değil ha.....eskiden bu web üzerinden satış yapan siteler özel günlerde şirket adıyla e-mail gönderirlerdi..şimdi işyerinde bir bağyan arkadaşla bana aynı web sitesinden aynı reklam maili geldi..ama mesajı göndericisi şirketin adı değil şahıs [EMAIL="isimlerş@şirketadı"]isimlerş@şirketadı[/EMAIL] olarak....bağyan arkadaşa gelen mesajı Volkan **** göndermiş, baan geleni ise Nilüfer **** göndermiş....VAy vay vay sizi kırmızı Tilkinson lar vaaaayyy
[quote=Strategist;332237]Yine bir gap'le uçtu gitti buhar oldu kârlar... 24 saat VOB nerdesin... Çabuk gel... :..: Nisan'da değil Şubat sonunda olsun diye anket açacam... :p[/quote]
ne uçuyo patron tavuk mu uçuyo.boks.:::
[quote=Astatin;332239]şş patron sen bilirsin..şimdi son zamanlarında popüler konuları malum..de bakim bana Osmanlı'nın son Türk asıllı veziri kimdir..:..:[/quote]
şıkları alalım patron:..:
üvvvvvvvvvvv
TOPLAM SANAYI URETIMI ARALIK'TA YILLIK % + 16.9 (BEKLENTI: % +11.0, ONCEKI: % +9.1)
-MATRIKS-