[QUOTE=excali;276147]Çeşme'den mi alınıyor duuu??:..::..:[/QUOTE]
Didim didim.:)))
Printable View
[QUOTE=excali;276147]Çeşme'den mi alınıyor duuu??:..::..:[/QUOTE]
Didim didim.:)))
[quote=jelibon;276152]Didim didim.:)))[/quote]
Kafiye ye uymadı ama..:)
hay yasa...denizi en guzel yer...ondan mi acaba?...
[QUOTE=jelibon;274407]Ayılar için sayımda e, a ile pazartesi tepeledi.
b düşüşdeyiz ve devam ediyor.
c ile tepeleyeceğiz.
Bu hafta son güneri ve haftanın ilk günleri bu iş için adaydır.
Yani kısaca artık tepe yakın.
AYI SAYIMINDA İSEK TABİİ.
Jelibon.[/QUOTE]
Durum aynı.
Yazılmış önceden.
Jelibon.
hoşgeldiniz sn jelibon karışık kafalarımız sizin sayenizde yolunu kolay bulacak başarılar,saygılar!...
C düşüş yani herkesin beklediği, bir darbe yemiş gibi bence daxdan.
Dax C düşüşde değil yani.
Bu ayrışma Ayılar için iyi değil.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;273109]--------------------------------------------------------------------------------
'''''''''''''''''''''''''''''''''Alayına isyan, inadına boğa piyasası rallisinde,
uzun vadeli x100 ana dalga hedefini minumum 64000 maksimum 72000 e çıkartıyorum. UZUN VADELİ.
içinde bulunduğumuz dalga hedefi 60200-62800 dür.
58700 kırılmadan short açılmaz.'''''''''''''''''''''''''
'''''''''''''''''''''''''''''''''Durum aynı üst hedefi 60200-63600'e short açma yerini yani longcuların stoplossunu 58900' e çıkartıyorum.'''''''''''''''''''''''''''
Orta, uzun vadede olumlu görünüm devam etmekte, dalgalar açısından henüz tepelemenin yarısındayız. (47000 den başladı)
Kısa vade longcuların stoplossu 59100.
Oluşabilecek tepe ancak kısa vadeli bir tepe olabilir. Orta uzun vadede yükselişler devam edecektir.
Jelibon.[/QUOTE]
59100 sarktı kırılmadı, kapanış lazım altında AYULUK için.
Jelibon.
Jelibon abi, hoşgeldin abi özletme abi kendini. Gerçekten üzülüyorum abi. Seni seviyoruz, takip ediyoruz abi.
Zaten vatandaş problemli ikide bir kaza yapıyor. Bırak abi kendi kendine kaza yapmayı sevenleri.
dime dime..:..::..:
kanada'da issizlik orani artmis...
bu arada euro'da asagi dogru bir sisman parmak bekliyorum...
Sn.Jelibon, siz daha önce bazı ABD verileri için önemsiz demiştiniz şimdi hatırlayamadım hangileri olduğunu bugün 15:30 da açıklanacak Tarım Dışı ne derece önemli. Çünkü piyasa kilitlenmiş onu bekliyor hangi yoruma baksam ondan bahsetmişlerde. Abartımı gerçek mi? Gerçekten bilen birine danışmak istedim abi. Şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM abi.