makas -800 bunu yorumlayacak var mı?
Printable View
makas -800 bunu yorumlayacak var mı?
bugünlük yeter....devamı pazartesiye......pazartesi yeni gün yeni umutlar.....
izliyorum bozo....
bugün itliğini yapmak zorundaydı ve en tepeden kapamak zorundaydı yaptı ...eferim lem pala...pazartesi ne etcen görecegiz....ha ha ha keriz....
iyi tatiller......
iyi dinlenin.......
Jani dedim dün yukarı gap yapacaklar diye şimdiden diyim pteside aşağı yapacaklar ona göre.
[QUOTE=belhal;210306]Jani dedim dün yukarı gap yapacaklar diye şimdiden diyim pteside aşağı yapacaklar ona göre.[/QUOTE]
aynen katılıyorum...pazartesi aşşagı gap bekliyorum.....cok can yanacak cokkk....
abiler;
her ikinizde üstadsınız, bozu çok uzun zamandır tanımıyorum eski bir abime benzettim ama değilmiş, kim olduğu önemli değil ama üstad olduğu deneyimli olduğu ortada ve her şeyden öte fayda sağladığı ortada. Zaten forumdaşlığın amacıda budur.
Kuzu; kendisinin bu camiaya katkıları ortada. H... net zamanından beri izlerim, en azından bana kattıkları tartışılmaz, kendisine müteşekkirim. Üstadlığı ise tartışılmaz.
Mümkünse eğer ben bu ortamın aldım verdim ben seni yendime dönüşmesini istemiyorum. Amaç, hep beraber ortaya bir şeyler koyup, yoğurup kazanmak. Palayı dövmek birbirimizi dövmek değil, hele işi yarışa çevirmek hiç değil.
[B]Diğer arkadaşlar, lütfen taraf olmayın, bu ikiliyi sanki birbiriyle yarışıyormuş havasına sokmayın[/B]. Abilerim her ikinizde üstadsınız sizin aranızda iddia vs olmamalı. Siz bilgi birikiminizi sükunet içerisinde buraya koyunki bizler bundan faydalanalım, bizde üstüne 2 çizgi koyalım işimiz büyüsün. Eğer ikiniz liderlik ederseniz bu forumun bir eşi benzeri olamaz, adı kalır.
Şahsen ben Kuzunun muhteşem makro yorumlarını ve bunları ifade etme tarzını çok ama çok özledim. Boz'un ise buna vereceği katkılarla ortaya çıkacak sonuçları görmeyi cok arzu ediyorum......
kapandı....64 425...hacim 1131....
spot...direncini 52 000 deki üç gündür kıramadıgı direnci kırdı...52 625...hacim 2 443....
60 000 den baslıyan yukarı hareketinde ilk molayı verdigi 62 500 ia 63 500 aralıgı....maldan çıkarak 2500 puan karı almıştım....buradan ya ikili dip için asagı iner demiştim yada 65 000 e gider demiştim...bunlardan asagı gideri sectim ve 63 000 ortalama short oldum....52 000 direnci yukarı kırılırsa ki bu vob da 64 000 dir...kapatırım dedim....ve kapattım...1000 puan zarar yazdım...
net karım...bu çıkışta...1500 puan....
eger kuskulanmayıp malda yatıp slow traderligime devam etseydim...karım şimdi 4400 puan olacaktı....
SONUC...EN İYİ TRADER....SLOW TRADERDİR....
bunu bırakınca anında dersimi aldım....
[quote=prodrive;210310]abiler;
her ikinizde üstadsınız, bozu çok uzun zamandır tanımıyorum eski bir abime benzettim ama değilmiş, kim olduğu önemli değil ama üstad olduğu deneyimli olduğu ortada ve her şeyden öte fayda sağladığı ortada. Zaten forumdaşlığın amacıda budur.
Kuzu; kendisinin bu camiaya katkıları ortada. H... net zamanından beri izlerim, en azından bana kattıkları tartışılmaz, kendisine müteşekkirim. Üstadlığı ise tartışılmaz.
Mümkünse eğer ben bu ortamın aldım verdim ben seni yendime dönüşmesini istemiyorum. Amaç, hep beraber ortaya bir şeyler koyup, yoğurup kazanmak. Palayı dövmek birbirimizi dövmek değil, hele işi yarışa çevirmek hiç değil.
[B]Diğer arkadaşlar, lütfen taraf olmayın, bu ikiliyi sanki birbiriyle yarışıyormuş havasına sokmayın[/B]. Abilerim her ikinizde üstadsınız sizin aranızda iddia vs olmamalı. Siz bilgi birikiminizi sükunet içerisinde buraya koyunki bizler bundan faydalanalım, bizde üstüne 2 çizgi koyalım işimiz büyüsün. Eğer ikiniz liderlik ederseniz bu forumun bir eşi benzeri olamaz, adı kalır.
Şahsen ben Kuzunun muhteşem makro yorumlarını ve bunları ifade etme tarzını çok ama çok özledim. Boz'un ise buna vereceği katkılarla ortaya çıkacak sonuçları görmeyi cok arzu ediyorum......[/quote]
Bravo abi,cok guzel yorum,hem janiyi hem bozayıyı cok seviyoruz..hep beraber soyacagız bu palayı..
sistemim haftasonunada long girdi gayri
bozo...
bana göre...tam buradan 64 400 lerden mal oranını yüzde 50 ye çekmeliydi....yüzde 10 da kaldı...ister gercek ister sanal oynasın önemli degil...önemli olan dogru ve zamanında yazması...ve mal oranınıda birlikte yazması...bundan sonra mal oranınıda yaz....
bu bir yarış degil...uygulanan hangi strateji iş yapıyor onu görmektir....