-
Fdow artarken arttırmayanlar fdow düşerken yada olduğu yerde dururken alacaklar.Bu önceden böyle oldu yine böyle olacak.Borsada hep önceki şeyler oluyor.7 yıl öncekileri öldü desek evlatlarına giderken napacaklarını öğretmişler gibi hiç değişmiyor ne yapacakları.
-
[quote=enorton;104111]Hani finansbankın fonu vardı, makas olduğu anda piyasaya girecek makası sıfırlayacaktı. Nerde kendisi hemen gelsin 500 puan oldu makas, yoksa benim de longa mı geçmemi bekliyor :)[/quote]
Tırı vırı da ondan o işler.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104110]Ben alsat yapan birisiyim ama bugün yükselişten [B]insanlar da kazansın[/B] istedim.Başka nedenim yok.Şimdi isteyen kazanır isteyen izler.40 000 den longlar.Bunlar esaslı alışlar.Öyle üçbeş gömlekçi alışına hiç benzemiyor.[/QUOTE]
Hocam kendini artık insan üstü görmeye başladın heralde :D Şaka şaka tabiki, yalnız itiraz edeceğim bir nokta var. Herkes alışa geçse piyasa olmaz zaten...
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104112]Fdow artarken arttırmayanlar fdow düşerken yada olduğu yerde dururken alacaklar.Bu önceden böyle oldu yine böyle olacak.Borsada hep önceki şeyler oluyor.7 yıl öncekileri öldü desek evlatlarına giderken napacaklarını öğretmişler gibi hiç değişmiyor ne yapacakları.[/QUOTE]
Bırak 7 seneyi 100 senedir değişmiyor. Bir borsa spekülatörünün anıları kitabını okuyunca daha iyi anlıyorsun bu tekerrür hadisesini...
-
[quote=enorton;104114]Hocam kendini artık insan üstü görmeye başladın heralde :D Şaka şaka tabiki, yalnız itiraz edeceğim bir nokta var. Herkes alışa geçse piyasa olmaz zaten...[/quote]
Herkes alışa geçmesi imkansız.İyide alttan almışlar poz kaparken sen onlarınkini alabilirsin.Herkes dediğimiz de forumu okuyan alır.Okumayan görmeyebilir.Bu piyasa 2 3 gün içinde çok margin call yedirir.İnsan üstünü bilmem de bunlar borsa tecrübesi.
-
[quote=enorton;104114][B]Hocam kendini artık insan üstü görmeye başladın heralde[/B] :D Şaka şaka tabiki, yalnız itiraz edeceğim bir nokta var. Herkes alışa geçse piyasa olmaz zaten...[/quote]
dünde şey demişti trade ederken yanımda [B]canlı insan[/B] olduğu zaman rahat işlem yapamıyorum :D
yanında insan olursa zati canlıdır.merhum veya merhume nin yanında ne işi var :D
gökhan film adam...
-
[quote=enorton;104115]Bırak 7 seneyi 100 senedir değişmiyor. Bir borsa spekülatörünün anıları kitabını okuyunca daha iyi anlıyorsun bu tekerrür hadisesini...[/quote]
ekonomik bişi olmasına gerek yok.
herhangi bir fizik kitabındaki dalga hareketini okumak da yeterli. :D
-
[quote=SEYYAH;104117]dünde şey demişti trade ederken yanımda [B]canlı insan[/B] olduğu zaman rahat işlem yapamıyorum :D
yanında insan olursa zati canlıdır.merhum veya merhume nin yanında ne işi var :D
gökhan film adam...[/quote]
Ablam geliyor kışkışlıyorum.:..:.leleleMesai saatinde ciddiyetsizlik olmaz.İşin bu ise akşama kadar ne gerekiyorsa onu yapacaksın.Gereken de rahatsız edilmeyiz sessiz bir ortam ki iyi odaklanabilirsin.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104109]İlk siftah geldi fdow artı.Şimdi de fdax olacak.Sonra da imkb.[/QUOTE]
ilk olaraktan rusya artıya geçti .lelele
-
ahanda endeks 30 graf ... bu grafa göre önce düşüp sonra yükselmemiz gerekiyor ..
[URL=http://img2.imageshack.us/my.php?image=adszlmj.jpg][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/4043/adszlmj.jpg[/IMG][/URL]
-
[quote=selçuklu;104121]ahanda endeks 30 graf ... bu grafa göre önce düşüp sonra yükselmemiz gerekiyor ..
[URL="http://img2.imageshack.us/my.php?image=adszlmj.jpg"][IMG]http://img2.imageshack.us/img2/4043/adszlmj.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Bence düşmeden yükseleceğiz.
-
175 sattık 400 den aldık olan dünkü kara oldu, sistem mağduruyum:)
merril teyze sağlam operasyon yaptı spotta, tebrik ediyorum kendisini
-
Ben gangsta paradise coolio devam.3 gündür değişmedim.
-
[quote=mozkan;104123]175 sattık 400 den aldık olan dünkü kara oldu, sistem mağduruyum:)
merril teyze sağlam operasyon yaptı spotta, tebrik ediyorum kendisini[/quote]
400 den bile longlayan burada 2 günde 1000 puan alabilir.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104125]400 den bile longlayan burada 2 günde 1000 puan alabilir.[/quote]
valla 74 den longladım, 27 den shortladım
fiyattan korkanın vobta işi ne:..:
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104125]400 den bile longlayan burada 2 günde 1000 puan alabilir.[/QUOTE]
Longluyorum 400 den 2 günde 1000 puan alamazsam senden isterim, ama sonra kaçanın anası ağlamaz deyip tüymek yok :D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104124]Ben gangsta paradise coolio devam.3 gündür değişmedim.[/QUOTE]
rihanna dinliyorum ben .. kadın sesi para sesi su sesi .. hahahhahah :D :D
-
Ay alıp satmamak ne koyuyor be adama.Stop loss 35225 yaptım.
-
[quote=enorton;104127]Longluyorum 400 den 2 günde 1000 puan alamazsam senden isterim, ama sonra kaçanın anası ağlamaz deyip tüymek yok :D[/quote]
Ayıp ettin be abi yemek yeriz alamazsan ben alsatla alırım belki.1000 alırsam söz yemek sana.:D:DBeraber mekanı sen seçersin.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104130]Ayıp ettin be abi yemek yeriz alamazsan ben alsatla alırım belki.1000 alırsam söz yemek sana.:D:DBeraber mekanı sen seçersin.[/QUOTE]
O zaman adil olmak adına 1000 puan alırsa enorton ısmarlasın yemeği! :..:
-
Gökhan 35650 görürse CORTU basarım haberin olsun uyarıyorum :)
-
Etti 2 imkb artı.Sırada fdax var.Sıralama hafif karıştı ama fdaxa gelmeli sıra.
-
garandan short stop beklemekteyim, nıhahaha
-
[quote=fXci;104132]Gökhan 35650 görürse CORTU basarım haberin olsun uyarıyorum :)[/quote]
Hepsi uyar.Benden short beklemeyin bugün bozmam.
-
-
-
[QUOTE=traderx;104084]550 ye kadar sürmesi beklenebilir bu tepkinin.[/QUOTE]
evet bahsettiğim gibi 35100 lerden tepkimizi verdik hedefede ulaştık ama durum onu gösteriyorki hedef 36000 ve üstü olabilir.
tabiki poz yok sanal.dng
-
-
600 lonk-700 flat...FXcinin zortları ben karşıladım galiba...
-
alın canlarım LONG side selamettir :p
kış kimi hafifim sıbah hepisini gıpattım shortların...tertemizim :..:
1/2 150 den kapatım kalanıda 200 den...
LONG yaptım mı? tövbe vallahi yapmadım...fekat o sırada yapmak lazım geliyormuş.
ohooo daha sistem LONG diyecektide biz eldeki shortları cover edip LONG lıycaz filan...kafadan 600/700 puan bıhar...
histemim benim...var mı sen kimisi bı dinyada...:..:
-
35700 biraz daha short yaptım her an flat olabilirim
-
Flat 35.750 750 üstünde 36300 riski var cunku
-
ralli ralli ralli ... rihannaaa :rolleyes:
mbm hani isteyecektik şu kızı üüüğüüüüüüü .. vay anasını .. hahaahha :D:D
-
[quote=mozkan;104134]garandan short stop beklemekteyim, nıhahaha[/quote]
başladı garan eferim söz dinliyor .lelele
-
-
[quote=SEYYAH;104141]alın canlarım LONG side selamettir :p
LONG yaptım mı? tövbe vallahi yapmadım...fekat o sırada yapmak lazım geliyormuş.
ohooo daha sistem LONG diyecektide biz eldeki shortları cover edip LONG lıycaz filan...kafadan 600/700 puan bıhar...
histemim benim...var mı sen kimisi bı dinyada...:..:[/quote]
bizde ailecek keyifliyik...175 den kapadık kısalarıççhep birlikte şunu diyoruz "esmersen güzelsin" tınım tınım tın tın tım :) nefret bir muzık nefret bir solist ama böyle zamanlarda insan duygularını dolaysız ifade etmek istiyor
-
[QUOTE=selçuklu;104144]ralli ralli ralli ... rihannaaa :rolleyes:
mbm hani isteyecektik şu kızı üüüğüüüüüüü .. vay anasını .. hahaahha :D:D[/QUOTE]
isteyecektikte..sen önce bi deneyim sonra dedin ya kardeş....:):)
-
[quote=SEYYAH;104141]alın canlarım LONG side selamettir :p
histemim benim...var mı sen kimisi bı dinyada...:..:[/quote]
aynı yerlerden, aynı şekilde ve tüm düşünceler de aynı.
teşekkür yetmez yazayım dedim bu kadar aynılığa. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
Dax da artı hadi selametle.Artık 40 000 bandına giriyoruz.
-
[QUOTE=mbm;104148]isteyecektikte..sen önce bi deneyim sonra dedin ya kardeş....:):)[/QUOTE]
he alalım artık iyiymiş .. hahahaha :D