-
[quote=excali;331737]Çekirdek çitlerken düzgün ses çıkarsın diye aerodinamik dizayn yaptılar benim dişlere:..: . Kalıcı bir dizayn..
Çitliyom çitliyom, dişim kuru kalıyo..[/quote]
yok hocam bu dişler birbiriyle karşılıklı kapanmıyor, bence bunlarla çekirdek çitlenmez :)
-
Günaydın.
asti, ne zaman fişi çekiyorsun
-
[quote=padişah;331740]Günaydın.
asti, ne zaman fişi çekiyorsun[/quote]
yaw az sonra toplantıya gireceğim..ben bulaşmıyorum fiş veya şiş olaylarına..amma fişci lazımsa Unlipat a git..o da iyi fiş çekiyo... şişci ise tanımıyorumsanki excali şişciliği iyi yapar gibi geliyo ama..du bakalım..
ama bana sorarsan selçuklu doubles scenario live
-
iyi de, bankalarla yaptılar atraksiyonu, banka hisseleri şişik mi, evet.
öyleyse bir satış daha gelebilir.
fişi çekmeye kaldı iş.
-
[quote=eloy;331739]yok hocam bu dişler birbiriyle karşılıklı kapanmıyor, bence bunlarla çekirdek çitlenmez :)[/quote]
Ben çekirdekleri yatay enine çitliyom. Kabuklar diş aralarından süzülüp ahenkle dans ediyorlar...kom
-
[quote=excali;331749]Ben çekirdekleri yatay enine çitliyom. Kabuklar diş aralarından süzülüp ahenkle dans ediyorlar...kom[/quote]
elidor reklamı gibi oldu,
protesto falan ediyorum.
protesto başlayınca mısıra benzetipm satarlar bizim borsayı.dng
-
-
[quote=padişah;331752]elidor reklamı gibi oldu,
protesto falan ediyorum.
[B]protesto başlayınca mısıra benzetipm satarlar bizim borsayı[/B].dng[/quote]
"Şurada kapanıcam , vadeli bugün şurayı görür "yazmazsanız yönü bulamıyorlar. Bayağı yakın tahminleriniz var..Cuma 81.000 mi demiştiniz??:rolleyes:
-
[quote=The Tatar;331757]rastgele patronlar..[/quote]
Hoşgeldin "The Tatar Airways":)))
-
[quote=excali;331760]"Şurada kapanıcam , vadeli bugün şurayı görür "yazmazsanız yönü bulamıyorlar. Bayağı yakın tahminleriniz var..Cuma 81.000 mi demiştiniz??:rolleyes:[/quote]
evet 81000 yazdım ve orayı gördük,
tamam mı devam mı derseniz, bence tamam. yeter bu kadar tepki.
hacı gaga gelmezse yön aşağı gibi duruyor.dng.dng
-
palanın sıkıntısı şu bence:
ellerindeki holding ve sanayi kağıtlarını yeteri kadar yükseltemediler, yükselişe onlar ayak uyduramadı. bir taraftan bankaları satmak istiyorlar, bir taraftan bunları yükseltmek istiyorlar.
-
[quote=padişah;331770]palanın sıkıntısı şu bence:
ellerindeki holding ve sanayi kağıtlarını yeteri kadar yükseltemediler, yükselişe onlar ayak uyduramadı. bir taraftan bankaları satmak istiyorlar, bir taraftan bunları yükseltmek istiyorlar.[/quote]
Bence viksi(ateşi- volatilitesi) çıkmış . Tedaviye ihtiyacı var.:cool: