nooldu la..15:30 da verimri mi geldi..pampişler yarmış geçirmiş ortalığı..hım veri ile düştüyse pis çıkabülür
Printable View
nooldu la..15:30 da verimri mi geldi..pampişler yarmış geçirmiş ortalığı..hım veri ile düştüyse pis çıkabülür
garanı 50'ye bile veremediler :..:
Aste baba aste baba,
Pala beach party'de .... Sabah Açılışa bak 45-60 dk.
Akşam 15'den sonra hareket olursa oluyor zaten. Niye bekliim ki?
Zaten Actung baby(Ahlon) patron bir finansal terim / emir tipi kullandığında da cahilliğim ortaya çıkıyor. Ondan fazla gözükmüyom ortalarda... üüvv
[quote=aslan;365191]garanı 50'ye bile veremediler :..:[/quote]
Patron, "Kaç milyon lot alacaksın?" söyle. Satacak uygun bir fon vardır mutlaka..:..::..:
15.30 çubuğunda VSA satış yönünde yine alarm verdi...:)
kd de orda kırıldı 78.900 değeri...
en düşük de ilk destek olan 78.550 gördük..
bu destek kırılırsa ilk durak 77.900 olur...
Aste baba Aste baba,
Az sonra çook önemli mesajlar bekliyorum..:..::..:
[quote=excali;365197]Aste baba Aste baba,
Az sonra çook önemli mesajlar bekliyorum..:..::..:[/quote]
abicim bi kıpraşma..ödüm kopuyo o mesajlar gelecek diye:..::..:
hacıex, bu arada emeklilik günlerim günden güne ışıltı vaadediyor...hani belki gözünden gaçmıştır..hehe.
%5 falan düşsek eyi olacaydı..hühü...tspor u satalımmı artık ex, ne diyon..keh eh
almak ıstıorum,ama daha erken...bi izleyem bakam..:)
[quote=saraylı;365182]kısa..:::
kd=79.050..[/quote]
kd=78.900
oldu..:)
[quote=Astatin;365201]abicim bi kıpraşma..ödüm kopuyo o mesajlar gelecek diye:..::..:[/quote]
PAtron,
Niye kıpraşıyım ki? Ayb ediyon..:..::..:
[IMg]http://files.coloribus.com/files/adsarchive/part_603/6030855/file/snickers-bar-cat-small-54697.jpg[/IMG]
[quote=saraylı;365206]kd=78.900
oldu..:)[/quote]
Palaslı Patron,
Kilit takmadın mı daha??:o
[IMG]http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/07/funny-pictures-cat-did-not-lock-gate1.jpg[/IMG]
[quote=excali;365212]Palaslı Patron,
Kilit takmadın mı daha??:o
[/quote]
daha kilit takamadaım,
kd 78.800 ve altına gelirse takarım,
şu anda o bana taktı ...:::
satıs guclendı....corttt:))
Gayhan baba on the wayy..:D:D
[quote=ATHLON;365218]satıs guclendı....corttt:))[/quote]
Först treyd mi bu?;)
[quote=excali;365221]Först treyd mi bu?;)[/quote]
förrrsttttt...gahyan is required though..:))
ex, adını bile anma malum şahsın, lütfen. full short haftasonuna kalır..
[quote=padişah;365225]ex, adını bile anma malum şahsın, lütfen. full short haftasonuna kalır..[/quote]
[IMG]http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/11/funny-pictures-gif-cat-elevator.gif?w=250&h=191[/IMG]
:..::..:
[IMG]http://media.tumblr.com/tumblr_lgw8scyFqy1qbeay0.gif[/IMG]
kate min bi fotosunu daha yolliim mi?..doogie yaparkene?..:))
[quote=ATHLON;365233]kate min bi fotosunu daha yolliim mi?..doogie yaparkene?..:))[/quote]
Fayf münüte bekleriz fotoyu...;)
[quote=saraylı;365196]15.30 çubuğunda VSA satış yönünde yine alarm verdi...:)
kd de orda kırıldı 78.900 değeri...
en düşük de ilk destek olan 78.550 gördük..
bu destek kırılırsa ilk durak 77.900 olur...[/quote]
15.30 a kadar kontrat miktarı 5' lıkta ort 1000 civarı giderken, bu dakikada 12894 olmuş!!!
volume*(h-l) ise ort 9 lar civarında iken, 934 e çıkmış bu barda...yani yüksek hacimle yüksek oynaklık olmuş ve bu da aşağı yönde kırılma yapmış...bu yaklaşık 100 misli bir değer ve önemli kırılmaları bu yapıyor...
Bir başka deyişle piyasada arz çok artınca,talep zayıf kalmış ve talep bu arza yetişebilmek için düşük değerlere inerek ,yüksek oynaklık sağlamış...
sonuçta her satana bir alan var ama,hangi fiyatta o önemli...:)
cümleten hörmetler ...asit paşa ... nerde ... where is stro baba .... ... saraylı patrons .. burda .....
artık düşerken uğruyorum foruma :p:D:D:D:o:o:o.. hacıgayahan selçuklu oldum .. üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ......:D:D:D:D.brv.brv
[quote=saraylı;365206]kd=78.900
oldu..:)[/quote]
kd aynı...:)))bugün artık değişmez...
tg ler de satta komple...
78.550 kırıldığına göre sırada 77.900 desteği olmalı,zaman yeter mi bilmem??
[quote=selçuklu;365245]cümleten hörmetler ...asit paşa ... nerde ... where is stro baba .... ... saraylı patrons .. burda .....
artık düşerken uğruyorum foruma :p:D:D:D:o:o:o.. hacıgayahan selçuklu oldum .. üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ......:D:D:D:D.brv.brv[/quote]
Milletvekili mi oldun, patron? Teprik edelim mi??.dng
Serbest bölgeden milletvkili oldu diyordu asit paşa..:::
[quote=selçuklu;365245]cümleten hörmetler ...asit paşa ... nerde ... where is stro baba .... ... saraylı patrons .. burda .....
artık düşerken uğruyorum foruma :p:D:D:D:o:o:o.. hacıgayahan selçuklu oldum .. üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ......:D:D:D:D.brv.brv[/quote]
sevgiler selçuklum nerdesin yaaa abim,:confused::D
asti senin havaalanı serbest bölgeden milletvekili seçildi bilgisini yayıyordu bugün az önce,:..::..:
benden duymuş olma biliyosun dedikoduyu heç sevemem abim yaa....hehehheh:..::D:D
[QUOTE=excali;365253]Milletvekili mi oldun, patron? Teprik edelim mi??.dng
Serbest bölgeden milletvkili oldu diyordu asit paşa..:::[/QUOTE]
yok hacıex ... vasıfsız niteliksiz işçi olarak çalışmaya devam ediyorum ... :o:o:o:D:D:D
[QUOTE=saraylı;365256]sevgiler selçuklum nerdesin yaaa abim,:confused::D
asti senin havaalanı serbest bölgeden milletvekili seçildi bilgisini yayıyordu bugün az önce,:..::..:
benden duymuş olma biliyosun dedikoduyu heç sevemem abim yaa....hehehheh:..::D:D[/QUOTE]
abilerin abisi .. önce asit paşa pisiklet sürmeyi öğrensin ... hadta etmesin adamı .. .. :D:D:D
patronaj...konyaya en son suda yüzen havaalanı yapıomuşsun..yapay ada üstünde..:))
ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
.lelele.lelele.lelele.leleleHoşgeldin patron...Valla sen seçildin mi bilmiyorum ama biz seni seçtiydik..üstümüze düşeni yaptık:D:D gerisi sana kalmış..
Bu arada temel ve teknşk ve historik sorunumuz hala aynı: NEDEN DÜŞMÜYORUZ:D
[quote=ATHLON;365260]patronaj...konyaya en son suda yüzen havaalanı yapıomuşsun..yapay ada üstünde..:))[/quote]
Patron,
Fotosunu da ekler misin?(Selcukport'un)
[QUOTE=ATHLON;365260]patronaj...konyaya en son suda yüzen havaalanı yapıomuşsun..yapay ada üstünde..:))[/QUOTE]
evet athlon pathlon çok sayıda vasıfsız niteliksiz işçi ihtiyacı varmış orada ... iş başvurusu için tek şart var yüzme bilmek ... ühühühü .. üvvvv :D:D
[QUOTE=Astatin;365262]ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
.lelele.lelele.lelele.leleleHoşgeldin patron...Valla sen seçildin mi bilmiyorum ama biz seni seçtiydik..üstümüze düşeni yaptık:D:D gerisi sana kalmış..
Bu arada temel ve teknşk ve historik sorunumuz hala aynı: NEDEN DÜŞMÜYORUZ:D[/QUOTE]
bence dow exx olsun abi .. ..... amin ... 1000 altı her kapanış bu tanıma uyar .. ::::D:o
[quote=Astatin;365262]ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
ABi nerdesin ya,
Abi nerdesin ya,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
AYbediyon valla,
Bu arada temel ve teknşk ve historik sorunumuz hala aynı: NEDEN DÜŞMÜYORUZ:D[/quote]
asti yukarda okudun dimi abim,sen bisiklet sürmeyi bilmiyomuşssun falan hoş diğil yani..:..::..:
neyse ben aranızı bozmak istemmem tabi zaten dedikoduyu da heç sevmem abim yaa...:..:
[quote=saraylı;365267]asti yukarda okudun dimi abim,sen bisiklet sürmeyi bilmiyomuşssun falan hoş diğil yani..:..::..:
neyse ben aranızı bozmak istemmem tabi zaten dedikoduyu da heç sevmem abim yaa...:..:[/quote]
neyse ;
ortalık fazla kızışmadan ben sıvışayım,:..:
arkadaş arasına giremem şahsen,:D:D
hepinize iyi haftasonları...:)
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ TATİLLER....lelele.lelele[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#a0522d]Aste baba kaybolmasın bir yere...:::[/COLOR]
[COLOR=black]Haftasonu Aste babadan en az 10 sayfa analiz, geyik yazısı bekliyok. Loto yazıları az olsun, balık çok olsun. Sefam olsun ohhh ohh...lelele.lelele[/COLOR]
patron nerelerdesin yawww..
Artık yazılarını TBMM'den yazıyor diyorlar senin için..
Yanlız hala yemin etmemişsin, ayıp etmişsin :..:
[quote=selçuklu;365264]evet athlon pathlon çok sayıda vasıfsız niteliksiz işçi ihtiyacı varmış orada ... iş başvurusu için tek şart var yüzme bilmek ... ühühühü .. üvvvv :D:D[/quote]
[quote=excali;365276][B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ TATİLLER....lelele.lelele[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=#a0522d]Aste baba kaybolmasın bir yere...:::[/COLOR]
[COLOR=black]Haftasonu Aste babadan en az 10 sayfa analiz, geyik yazısı bekliyok. Loto yazıları az olsun, balık çok olsun. Sefam olsun ohhh ohh...lelele.lelele[/COLOR][/quote]
ex banka servisini kaçırmayasın..aman diim..:))
Sayin selcuklu hosgeldiniz,nerelerdeydiniz:)