675 525 den gol oldu, 775 olark yazdım, 725 ve 775 den bekliyorum bu defa, değerlerin ölçüsü yok, ölesine indir kaldır değerler,
Printable View
675 525 den gol oldu, 775 olark yazdım, 725 ve 775 den bekliyorum bu defa, değerlerin ölçüsü yok, ölesine indir kaldır değerler,
tepki devam ediyor, hem avroda hem burda, bu normal çünkü, 1.2261 ciddi demiştik,
125 ve 225 longlarımı sildim, günlükte zayıflama var, kesmeyebilir çünkü,
[quote=indregandi;254432]73197 ye, 71312 arlığında olacağız, denge noktamız ağa ölçer 2 yani 72261 de, ancak yarın değişecek bu, gapa göre duruş alacak, düşerse yükselecek yükselirse düşecek, ancak dengemizi oluşturacak, şimdilik bunlar, başarılar,.....
[IMG]http://i45.tinypic.com/11iizbr.jpg[/IMG][/quote]
dünkü gece yarısı analizde, 312 destek demişti, 325 le değdik buraya, burası kırılmamalı, önemli kırılırsa satışlar derinlik kazanır, bu aynı zamanda avronun 1.2261 nin kırılışı olur, anadınıznı,
iç siyasetide şöyle düşünün, 3 düğmeye birden basıldı, hepsini çalıştırıyorlar şimdi, arada bir karavat gevşetilecek, gerçek ise milli iradenin tecelli etmesidir, bu tecelli ederse kökten düzelir, yeni yeni ihalelere çıkılırsa, yenen kazıkların üstüne oturulursa, bir şey olmamış gibide pişkinlik edilirse, türkiye bunu çok ağır öder, kravat boynumuzdan çıkartılmalı, başta kıprıs olamak üzere kozlarımız var kullanılmalı, yani askıya alınmalı kıprıs çözümü, karşılık dolarizeden gelecektir, ancak buna cesaret edmezler, siyasi irade buna göğüs gerebilmeli, göze albilmeli, alamıyorsada çekilmeli,.....
şimdi bakın dün açıkladım tutkal örneği ile, seneryoyu açıkladım, tutkal devam ediyor, sıkıştımı avroya atıyorlar kapağı, borsa elimizden çıkmış görünüyor, iç gündeme kulak asmıyorlar, çünkü senaryoyu biliyorlar, bilgileri dahilinde iş gidiyor, işin bir ayağı bunlar demekki, bunlar marlborro içen, kement atan, dana yakalıyan adamlar, işin finans ayağındalar, dolayısı ile ürkmüyorlar, kontrol edebildiklerine göre bilgileri dahilinde, tutkalı çekmiyorlar,....buradan bakacağız,....
satış hızı azaldı, ama onaylanmadı daha var, onaylanırsa eğer, avro toparlamasına bağlı olarak, 72 lere kadar bir atak olabilir,
700 üstlerine çıkılırsa satış hızı sonlanacak,
burada okun olduğu indik, 95 altına düşerse bu olacak, kritik yeredeyiz, ancak onun için satışçılar daha yukarılara yazmalı satışlarını, 700 geçilrse,
[IMG]http://i49.tinypic.com/2s8ffvt.jpg[/IMG]
son durumda malsızım ve çulsuzum, satışlarımı yukarı çektim, fazlada ısrar etmiyorum çünkü, indikler söylesin deyilmi, biz gıpraşmayalım,....
avronun gçlenebilmesi için diğer anlamda 1.2261 desteğinin çalıştığını göstermesi için, 1.2288 üzerinde kalması gereklli, kalamaz ise bizde buna bağlı olark, gideriz geliriz,
örneğin, 1.2314-1.2261 arası bizde, 72000-71325 çalıştık, her şey ortada, forex çi ağa,
longum,