-
[quote=Kanaatkar;331448]Tebrikler Sayin ELOY ,
Girişimciliğiniz ve duyarliliğiniz tum vobculara ornek olmali .brv
Aracı kurum sahibi sevinse anlarim komisyon geliri artar , fakat calişanlar icin fazla mesaiden daha fazla mesguliyetten baska nedir.
Olaya nasil bakiyorlar biraz aktarabilirmisiniz.[/quote]
-bız bırcok musterımızle sıstem yaptık oncekı yıllarda fakat bu sıstemler hep sabah gaplerı yuzunden cuvalladı dedı. ben de kaldıractan bahsettım ve gaplerın uzun vadede etkısı olmayacagını, sıstem testlerının herseyı ıcınde barındırdıgından fılan bahsettım ama tam ıkna olmadı. gecen yıllardakı gaplerın buyuklugunden dert yandı ve esas olarak bu gapler dolayısıyla bu tarz pıyasaların global dunyada 24 saat acık olması gerektıgını soyledı.
-bu degısımın hemen oyle 2-3 ayda olmayacagını en az 1 sene gerektıgını , henuz opsıyon sozlesmelerı gıbı eksık enstrumanlar oldugunu soyledı.
-abd de 3 vardiya calısan oldugunu soyledı.
-gapten cekınen yatırımcının bu pıyasaya daha kolay gelebılecegını, hacmın ve derınlıgın artacagını soyledı.
-dax future ın 24 saat acık oldugunu sanıyordu , sadece 23 e kadar oldugunu hatırlattım.
vesaire ama onların da bakıs acısı sankı gunduz işi olan adam aksam eve gelecek ve vakıt buldugunca ıslem yapıp para kazanabılecek seklındeydı.
-
[quote=eloy;331459]-bız bırcok musterımızle sıstem yaptık oncekı yıllarda fakat bu sıstemler hep sabah gaplerı yuzunden cuvalladı dedı. ben de kaldıractan bahsettım ve gaplerın uzun vadede etkısı olmayacagını, sıstem testlerının herseyı ıcınde barındırdıgından fılan bahsettım ama tam ıkna olmadı. gecen yıllardakı gaplerın buyuklugunden dert yandı ve esas olarak bu gapler dolayısıyla bu tarz pıyasaların global dunyada 24 saat acık olması gerektıgını soyledı.
-bu degısımın hemen oyle 2-3 ayda olmayacagını en az 1 sene gerektıgını , henuz opsıyon sozlesmelerı gıbı eksık enstrumanlar oldugunu soyledı.
-abd de 3 vardiya calısan oldugunu soyledı.
-gapten cekınen yatırımcının bu pıyasaya daha kolay gelebılecegını, hacmın ve derınlıgın artacagını soyledı.
[COLOR=black][B]-dax future ın 24 saat acık oldugunu sanıyordu , sadece 23 e kadar oldugunu hatırlattım.[/B][/COLOR]
vesaire ama onların da bakıs acısı sankı gunduz işi olan adam aksam eve gelecek ve vakıt buldugunca ıslem yapıp para kazanabılecek seklındeydı.[/quote]
:..::..::..::..::..:.dng.dng.dng
-
Ayrıca gaplerden kurtulalım derken zararlı işlem sayısını arttıracaklar yine aynı hesap hatta daha negatif bi durum oluşacak
-
Gece Pozisyonu tahminlerimi yapayım.. Ben şort.... PAMBIK, Strogrinder flat, sfenksçi long...nunu yu demeye gerek yok üeww
-
[quote=flexy;331463]Ayrıca gaplerden kurtulalım derken zararlı işlem sayısını arttıracaklar yine aynı hesap hatta daha negatif bi durum oluşacak[/quote]
soyledım hocam, sıstem testıne ogle arası ıslem yapmayı engelleyen saatle ılgılı bır fıltre bıle konuldugunda dogru ıslem oranı artıyor fılan dedım.
-
[quote=flexy;331458]ivit :)[/quote]
a bak eğlenceli filmdi eyvah eyvah 1 ve 2
-
Sanırım suriyede borsa yakın zamanda acildi 15 hisse falanla, orda hesap acip orda işlem yapalım macd movlar dehset kar yazdırır yeni piyasa ::)
-
Histemim 8.9 şiddetinde eksi gap diyor pazartesi ye...olmazsa börtföy %8.9 eksilir...
kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek
-
80000 üzerini görecek orası belli oldu.
Pazartesi açılışta görebilirde.
80300-80500 civarı longları ittirebilirsem tekrar düşünce longlarım:)
amma iş haaa...
-
[quote=Astatin;331464]Gece Pozisyonu tahminlerimi yapayım.. Ben şort.... PAMBIK, Strogrinder flat, sfenksçi long...nunu yu demeye gerek yok üeww[/quote]
çok müsterih şekilde long !
-
[quote=Astatin;331464]Gece Pozisyonu tahminlerimi yapayım.. Ben şort.... PAMBIK, Strogrinder flat, sfenksçi long...nunu yu demeye gerek yok üeww[/quote]
üvvv... Hatıralarda kalacak gaptrading'ler gece pozları gap'ler... üvvv... Boşu boşuna mı zamanında bir ayda 8.000 puan gap yemiştim şimdi ben... üvv... :..:
-
stop seviyesi tempolu şekilde tırmanıyor..79025 !