-
[quote=jelibon;274837]1011-1127 ölü zıplama ha.
Sen hakiki ********.
Sen ne ralli yakalayabilirsin ne şelale.[/quote]
syn jelıbon bıraz maksadını aşan cumleler kurmuş.
Kım olursa olsun hıç kımseye bu sekılde davranmamalı..
Bende syn jelıbonun forumdan gıtmesıne en çok uzulenlenlerdenım.ama bu sekılde konuşulmasınada karşıyım
-
sünger agalar emtiaları şimdi aşagıya taş gibi:dü::dü::dü::dü: aşagıya veriye başladı..boks..dng.dng
-
[URL]http://www.ntvmsnbc.com/id/25120251/[/URL]
[B]YAŞ’tan, Hasan Iğsız’ın Kara Kuvvetkleri Komutanı olmaması ve ‘Balyoz’da yakalama kararı olan 11 generalin terfi ettirilmemesi kararları çıktı.[/B]
*
1
2
3
en son 4 kalmıştı ele geçiremedikleri 3 yıl sonra o da gitmiş olur artık
belki 10 belki de 15 yıl sonra çok başka bir memleketteyiz
-
[quote=kayahan;275016]sünger agalar emtiaları şimdi aşagıya taş gibi:dü::dü::dü::dü: aşagıya veriye başladı..boks..dng.dng[/quote]
bence sen bizim piyasada long pozisyonda olduğunda buraya yazı yazan bir adamsın. ters manyallık her zaman tutmaz söyliim sana
-
Her duyduğuna inanmayacaksın...gördüğünden de emin olmak içün,gözünü üç kez süpüreceksin.....T..C
-
[quote=EKONOMİST;275013]syn jelıbon bıraz maksadını aşan cumleler kurmuş.
Kım olursa olsun hıç kımseye bu sekılde davranmamalı..
Bende syn jelıbonun forumdan gıtmesıne en çok uzulenlenlerdenım.ama bu sekılde konuşulmasınada karşıyım[/quote]
şimdi yeni gördüm.sayın jelibon ceza almış..
tavır doğru olmayabilir ama bunu söyleten de ceza aldı mı??
yazılar heralde silindi ondan göremedim..
-
[quote=hakansahin;275059]şimdi yeni gördüm.sayın jelibon ceza almış..
[B]tavır doğru olmayabilir ama bunu söyleten de ceza aldı mı??[/B]
yazılar heralde silindi ondan göremedim..[/quote]
Ben, yazı silinmesi görmedim. Jelibon , EKONOMİST'in alıntıladığı yazısında ******'lı kısımda karşı tarafın zeka durumu hakkında yorum yapmıştı. Muhtemelen yönetim orayı ******'layıp ceza verdi.[B] Birisi sana böyle davransa piyasaya bakış açın yüzünden, sana da mı ceza kesilmesi gerekiyor?.:eek::eek:[/B]
Jelibon, cezası bitince döner tahminim..Olay sırasında ,başkalarıyla uğraşamayı bıraksın diye de yazı yazdım. Belki mesajını silseydi, yasaklanmazdı..
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] 05 Ağustos Perşembe[COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [/U][/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [U] GER Fabrika Siparişleri (a/a) (Haz) 13:00 -%0,5 Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Merkez Bankası Faiz Kararı (Ağu) 14:00 %0,5 %0,5 Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP Varlık Alım Hedefi (Ağu) 14:00 £200Mlyr £200Mlyr Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] EUR Merkez Bankası Faiz Kararı (Ağu) 14:45 %1,0 %1,0 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] [COLOR="red"] EUR AMB Başkanı Trichet’in Konuşması 15:30 Yüksek [/COLOR] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (31 Tem) 15:30 - Orta [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (24 Tem) 15:30 - Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD ICSC Zincir Mağaza Satışları (y/y) (Tem) 17:30 %3,0 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD EIA Doğal Gaz Kapasite Değişimi (30 Tem) 17:30 - Düşük [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]USD Tim Geithner’in Konuşması 19:00 Yüksek[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
-
İki Türk bir araya gelirse ne yapar. KAVGA yapar...
-
Günaydın...
Şimşek: Mali kural ekimde mecliste oylanmayabilir
Mali kuralın ekimde mecliste kabul edilip edilmemesi fark yaratmaz
Matrıks
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
[quote=EMEKDAR;275083]Günaydın...
Şimşek: Mali kural ekimde mecliste oylanmayabilir
Mali kuralın ekimde mecliste kabul edilip edilmemesi fark yaratmaz
Matrıks[/quote]
yazacak çok şey var ama yarın bir gün başımız ağrır mı diyerek mecburen susuyorum