KUSURA BAKMAYIN...emir in deyimile mazotu fazla kacırdım gene....
Printable View
KUSURA BAKMAYIN...emir in deyimile mazotu fazla kacırdım gene....
[quote=jani;170859]kusura bakmayın...emir in deyimile mazotu fazla kacırdım gene....[/quote]
belli kuzum ...eksper i.. Emir yaptın....
gı guzum hellim ablöye iş çıkardın gene :D arkhadaşlar ırakı zamanı guzuyu ellemeyın daa
dostlar günaydınb hayırlı cumalar spot piyasayı nerden takip ediyoz bi link atıverseniz lütfen
[quote=fXci;170863]gı guzum hellim ablöye iş çıkardın gene :D arkhadaşlar ırakı zamanı guzuyu ellemeyın daa[/quote]
Bu adamın şovmenlikten başka yaptığı işmi var.Birde içe s..ma..
[quote=belhal;170875]Bu adamın şovmenlikten başka yaptığı işmi var.Birde içe s..ma..[/quote]
Arkadaş sevmiyorsan yazmazsın ve takip etmezsiz olur biter.
Buraya mesaj kirliliği yapmana gerek yok.
günaydın arkadaslar....
bugün...amerikan işsizlik verileri etkisinde olacagız....karla çıkalım yeter....
düşer tahminim .. shortlar gol olabilir ..
amerika ve avrupa zirvedeydi...onlarda satış gelmezse bugün...yandım...
[quote=jani;170857]ben haso TÜRKÜM...
BİLİYORUMKİ....türkler osmanlı devletinde en ezilen sınıftı....
hatta...türk küfürdü....göçebeydi...onun üçün türkleri saga sola sürdüler....
yönetici sınıf....BULGARDI...RUMDU....SIRPTI....
PADİŞAH ANALARI TÜMÜYLE BUNNARDANDI.....
bunnar tarih...bunu okuyup algılamayan TÜRKÜN ÖZ EVLADINA DAHA ÇOK KÖTÜ GÜNNER VAR....[/quote]
Yahu kardeşim kitabın tam orta yerinden konuşuyorsun! vob mob neysede;
fakat şimdi bu söylediklerini ifade ettiğimiz zaman! bize faşist diyorlar
öyle bir hale geldikki osmanlıdan kötüyüz. eskinin milliyetçileri dahi söylüyor bunları, bırak kardeşim diyor şunu bunu ne kazanmışız şimdiye kadar, millet refah içinde biz hala milliyetçilik peşindeyiz ab.ye girecegiz refahımız artacak diyor, (aynen tek kıbrıs hayali kuran kıbrıs türk halkı gibi) karnımız doyduktan sonra bana ne milliyetçilikten! hem verin adamlarada topraklarını yaşayalım hep beraber diyor. nerede türklük lafı etsen faşist oluyorsun, adamlar nerede terör estirse buna karşın asker polis te müdahele etse; insan hakları katili, faşistler, merhametsizler oluyor. sürekli ezen yok eden kötü olan bizler oluyoruz. adamlar kap-kaç; yer altı dünyası; kadın ticareti; hırsızlık; her türlü melaneti yapıyor iken biz türkler suçluyuz. 40 bin evladımız kara toğragın altında yatarken, laf salatası ile cahil toplulugu arkalarına almış ha babam de babam son sürat gidiyorlar. kara çalmanın bin türlüsü beş para! memmleket talan edilmiş, stratejik noktalar satılmış, hepsi bu zihniyetin sonu. ver kurtul. veripte kurtulan toplum gördünüzmü siz?
Bir öküz hikayesi var duymuş olabilirsiniz belki ama yinede çok kısa yazayım. aslanlar iyice aç kalmışlar yiyecek av kalmamış kala kala öküz sürüsü kalmış bir türlü öküzleri avlayamıyorlarmış. aslanların lideri demişki gle toplanalım gidelim onların lideri ile başabaş görüşelim halledelim şu işi yoksa açlıktan ölecegiz. neyse gitmiş öküzlerin liderine demişlerki bak kardeşim bizim sizinle durumuz açlıktan ölüyoruz siz otla! besleniyorsunuz ama bizim
durumumuz malum. siz bize şu ölmek üzere olan yaşlı öküzü verin biz sizi bir daha rahatsız etmeyelim demişler. öküzlerin lideride kardeşlerini toplamış ya bunların yüzünden bir türlü rahat değiliz aslanlar derki şu yaşlı öküzü verin bizde sizi bir daha rahatsız etmeyelim der demiş. öküzlerde ne yapalım rahat edeceksek nasıl olsa yaşlı verip kurtulalım demiş. vermişler kurtulmuşlar! fakat kısa bir süre sonra yine aç kalan aslanlar aynı yola tekrar başvurmuşlar. bir iki derken bakmışlarki verecek öküz kalmıyacak. yahu biz ne halt ettik diye kara kara düşünmeye başlamışlar akılları başına gelmiş ama iş işten geçmiş. işte biz şimdi bu haldeyiz kardeşim.
Ancak, yinede elbetteki bu düşüncelere sahip yetişmiş akıllı bilgili insanların varlığını bilmek ve yalnız olmadığını hissetmek güzel bir duygu.
Teşekkürler,
yalnız değilsin.
[quote=selçuklu;170904]düşer tahminim .. shortlar gol olabilir ..[/quote]
celcuki...
tatil mahmurlugu ile kötü bi pozizyona girdik....
bunnar bu bölgeyi savunacaklar...makası 600 yaptı...63 000 i savundu....