Gece oluşacak yatay hareketlerden dolayı indikatörlerin dengesi bozulacak sistemler işlemez hale gelecektir.Gece biraz hacim yakaladılarmı muhtar kellesi gibi vururlar :)
Bu tasarıda muhtemelen küçük yatırımcıyı korumak için düşünülmüştür !!!
Printable View
Gece oluşacak yatay hareketlerden dolayı indikatörlerin dengesi bozulacak sistemler işlemez hale gelecektir.Gece biraz hacim yakaladılarmı muhtar kellesi gibi vururlar :)
Bu tasarıda muhtemelen küçük yatırımcıyı korumak için düşünülmüştür !!!
saygılar hörmetler .. cümleten ... üvvvv
[quote=selçuklu;331240]saygılar hörmetler .. cümleten ... üvvvv[/quote]
Oh beeee .brv.brv Hoşgeldin patron :..:
[QUOTE=flexy;331242]Oh beeee .brv.brv Hoşgeldin patron :..:[/QUOTE]
hoşbulduk patron ... +.
hersey bır yana, bu işin sosyal hayatı nasıl etkilediğini düşünün, insanı nasıl yalnızlastırdıgını.. ve bir de bunun işlem saatinin 3 katına cıktıgını..
[QUOTE=nedim972;331234]Arkadaşlar, 24 saat olayına acaba hafta sonlarıda dahil mi buna? hafta sonu gap ı falan yani?[/QUOTE]
Haftasonu işlem olmaz, cuma aksami en gec 23:00 de piyasa kapanir,pazartesi 01:00 den once acilmaz veya haftabasi işlemler pazartesi 07:00 gibi baslar cumaya kadar devam eder.
Ben yinede uygulamanin tek seferde 24 saate cikartilacağini beklemiyorum, belki simdilik kapaniş saatini gece 23:00 e ABD piyasalarının kapaniş saatine kadar uzatirlar.
[quote=Kanaatkar;331225]Evet bu konudaki itirazımızı duyaracak her turlu organizasyonda severek yer alırım, her vobcununda bu tur bir protestoda yer almasi gerekir.[/quote]
hiç boşuna umutlanmayın...
2008 mart ayında 1.100 puan aşağı 1.400 puan yukarı hareketi toplam 15 dakikada tamamlayan "piyasa"da para kaybetmeyen adam yoktu. hem sistemciler, hem histemciler doğrandı...1 günlük protesto çağrısına uyan adam bulamadık... :)
[QUOTE=eloy;331251]hersey bır yana, bu işin sosyal hayatı nasıl etkilediğini düşünün, insanı nasıl yalnızlastırdıgını.. ve bir de bunun işlem saatinin 3 katına cıktıgını..[/QUOTE]
Vob benim gecim kaynağim tek gelir kalemim, daha az bir gelirde olsa voba devam ederim ancakkkk gercekten 24 saat uygulamasina gecilirse devam etmem sanirim.Daha dusuk bir gelir olabilir fakat 24 saat gibi bir zaman dilimi VOBu birakmak yeterli bir sebep benim icin.
[quote=nedim972;331234]Arkadaşlar, 24 saat olayına acaba hafta sonlarıda dahil mi buna? hafta sonu gap ı falan yani?[/quote]
yok cuma gecesi 24:00 da kapanır,pazar gecesi 24:00 da açılır :)
[QUOTE=unlimitted;331255]hiç boşuna umutlanmayın...
2008 mart ayında 1.100 puan aşağı 1.400 puan yukarı hareketi toplam 15 dakikada tamamlayan "piyasa"da para kaybetmeyen adam yoktu. hem sistemciler, hem histemciler doğrandı...1 günlük protesto çağrısına uyan adam bulamadık... :)[/QUOTE]
Konuyu iyi anlatabilirsek yeterli katilim saglanmasi konusunda umutluyum, zaten tek forum değil bir kac forumun katilimi daha etkili olur.Neticede yapilmak istenen değişiklik forumdaki hic kimsenin lehine olmayacaktir.
[quote=selçuklu;331240]saygılar hörmetler .. cümleten ... üvvvv[/quote]
hoşgeldin patron .lelele
ımf turkıye/lewıs:''secımlerın bır rısk oldugunu dusunmuyorum. Butce bugun guclu durumda
uluslararası para fonu (ımf) turkıye temsılcısı mark lewıs, ''secımlerın
bır rısk oldugunu dusunmuyorum. Butce bugun guclu durumda'' dedı.
-aa-